Infruntarea durerii

Pe langa perspectiva infricosatoare de a lasa in urma modalitatile masculine traditionale de a face fata emotiilor sunt multe lucruri legate de durere de care sa va temeti. Puteti fi ingrijorat de faptul ca sentimentele dumneavoastra vor face rau familiei si relatiilor cu cei din jur. Puteti simti ca pierdeti respectul celorlalti. Poate cea mai mare teama a dumneavoastra este ca o sa cedati si o sa pierdeti controlul emotiilor, mintii si vietii dumneavoastra.

Punerea in perspectiva a gandurilor catastrofale ar putea sa va ajute. In timp ce deschiderea dumneavoastra ar putea duce la o avalansa de emotii reprimate, legate de pierderi prezente si trecute, durerea nu e un sac fara fund. Insa, imaginati-va un tunel. Poate fi intuneric si rece inauntru, dar este o luminita la capatul lui. Daca stati la intrare, asta ar putea sa va tina in loc din a va vedea de viata dumneavoastra, de a merge mai departe. Nu puteti trece pe deasupra si nici nu il puteti ocoli. Trebuie sa treceti prin el. Daca va blocati in tunel, nu este ca si cum v-ati afla pe nisipuri miscatoare. Dumneavoastra sunteti cel care controleaza si decide sa mearga mai departe. Trecerea prin tunel va va cere sa va prabusiti emotional pentru a putea elibera si cele mai adanci sentimente. Dar caderea este temporara si descatusarea sentimentelor va ajuta sa recapatati controlul asupra vietii dumneavoastra. In cele din urma veti putea functiona chiar mai bine, deoarece ati scapat de o povara. Relatiile dumneavoastra vor beneficia de pe urma acestui lucru si cei din jur va vor respecta pentru faptul ca sunteti o persoana sanatoasa si echilibrata emotional.

Vazand durerea in acest fel s-ar putea chiar sa fiti de acord ca este un lucru curajos. O asemenea pierdere va schimba chiar daca suferiti, chiar daca nu. Daca va permiti sa jeliti va puteti schimba in bine in loc sa cedati piedicilor aduse de sentimentele reprimate. Ati putea chiar sa jucati un rol activ in propria durere.

sg sus Cum sa faci fata durerii
sg sus Pentru tati

 

sg sus Mergi sus