Christian

 Christian

Christian este un copil vioi de un an si patru luni. S-a nascut cu HEMANGIOM frontal partial dreapta. In luna august a fost operat la spitalul Marie Curie. In urma extirparii tumoarei venoase, in luna Noiembrie s-a declansat RETINOBLASTOM dreapta (tumoare cavernoasa in spatele ochiului) unde a fost operat in Germania. La mijlocului lunii martie ochiul a inceput sa se umfle din nou. In urma investigatiilor facute (IRM-ECOGRAFIE) s-a depistat ca are din nou leziuni chistice situate in unghiul intern al ochiului si la nivelul plafonului orbitei are tendinta la confluare. Medicii din tara au spus ca nu pot sa se bage peste cei din Germania. Iar medicii din Germania l-au chemat pe Christian pentru o noua interventie.
 
In urma operatiei din Germania parintii micutului Christian au de achitat lunar o rata de 950 ron plus chiria si costurile casei si de aceea nu isi mai pot permite nici transportul pana in Germania.
Despre costul operatiei parintilor micutului li s-a spus doar ca este in jur de 20.000 Euro.

Cu speranta ca il veti ajuta pe Christian... parintii sai va multumesc si se roaga petru sanatatea dumneavoastra, a tuturor celora ce ii puteti ajuta cat de putin pentru a reda sanatatea copilului lor.

Donatii

Banca: Banca Transilavania-Sucursala Berceni
Titular cont: Brinzan Mihaela
Cont lei : RO63BTRL06501201U65594XX
Cont euro:RO38BTRL06504201U65594XX


Contact

Fam Brinzan Mihaela-Rodica

Adresa: Aleea Urucu Adrian Dan , Nr 4 , Bl N 17, SC 3 , Et 4 , Ap 29 ,Sec 4 Bucuresti ,Romania

Telefon: 0761.348.888


Documente

Raport medical Spitalul Fundeni

Scrisoare medicala Germania 1

Scrisoare medicala Germania 2

Scrisoare medicala Germania 3
 

 

 

 

sg sus Mergi sus