Pierderea unei sarcini te schimba

Este posibil sa descoperiti ca pierderea unei sarcini va va lasa un semn pentru totdeauna. Pe langa tristete o sa remarcati insa si alte schimbari importante, pozitive cum ar fi o mai mare sensibilitate pentru alte persoane care au suferit o pierdere sau faptul ca veti aprecia mai mult persoanele dragi. Va puteti reevalua planurile de viitor si puteti face schimbari in cariera profesionala sau va puteti asuma anumite responsabilitati sociale care sa merite efortul.

Susannah a descoperit ca s-a confruntat cu multe schimbari dupa pierderea sarcinii si dupa nasterea ulterioara a fiului sau:

"O pierdere te schimba si ramane cu tine pentru totdeauna. Te face sa iti iubesti mai mult copiii. A avea un copil e mult mai important decat orice altceva in viata. Chiar si reintoarcerea la scoala pentru a-mi lua diploma e un cadou de la "celalalt copil" al meu si a pornit de la pierderile mele. Cei care nu au trecut prin astfel de pierderi nu vor intelege niciodata. Exista un personaj real – daca pot spune asa din lipsa de alt cuvant. Sunt mult mai toleranta cu oamenii."

Cu trecerea timpului si odata ce etapele cele mai importante ale acestui proces trec, va veti simti mai puternica si veti fi mult mai interesata de propria persoana, de familia dumneavoastra si de activitatile zilnice. Dar pierderea va face mereu parte din viata si din trecutul dumneavoastra si va veti aminti mereu de copilul pierdut.

sageata Aspecte importante
sg sus Pentru mame

 

sg sus Mergi sus