Miruna Georgiana - Caz rezolvat!

 Miruna Georgiana

29.10.2010

"Miruna a fost operata si acest fapt se datoreaza puterii dumneavoastra de a darui, de a dori ca acest  copil nevinovat sa poata beneficia de sansa de a avea o viata sanatoasa. Puterea dumneavoastra de a fi alaturi de Miruna a facut ca ea, in aceasta zi,  sa poata fi un copil fara tumora cerebrala, fara riscul de a ramane paralizata. Miruna este acum la Clinica INI Hannover unde a fost operata ieri, 27.10.2010, de o echipa de neurochirurgi condusa de catre Profesorul Sami. Operatia a durat 8 ore si 15 minute si a fost un succes. Stiu ca gandurile dumneavoastra au fost cu ea, in sala de operatie. Tumora de 4 cm a fost extirpata in totalitate si  Miruna este acum un copil care nu se mai teme ca va paraliza. Operatia nu a lasat sechele, ea poate sa vorbeasca, poate sa-si miste manuta si piciorusul de pe partea stanga. De maine incepe recuperarea medicala. Medicii ne-au asigurat ca totul a decurs perfect. Am tinut sa-i  spun Profesorului Sami si tuturor ca Miruna a reusit sa ajunga aici datorita dumneavoastra, a celor care i-ati daruit suma necesara dar si rugaciunile dumneavoastra si gandurile bune. Mai avem un pas, rezultatul de la biopsie care va veni vinerea viitoare. Pana atunci Miruna este sub tratament si la recuperare prin fizioterapie.
    Acesta este rezultatul daruirii dumneavoastra – UN COPIL SANATOS, GATA  SA-SI CONTINUE VIATA, CU PUTEREA DARUIRII PE CARE A MOSTENIT-O DE LA DUMNEAVOASTRA.
VA MULTUMESC DIN SUFLET! Leontina Prodan "

******************************************************************************

"DIN TOT SUFLETUL VA ROG SA CITITI ACESTE RANDURI:
 
   Ma numesc Prodan Leontina, mama unei fetite de 3 ani si 5 luni, Prodan Miruna Georgiana, diagnosticata in urma cu doua luni cu PROCES EXPANSIV INTRACRANIAN DE LOB PARIETAL DREPT.
   Acest diagnostic a fost pus la Spitalul Clinic „Alexandru Obregia”, Clinica de Neurologie Pediatrica I, in urma efectuarii unui RMN. Fetita mea, pana pe data de 03.07.2010 cand a fost pus diagnosticul, a fost un copil sanatos. La nici un control medical efectuat nu au fost puse in evidenta simptome care sa indice existenta unei boli atat de grave. Diagnosticul micutei noastre ne-a lovit din plin, noi nu traim decat pentru ea, vrem sa o vedem mare si sanatoasa. Nu exista cuvinte prin care sa ne exprimam durerea.
   Medicii neurochirurgi din tara ne-au indicat clinica INI Hannover din Germania unde tumora pe care o are Miruna poate fi operata, dar noi, parintii ei, nu ne putem permite aceasta interventie chirurgicala, veniturile noastre nu ne dau voie nici sa visam ca putem merge cu ingerasul nostru la clinica unde se poate face aceasta interventie chirurgicala care  ii garanteaza o viata normala. Daca interventia nu are loc, Miruna va paraliza pe partea stanga intr-un timp scurt. Medicii neurochirurgi ne-au spus ca tumora trebuie scoasa in cel mult 2 luni.
   Am luat legatura cu medicii din acesta clinica, le-am trimis imaginile RMN si datele medicale ale fetitei noastre si ne-au acceptat sa facem interventia acolo, facandu-ne o programare pe data de 30.08.2010. Spitalizarea, investigatiile si interventia chirurgicala ne costa 50.000 Euro, bani pe care noi nu ii putem strange din  veniturile familiei noastre. Am incercat sa strangem banii necesari, colegii mei de serviciu au facut un apel umanitar si fiecare prieten, coleg, cunoscut, parintii, rudele si chiar si oameni de bine pe care nu ii cunoastem au donat  cate o suma pentru fetita noastra, Miruna. Cu toate acestea nu am strans decat banii pentru drum si o mica suma de bani peste. Am rugat medicii de la clinica INI Hannover sa ne mai acorde o programare si acestia au acceptat, programarea fiind in data de 27 septembrie 2010.
   Apelez la dumneavoastra cu rugamintea de a ne ajuta in vederea stragerii sumei de bani necesare interventiei chirurgicale care ii garanteaza fetitei noastre o viata sanatoasa. Rugamintea mea vine din inimile unor parinti care si-au dorit enorm sa aiba un copil caruia sa-i ofere dragostea lor, o viata fericita, un camin protector si linistit. Domnezeu ne-a trimis acest copil minunat, lumina vietilor noastre, dar noi, cu banii nostri,  nu-i putem oferi posibilitatea unei vieti sanatoase.
   Va rugam pe dumneavoastra sa ne ajutati, avem nevoie de intelegerea si sprijinul dumneavoastra pentru ca ingerasul nostru sa poata trai langa noi, sa se faca mare si sa fie sanatos.
 
VA RUGAM SALVATI VIATA FETITEI NOASTRE MIRUNA GEORGIANA!"
 
CU MULTUMIRI,
                                    LEONTINA PRODAN


Donatii

 Miruna Georgiana

Banca: BancPost Sucursala Giurgiu

Titular cont: Prodan Leontina

Cont lei : RO05BPOS19007061243RON01 

Cont euro: RO37BPOS19007061243EUR01

 


Contact

 Miruna Georgiana

Leontina Prodan

Adresa: mun. Giurgiu, str. Clopotari, bl.515, sc.B, eaj 2, ap. 22, jud. Giurgiu

Telefon: 0762.651.528

E-mail: leontina_pro@yahoo.com


Documente

Bilet iesire din spital 1

Bilet iesire din spital 2

Interpretare RMN

Corespondenta Germania 1

Corespondenta Germania 2

Corespondenta Germania 3

 

 

sg sus Mergi sus