Bianca Ciopeica

Bianca

Buna… ma numesc Bianca Ciopeica, sunt din comuna Comarna (Judetul Iasi). Am 13 ani si 10 luni si in urma cu 2 ani (decembrie 2009), am fost diagnosticata cu o boala grava, si anume cancer la maduva osoasa, cu mai multe diagnostice:

1. Aplazie medulara cu trombocitopenie severa;

2. Heptatita criptogenica;

3. Ovar polichistic bilateral;

4. Menometroragii;

5. Hipoacuzie bilaterala congenitala protezata.

Dupa mai multe luni internata in spitalul Sf. Maria din Iasi, am fost transferata in stare grava in Bucuresti (Spitalul Fundeni), impreuna cu mama. Dupa 4 luni de sedere in spitalul Fundeni, medicii au decis ca singura sansa care mi se acorda, ar fi un transplant medular, efectuat urgent in strainatate (in maxim 3 luni).

Pentru ca dupa mai multe teste, sora mea Amira, in varsta de 7 ani, nu a fost compatibila cu mine,aceasta fiind de altfel singura mea sansa aici in Romania.

Va rog sa ma ajutati sa strang banutii care imi pot salva viata si care pot sterge lacrimile din ochii mei si ai mamei mele ,care vegheaza neincetat ca eu sa nu mai plang. Puteti sa-mi faceti acest bine, punand in contul deschis de mama mea, orice suma doriti (doar asa se poate strange suma necesara de bani pe care eu si familia mea nu avem cum sa o strangem intr-o viata de om).

 

Numarul de teledon (obtinut cu sprijinul Asociatiei P.A.V.E.L.)
0900 900 0848 euro/apel
(numar apelabil doar din reteaua Romtelecom) din 1 iunie – 31 august 2011

 

Cont IBAN: RO46 BPOS 733 0772 7043 RON01

Telefon: 0749 399 149 Adriana Ciopeica (mama)

 

Va rog mult sa ma ajutati, dumneavoastra ati putea fi raspunsul la rugaciunile noastre. Multumim

 

Documente

Document 1

Document 2

Document 3

Document 4

Document 5a

Document 5b

 

sg sus Mergi sus