Daria Anamaria 25.09.2010

 Daria Anamaria

Copilul meu inger a refuzat sa respire aerul unei tari atat de frumoase.

Pe 25 septembrie 2010 copilul meu a vrut sa infrunte lumea, dar i-au crescut aripi de inger si a plecat printre stele, lasandu-ma mai singura ca niciodata. Daria te iubesc dincolo de puterile mele, iarta-ma ca nu am avut mai multa grija de tine.

Avea 35 de saptamani si a vrut sa se nasca, dar noi nu am stiut sa o primim cum se cuvine. medicii care m-au operat mi-au spus ca era deja moarta, dar eu nu cred. Am simtit-o traind in mine. Acum imi pling durerea, dar trebuie sa ma gandesc la ea si sa o las sa plece. O iubesc enorm si o voi lasa sa plece, cu speranta ca intr-o zi o voi revedea. Voi incerca din nou. Vreau un copil cu toata puterea fiintei mele. As fi preferat sa mor eu, dar inteleg ca exista un plan, deci voi astepta.

Va multumesc tuturor!

Va rog sa va rugati pentru Copilul meu inger: Daria Anamaria.

De parca as fi presimtit ca se va intampla asta, pe 12 septembrie am scris aceasta poezie:
 
Sunt o aripa in zbor,
sunt un cantec din amintirea ta,
sunt sangele tau curgand prin venele unui gand si te iubesc.
Sunt eu in dimineata din visele tale,
ca o floare de gheata pe geamul copilariei.
Nu ma vezi?
 
Ii raspund acum cu aceasta poezie:
 
Mi se termina timpul,
nu pot opri durerea ce se zbate in aripa de inger a fiicei mele,
caut sa ma dispersez in mii de particule ale spaimei de viata,
si ma regasesc in fiecare dimineata,
mult mai singura decat ieri, mult mai puternica decat maine.
Ajuta-ma Doamne sa reinvat drumul spre viata!
 
Adelaida Cristescu Isellin, adica mama Dariei - Camelia Nenu

*****************************************************************

Scrisoare pentru Daria Anamaria

Draga mea, mami te iubeste enorm. As fi vrut sa mi se ia viata mea in schimbul vietii tale, dar uneori, nu noi hotaram. Toti imi spun ca e mai bine asa, dar eu stiu ca nu e. Vreau sa gandim pozitiv si sa ne imaginam ca ne vom revedea, intr-o lume mult mai buna. Stii bine ca tati s-a speriat la inceput de ideea de a avea un copil, dar apoi te-a iubit mult. Noi eram doi parinti mai speciali, dar dincolo de toate astea te iubeam. Stiu ca s-a intamplat ceva si ai murit, defapt ai vrut sa fii inger. Acceptam asta si iti promit ca voi incerca sa pling mai putin. Nu voi reusi usor, dar voi merge mai departe. Nu voi renunta la ideea de a avea un copil, iar tu trebuie sa stii ca noi te vom iubi mereu, pentru ca esti fetita noastra inger, cea mai draga fiinta din lume. Eu si tati ne iubim mult, si am fost foarte fericiti in cele 35 de saptamani, cat ai fost cu noi, chiar daca uneori mai greseam. Si mie imi era frica sa fiu mama, lui sa fie tata, dar asa sunt adultii, isi fac mereu probleme. Daca din vina noastra ai plecat, iarta-ne, daca asa a fost sa fie, ne pare tare rau. Esti lumina noastra si te iubim foarte mult!

Scumpo, o sa iti spun ILY! Doar tu, eu si tati stim ce inseamna. E primul si ultimul nostru secret. Acum mami te roaga sa te odihnesti si sa te intorci in lumea ta de ingeri. De acolo sa ne veghezi si sa ne trimiti in vise gandurile tale.
C&M


sageata Înapoi la "Ingerasii Nostri"

 

sg sus Mergi sus