Puteti ajuta E.M.M.A.,  redirectionand 2%, respectiv 20% din impozitul datorat Statului

Formularul 230: PDF | JPEG

doneaza 20 la suta

 

redirectionare 2%
stiatica2%

 


 
Clipul "Mame de Ingeri" realizat de Malvina Cservenschi – TVR1


in premiera
Observatii si propuneri

Anul acesta limita termenului de depunere este 25 mai

Datele asociatiei

Beneficiar: Asociatia E.M.M.A.
CIF: 23797268
IBAN: RO 62 BRDE 445 SV 69555674450
deschis la:
Banca: BRD - Groupe Societe Generale, agentia Pajura, Bucuresti

 

Formularul 230 il puteti descarca de aici:

Declaratia 230 - in format PDF si  in format JPEG .

 

1. Pentru persoane fizice/angajati

  1.1. Instructiuni de completare si depunere a Formularului 230
  1.2. Instructiuni de completare si depunere a Formularului 200
  1.2.1 Depunerea on-line a Formularului 200

2. Pentru persoane juridice

3. Contract de sponsorizare

4. Lista adrese Administratii financiare

 

Aceasta redirectionare de la bugetul statului a celor 2%/20% din impozitul pe venitul/profitul anului anterior, poate fi aplicata doar o singura data pe an si poate fi repetata anual, numai in perioada 01 ianuarie - 25 mai.

In urma acestor donatii, vor putea fi sustinute actiunile organizate de E.M.M.A. pentru reprezentarea parintilor de ingeri, pentru sprijinirea acestora in diverse moduri sau pentru a intreprinde acele demersuri ce vizeaza schimbari legislative, schimbari in maternitati sau legate de pregatirea teoretica si practica a unor cadre medicale care sa faca fata acestor traume majore ale mamelor de ingeri.

Orice donatie, oricat de mica, reprezinta un gest de solidaritate fata de Organizatia E.M.M.A., care ar putea efectua cu mai mult aplomb anumite demersuri specifice implinirii unora din obiectivele enumerate AICI.

Aceasta donatie poate fi privita ca pe un fel de lumanare aprinsa in memoria copilului pierdut: al dumneavoastra sau al prietenilor dumneavoastra...

Este nevoie de mai mult decat de cuvinte pentru a aduce schimbarea necesara pe care E.M.M.A. si-o doreste !

Va multumim pentru sustinere!
Organizatia E.M.M.A.

 

1. Pentru persoane fizice/angajati

Daca doriti sa sustineti Organizatia E.M.M.A. cu fonduri, puteti sa completati forumularul tip numit "Declaratia 230" prin care solicitati ca, din impozitul total pe care l-ati achitat deja in cursul anului 2014, statul sa directioneze 2% catre E.M.M.A.
 

Formularul il puteti descarca de aici:

Declaratia 230 - in format PDF

si  in format JPEG .

 

Formularul este foarte simplu de completat. Se completeaza  doar partea I- "DATE DE IDENTIFICARE ALE CONTRIBUABILULUI"  cu datele personale ale fiecarei persoane care redirectioneaza banii. Mai exact se completeaza numele, prenumele, CNP-ul, adresa, telefon, e-mail.

Iar in antetul formularului la rubrica "Anul ", se trece anul 2014.
Apoi in josul paginii este rubrica " Semnatura contribuabil ". Se semneaza si gata!

Incepind cu acest an fisele fiscale, s-au scos si au fost inlocuie cu o declaratie (formularul 205) pe care fiecare angajator o depune la Finante.

Formularul pentru E.M.M.A  (Declaratia 230) , trebuie depus la Administratia Fiscala de unde isi are domiciliul fiecare angajat, fara alte documente. Cei de la Finante stiu ce au de facut mai departe.

Termenul de depunere: 25 mai 2017

Instructiuni de completare si depunere a Formularului 230

Le gasiti accesand acest link: Instructiuni formularul 230

--------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Daca beneficiati (si) de venituri din alte surse  (activitati independente, cedarea folosintei bunurilor etc.) puteti ajuta Organizatia E.M.M.A. completand "Declaratia 200", al carui formular il puteti descarca de aici: Declaratia 200.
 

DEPUNERE ON-LINE

Declaraţia 200 se poate completa şi depune până la data de 25 mai 2015 şi on-line, prin intermediul Spaţiului Privat Virtual, fără a mai fi necesară deplasarea la sediul ANAF sau la oficiul poştal.

