Colgiu Sebastian

 Seby

Buna ziua!

Numele meu este Colgiu Liliana si sunt mama unui baietel de 3 ani – Colgiu Sebastian, care a fost diagnosticat cu RETINOPATIE DE PREMATURITATE (boala ce determina dezlipirea retinei si in final orbirea).
Cand avea doar o luna de zile copilul a fost operat cu leserul  dioda,insa operatia nu a reusit sa-i redea vederea. In prezent Sebastian poate sa distinga doar lumina de intuneric dar nu vede absolut nimic.
 Cu toate acestea am continuat sa ne luptam pentru copilul nostru si pe data de 19.09.2011 am reusit sa ajungem in Italia, unde Sebastian a fost consultat de dr. Antonio Capone – medic din SUA.
Acest medic ne-a spus ca la ochisorul drept Sebastian are dezlipire totala de retina si glaucom, ceea ce necesita o interventie chirurgicala deoarece din cauza acestei boli ochiul copilul creste in dimensiune si exista riscul sa iasa din orbita si sa ramana fara ochi.
In ceea ce priveste ochiul stang al copilului medicul a fost mai increzator. La acest ochi este o dezlipire partiala de retina si in urma unei operatii copilul ar avea sanse mari sa vada. Operatia nu suporta amanare deoarece cu trecerea timpului nervul optic al copilului se atrofiaza iar sansele pentru vedere se risipesc.
 Din pacate interventia chirurgicala de la ochiul stang, care poate sa-i redea vederea fiului nostru si o sansa la o copilarie normala, se poate realiza numai in SUA in cadrul Spitalului William Beaumont din Detroit . Atat costurile acestei interventii chirurgicale cat si transportul si cazarea pentru trei saptamani in SUA necesita un efort financiar imposibil de suportat pentru familia mea, respectiv suma de 20.000 euro.
Intrucat Sebastian are nevoie permanenta de supraveghere eu sunt persoana care trebuie sa stea in permanenta cu el, motiv pentru care nu pot sa ma angajez. Sotul meu este cel care intretine toata familia fiind angajat ca civil in cadrul unei unitati militare. Noi mai avem un copil care are 16 ani si pentru care facem eforturi sa-i oferim o educatie, acesta fiind elev la Liceul Teoretic “Nicolae Balcescu” din Voluntari. Suntem oameni modesti, cu studii medii, iar suma de 20.000 euro depaseste cu mult posibilitatile noastre.
Prin intermediul acestui email va adresez rugamintea de a ne sprijini sa-l ajutam pe Sebastian, sa aiba o seansa la o viata normala,  sa se poata juca si el alaturi de ceilalti copii de varsta lui.
Va multumesc foarte mult!

Donatii

Cont RON
RO70BRDE426SV33106774450
Cont EURO
RO63BRDE426SV47142594260
Titular: Colgiu Nedelcu (tatal lui Sebastian)
Banca : BRD – Sucursala Colentina

Contact

Telefon : Colgiu Liliana – 0766.72.09.42
                                Colgiu Nedelcu – 0766.71.52.64
 
            Blog:  http://sebastiancolgiu.blogspot.com/

Documente

Consultatie 7 luni

Consultatie 2 ani

Bilet externare 1

Bilet externare 2

Diagnostic 19.09.2011

Costurile operatiei

Instiintare programare consultatie

Programarea consultatiei 19.09.2011

 

 

 

 

sg sus Mergi sus