Cioarca Dorin

 Dorin

"Sunt doamna Cioarca mama baiatului Cioarca Dorin de 17 ani bolnav de leucemie limfoblastica acuta din data de 7 iulie 2008.

Am facut chimioterapie si radioterapie la Spitalul "Louis Turcanu" din Timisoara. A mers totul bine pana in 24 mai 2009 de unde am plecat acasa.
Unde am facut odata pe saptamina care costau 42 roni si luam medicamente citostatice Purinetol care costa 32 roni si Metrotexat care costa 42 roni.
In 5 iulie 2009 lucrurile s-au complicat a inceput sa fie ametit si il durea capul.
am venit din nou la spital unde ne aflam si acum am facut toate analizele in sange si in maduva si toate iesau bune.

3 saptamani  numai analize si am mers si la Neuromed care iesea negativ.
Intr-o dimineata baiatul meu, Dorin, s-a trezit si mi-a spus ca il doare in partea dreapta. A venit doamna doctor la consultat si a depistat ca este apendicita, ne-a trimis in chirurgie l-au vazut si acolo si seara la ora 20:00 l-au operat. A decurs totul bine dar dupa operatie la o saptamina au aparut in lichidul cefalorahidian au aprut 50 de celule iar la 2 saptamani deja 320 de blasti cand am vazut nu stiam cum sa-i spun lui pentru ca el stie tot despre acceasta boala foarte grea. A venit doamna doctor i-a spus si lui ca trebuie sa se faca bine sa treaca peste tot si sa mearga la scoala cu colegii lui.

Dupa 2 zile a inceput un protocol foarte tare de citostatice. A raspuns foarte bine la ele nu puteam sa-i multumim la domnisoarei doctor. Dupa 3 saptamini de pauza a inceput din nou un tratament cu Citozar si Vincristin. Citozar pe vena doza dubla si in coloana Metrotexat, Soldecortin si Vincristin si a ajuns lecereul la 0.

Va rugam frumos daca se poate sa ne ajutati si pe noi cu o suma de 1500 euro pentru a cumpara medicamente pentru baiat, o alimentatie cat mai buna si platirea analizelor care le facem cand mergem acasa in fiecare saptamana.

Va multumim!"

Cioarca Dorina


Donatii

Banca: Raiffeisen Bank Timisoara

Titular cont: Cioarca Dorina

Cont lei : RO26RZBR0000060007236222
 

Cont euro: RO67RZBR0000060011647141
 


Contact

Cioarca Dorina

Adresa: Valea Timisului, Nr. 74, Comuna Buchini, Judetul Caras-Severin

Telefon: 0757929413
 


Documente

Bilet de iesire din spital 1

Bilet de iesire din spital 2

Bilet de iesire din spital 3

Certificat de incadrare in grad de handicap

Buletin de analize

 

sg sus Mergi sus