Declaraţia 200 se depune de către persoanele fizice care au realizat, în mod individual sau într-o formă de asociere, venituri în bani şi/sau în natură din România, provenind din: activităţi comerciale, profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, cedarea folosinţei bunurilor (chirii) cu titlu de activitate independentă (peste 5 contracte), cedarea folosinţei bunurilor (chirii), activităţi agricole care nu sunt impuse pe baza normelor de venit, operaţiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen, pe bază de contract, transferul titlurilor de valoare, altele decât părţile sociale şi valorile mobiliare în cazul societăţilor închise, silvicultură, piscicultură.

Persoanele care au realizat venituri din mai multe surse sau categorii de venit pentru care există obligaţia depunerii declaraţiei, vor completa în mod corespunzător, câte o anexă, în funcţie de numărul de surse sau categorii de venituri realizate, capitolele II „Date privind veniturile realizate, pe surse şi categorii de venit, în formularul – „Anexă nr... la Declaraţia privind veniturile realizate din România”, care se anexează la declaraţia privind veniturile realizate.

Formularul se poate depune împreună cu anexele completate (dacă este cazul), şi în format hârtie, direct la registratura organului fiscal sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

Cine nu trebuie să depună Declaraţia 200?

Persoanele care au obţinut venituri dintr-una sau mai multe din sursele enumerate mai sus nu au obligaţia de a depune formularul 200 dacă: au optat pentru determinarea veniturilor pe bază de normă de venit; totuşi, dacă au optat pentru aceasta variantă însă aţi depus declaraţia pentru venitul estimat/norma de venit în luna noiembrie sau decembrie 2014 veţi depune formularul 200;au obţinut venituri din: drepturi de proprietate intelectuală, contracte / convenţii civile, contracte de agent, expertiză contabilă şi tehnică, judiciară sau extrajudiciară şi aţi optat pentru impunerea finală a acestora (reţinera impozitului şi a contribuţiei de asigurări sociale de sănătate de către plătitor); au obţinut venituri din cedarea folosinţei bunurilor (chirii) cu chiria stabilită în lei, nu au optat pentru deducerea cheltuielilor aferente în sistem real sau în cursul anului 2014 nu au avut mai mult de 5 camere închiriate în scop turistic; totuşi, dacă au depus declaraţia pentru venitul în luna noiembrie sau decembrie 2014 veţi depune formularul 200 şi pentru aceste venituri; au obţinut venituri din arendă.

Cum se completează formularul online?

Formularul electronic poate fi completat electronic și semnat cu certificatul digital calificat (instrucțiuni detaliate se găsesc la www.anaf.mfinante.gov.ro pagina „Servicii online Declarații electronice”) și completarea datelor folosind direct serviciul Spaţiul Privat Virtual (instrucțiuni detaliate se găsesc la www.anaf.mfinante.gov.ro „Spațiu Privat Virtual”).

Persoanele care nu au accesat încă Spaţiul Privat Virtual, pot începe să folosească acest serviciu accesând www.anaf.mfinante.gov.ro « Spaţiul privat virtual» pagina „Inregistrare utilizatori” şi completând informaţiile solicitate. Sunt necesare doar datele de identificare, numărul de telefon, adresa e-mail şi numărul uneia dintre decizile de impunere emise de ANAF începând cu anul 2013.

Instructiuni de completare si depundere a Formularului 200

Le gasiti accesand acest link: Instructiuni formularul 200

_________________________________________________

Este simplu, rapid si nu va costa nimic (eventual, doar timbrul !).

Puteti sa trimiteti aceste formulare pentru fiecare dintre dumneavoastra, puteti sa-i convingeti si pe altii (rude, prieteni) sa faca acest gest sau il puteti face chiar dumnavoastra in locul lor (ii puneti sa semneze formularul).

Este o oportunitate de a face ceva concret pentru a sustine activitatile demarate in cadrul E.M.M.A., de a lua din "buzunarul " statului acesti bani (2% din impozitul pe care l-ati platit in cursul anului 2014) si a-i directiona catre E.M.M.A.

Pasii pe care trebuie sa-i urmati in acest demers sunt prezentati si aici: http://doilasuta.ro/continut/index.php/info-2/contribuabili

Sintetizat: completati "Declaratia 230"/"Declaratia 200" cu datele dumneavoastra personale din buletin si ale Organizatiei EMMA si le trimiteti prin posta la Administratia financiara de care depindeti (cu locuinta)

Mai multe informatii despre donatiile de 2% din impozit puteti afla pe www.doilasuta.ro, resespectiv in sectiunea Resurse .

