Alesia Maria

Numele meu este Truica Daniela sunt din Buzau si am nascut o fetita pe data de 04.05.2011 care poarta numele Alesia Maria.

Inca de la nastere a fost diagnosticata cu Distrofie Corneana Congenitala. Pentru un control mai amanuntit am mers la  Bucuresti la Spitalul Clinic de Oftalmologie unde dl profesor Pop Mihai ia pus diagnosticul de Sclerocornee, singura sansa ca ea sa vada fiind transplantul de cornee.

Am fost si la  la Clinica Oftapro tot din Bucuresti unde a vazut-o doamna doctor Mihaela Dragomir diagnosticand-o  tot  cu Sclerocornee.

Din nefericire la noi in tara nu se poate face transplant de cornee la copii atat de mici.

In urma cautarilor noastre pe internet am gasit o clinica in Italia care face aceasta operatie insa costurile operatiei sunt foarte mari 12 000 de euro numai operatia.

Am luat legatura dl profesor doctor Massmo Busin de la clinica si dansul ne-a recomandat sa facem cat mai urgent posibil aceasta interventie ca sa putem salva vederea fetitei.

Insa costurile interventie si controalelele pe care le necesita fetita noastra si inainte si dupa operatie sunt foarte mari pentru noi.

Va rugam din suflet sa ne ajutati sa putem sa mergem sa o operam pe Alesia Maria ca sa poata sa fie si ea un copil normal si sa poata sa isi vada parintii.

Va multumim!


Contact

Truica Daniela

Telefon 0765881074


Donatii

Cont in lei

RO 81RNCB0549112677290001

 

 

 


Documente

Bilet iesire din spital

Diagnostic 1

Diagnostic 2

 

sg sus Mergi sus