Marian Iulian

Mă numesc Ciobanu Carmen-Mihaela, sunt mama unui copil de 8 ani, orfan de tată de la vârsta de 3 ani, bolnav de o boală greu de vindecat. Fiul meu este diagnosticat cu cancer linfatic Hodgkin din decembrie 2008. A urmat două scheme de tratament chimioterapic, ABVD şi EPOH, a făcut şi radioterapie, dar calvarul nu s-a terminat. În februarie 2010 radiografia pulmonară a copilaşului meu arăta o pată pe plămânul stâng. S-a presupus că este o pneumonie, s-a recomandat şi i s-a dat tratament adecvat, apoi s-a spus că este TBC, i s-au administrat tuberculostatice, dar după 6 luni semnele evidente ale vechii boli au apărut şi i s-a făcut biopsia care a arătat că, de fapt, cancerul nu a fost adus în remisie totală niciodată. După tratamente cu citostatice şi radioterapie am aflat de la medicii specialişti de la Spitalul de Pediatrie ,,Sfânta Maria” din Iaşi că singura şansă a lui de vindecare este o operaţie de transplant de celule STEM, celula canceroasă fiind rezistentă la chimioterapie.

Uşile toate par închise, dar Dumnezeu lasă copilaşului meu o fereastră deshisă – posibilitatea transplantului de celule STEM. Pentru  operaţie este nevoie de o sumă fabuloasă de ordinul zecilor de mii de euro, dacă e făcută în România, sau a sutelor de mii de euro, dacă e făcută în străinătate.  Mă angajez într-o luptă contra cronometru  şi ajung să cer ajutor tuturor celor care sunt dispuşi să mă ajute să strâng suma necesară pentru a păstra lângă mine ultima, singura şi cea mai de preţ comoară a vieţii mele – băieţelul meu  - Marian Iulian.  Am primit ajutor de la persoane  la care nu mă aşteptam şi de la care nu am cerut şi asta m-a impresionat profund. De curând am aflat că demersurile de a obţine o finanţare de la guvern durează, iar aceasta poate veni prea târziu sau niciodată.

Vă rog să mă ajutați prin intermediul Organizatiei  să strâng suma necesară operației de transplant.

Donațiile se pot face în conturile deschise pe numele Ciobanu Carmen-Mihaela:

- în EURO - Cod IBAN: RO09RNCB0533107388160002

deschis la Banca Comercială Română S. A.

Bld. Regina Elisabeta nr. 5, sector 3, loc. Bucureşti

SWIFT: RNCB RO BU

 

- în RON - Cod IBAN: RO36RNCB0533107388160001

deschis la Banca Comercială Română S. A.

Bld. Regina Elisabeta nr. 5, sector 3, loc. Bucureşti

SWIFT: RNCB RO BU

 

- în USD - Cod IBAN: RO96RNCB0686107388160001

deschis la Banca Comercială Română S. A.

Bld. Regina Elisabeta nr. 5, sector 3, loc. Bucureşti

SWIFT: RNCB RO BU

 

                                                                                  Cu recunoştinţă,

                                                                                 Carmen-Mihaela Ciobanu

 

Detalii la: 004 0770760435, 004 0742144240 și http://helpmarian.wordpress.com (de unde puteti descărca documente scanate si poze și puteti gasi alte informatii edificatoare)

 

sg sus Mergi sus