Joanne Cacciatore

 

Dr. Joanne Cacciatore

Get the Flash Player to see this video.
Dr. Joanne Cacciatore, fondator MISS Foundation

In 1994, Joanne Cacciatore a devenit Mama de Inger, fetita ei Cheyenne, murind in timpul nasterii. La doi ani dupa aceea, a infiintat Fundatia M.I.S.S., din dorinta de a ajuta. De atunci incoace, si-a dedicat efectiv viata celor care au nevoie de ajutor, atunci cand isi pierd copiii.

Eu am descoperit-o intamplator dar s-a dovedit a nu fi chiar din intamplare, Joanne oferindu-mi informatii si sfaturi, pe care sa le pot da, la randul meu mai departe, din aceeasi dorinta de a ajuta! Pentru a o cunoaste pe Joanne Cacciatore si munca ei de-o viata, accesati link-urile de mai jos.  

 

MISS logo

Pentru tot ceea ce faci Joanne, iti multumim!

Bianca Brad

 

http://www.drjoanne.blogspot.com 


Dr. Cacciatore's Blog

http://www.missfoundation.org
When a Child Dies

http://www.missfoundation.org/conference
Annual Conference

http://www.missingangelsbill.org
Stillbirth Policy Advocacy

http://www.inmourningband.org
Changing the Way Our Culture Mourns

 

Impresile Dr. Joanne Cacciatore despre campania "Mame de ingeri"

Organizatia E.M.M.A. este un ajutor important pentru familiile suferinde. Nu exista tragedie mai mare decat moartea unui copil. Fundatia M.I.S.S. a ajutat familii suferinde din toata lumea inca din 1996 si suntem bucurosi sa colaboram cu E.M.M.A., o organizatie atat de valoroasa, pentru a ajuta acasa la voi, in Romania.

Dupa moartea unui copil, fara un astfel de sprijin, familiile suferinde pot experimenta stres si trauma ce duc la caderile celor afectati direct. Dar cu sprijin cald, putem inlatura aceste rezultate negative din punct de vedere psihiatric. Putem ajuta familiile sa gaseasca vindecarea si speranta dupa moartea unui copil. Si acesta este darul E.M.M.A.!

Dr. Joanne Cacciatore, Phd si MSW
Rezident in tanatologie, Director general si fondator Fundatia M.I.S.S.

 

 

sg sus Mergi sus