Theodora-Gabriela Aur

Theodora-Gabriela Aur

Teodora s-a imbolnavit in maternitate. Un virus puternic a facut ca incheieturile manutelor si picioruselor sa-i fie atinse de necroza si sa inceapa sa se decompuna.

Teodora are numai trei anisori, dar de cand a venit pe lume, se chinuie ingrozitor. Micuta s-a nascut prematur si dupa cateva zile de viata, pe cand era inca in maternitate, a contractat un virus puternic. Infectia i-a cuprins trupusorul firav si incet, incet, incheieturile manutelor si ale picioruselor au inceput sa isi schimba culoarea si sa se descompuna.

Infectia se extindea cu repeziciune, iar medicii nu-i mai dadeau Teodorei nicio sansa de supravietuire.

Parintii Teodorei au facut tot ce a fost omeneste posibil sa-si salveze fetita. Au cumparat tratamente costisitoare, geluri speciale, medicamente, au mers in fiecare zi la sedinte de recuperare si gimnastica. Rezultatele se vad, dar copila are nevoie de mai mult decat atat. O operatie de reconstructie a mainii la o clinica din strainatate i-ar reda increderea si speranta.

Teodora are nevoie de 30.000 de euro pentru o operatie de reconstructie la o clinica din Viena. Cu toate cheltuielile pe care le au, parintii Teodorei au reusit totusi sa stranga banii pentru avans: 6500 de euro!

Teodora si mama ei au fost in studioul emisiunii, iar aceasta a marturisit ca va face tot ce ii sta in putere ca fetita sa fie un copil normal. Sa fim alaturi de Teodora, sa o ajutam, de la inima, la inima!

 

Documente

Hotarare de incadrare intr-o categorie de persoane cu handicap - gradul G(grav)

 

Povestea lor completa si filmul chinului unei fetite sortite sa moara inca de la nastere o poti gasi la:

http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-teodora-are-nevoie-de-o-operatie-de-reconstructie.html  

Am cunoscut-o pe Teodora intamplator, acum aproape 2 ani, cand eram cu baietelul meu in spital.Modul in care atat ea, cat si mama ei, Ofelia, se chinuiau, m-a marcat teribil.

Parinti ei sunt niste oameni deosebiti, inteligenti, cu mult bun simt si foarte dedicati copilului.Am tinut legatura telefonic si stiu ca au cheltuit enorm ca fetita, sortita sa moara inca de la nastere, sa arate asa cum o puteti vedea acum in filmul de pe adresa de internet atasata.

Marea drama este ca, daca nu reusesc sa stranga, in max 3 luni,30.000 Euro pt o operatie de reconstructie a tendoanelor la Viena ( unde au fost deja, pentru o prealabila consultatie), Teodora va ramane handicapata pe viata, neputandu-se juca niciodata ca un copil normal.

M-ar bucura foarte mult daca ati reusi sa o integrati pe Teodora in una din actiunile dvs umanitare (Teledon etc) in asa fel incat sa fie salvata la timp.

Parintii va pot pune la dispozitie toate documentele fetitei necesare obtinerii acestui ajutor.

Multumesc 
Liliana Godgea
Bucuresti
Mobil:0765-084.370

 

Donatii

Titular: Aur Raducu -Mihai
Euro: RO 21 RZBR 0000 06 00 11 28 50 92
Ron: RO 48 RZBR 0000 06 00 04 39 00 40
RAIFFEISEN BANK, SUCURSALA BRANCOVEANU

Totodata, pentru operatia necesara fetitei puteti face donatii prin Teledon - formand numerele de telefon enumerate mai jos, ce pot fi apelate din reteaua de telefonie fixa ROMTELECOM, astfel :

Nr. telefon :
0900900142  - donatie de  - 2 euro
0900900145  - donatie de  - 5 euro
0900900140  - donatie de  - 10 euro

 

 

Contact

Ofelia Aur, Mama Teodorei- 0745. 032. 496 sau 0765-084.370
Radu Aur, Tatal Teodorei- 0766 748. 159

 

 

sg sus Mergi sus