 

Beneficiar: Asociatia E.M.M.A.

CIF: 23797268

IBAN: RO 62 BRDE 445 SV 69555674450 deschis la:

Banca: BRD - Groupe Societe Generale, agentia Pajura, Bucuresti

 

 2. Pentru persoane juridice

In temeiul Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile si completarile ulterioare, coroborate cu cele ale 'Titlului II - impozitul pe profit' din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, oamenii de afaceri/firmele ar putea redirectiona 20% respectiv 3 la mie din impozitul pe profitul datorat Statului, catre Organizatia E.M.M.A.

20% din impozitul pe profit al companiilor poate fi redirecţionat pentru cauzele nobile.

Pentru a putea fi dedusa din impozitul pe profit aferent anului fiscal 2010, suma redirecţionată nu poate fi mai mare de 3 la mie din cifra de afaceri, iar plăţile trebuie făcute până la 31 decembrie.

Acelasi lucru se aplica pentru un contract de sponsorizare semnat in oricare din lunile: martie, iunie, septembrie.
Astfel suma transferata in oricare din lunile amintite se recupereaza in luna imediat urmatoare, scazandu-se din suma care trebuia platita in mod normal la stat.

Procedura prin care firmele pot redirecţiona o parte din impozitul lor pe profit constă în semnarea unui contract de sponsorizare cu ONG-ul care reprezintă cauza pe care managerii şi antreprenorii vor să o susţină.

3.Puteti descarca contractul de sponsorizare de AICI

 

 4. Administratii financiare

Pentru a va fi mai usor, gasiti mai jos datele Organizatiei E.M.M.A. iar adresele Administratiilor fiscale din Bucuresti si din tara le puteti lua din lista de mai jos sau de pe:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ygCWsypnJLoJ:www.an...

Datele Organizatiei E.M.M.A.

Asociatia "E.M.M.A.- Eternul Miracol Materna Alinare"

CIF: 23797268

IBAN: RO62BRDE445SV69555674450 (lei) deschis la:

Banca: BRD- Groupe Societe Generale, agentia Pajura, Bucuresti

Adresele sediilor Administratiilor fiscale din Bucuresti si din tara:

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) ABRUD str. Detunata nr. 49, tel. 0258/780586, Abrud, jud Alba

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) AIUD str. Simion Barnutiu nr. 8, tel. 0258/861324, Aiud, jud Alba

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) ALEXANDRIA Str. Dunarii nr. 188, Alexandria, Telefon: 0247.421.1760247.421.176 ; 0247/323685; 247.324859

DIRECTIA GENERALA A FINANTELOR PUBLICE A JUDETULUI ALBA str. Primaverii nr. 10, Telefon: 0258/813002, Alba Iulia, jud. Alba Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) ALBA IULIA str. Primaverii nr. 10, Alba Iulia, Telefon: 0258/812011, Alba Iulia, jud. Alba

DIRECTIA GENERALA A FINANTELOR PUBLICE ARAD Bdul Revolutiei Numarul 79, Telefon: 0257/202700

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) ARAD Bdul Revolutiei Numarul 77, Telefon: 0257/202700

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) BLAJ str. Mitropolit Ioan Vancea nr. 2, tel. 0258/711539, Blaj, jud Alba

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) BAIA DE ARIES str. Piata Baii nr. 1, tel. 0258/775697, Baia de Aries, jud Alba

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) BAIA MARE str. Serelor nr. 2/A C.P. 430333, Telefon: 0262/205012, Baia Mare, judetul Maramures

ADMINISTRAŢIA FINANCIARĂ - BAIA MARE Adresa: Str. Crisan nr.2; Telefon/Fax: 0262/216118; 0262.216440; 0262.213304; 0262.211656

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) BISTRITA Str. 1 Decembrie, nr. 6-8, C.P. 420080, Telefon: 0263/211384, Bistrita, judetul Bistrita Nasaud

ADMINISTRAŢIA FINANCIARĂ ŞI TREZORERIA - BISTRIŢA Adresa: Bdul Stefan cel Mare nr.58 ; Telefon/Fax: 0230/227365; 0263.520411; 0263.227425; 0263.210974

ADMINISTRAŢIA FINANCIARĂ ŞI TREZORERIA - BISTRIŢA Adresa: Str. Mihai Eminescu nr.13 ; Telefon/Fax: 0263/233508; 0263.233556; 0263.233590; 0263.233557

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) BOTOSANI Piata Revolutiei nr.5, C.P. 710236, Telefon: 0231.607110, Botosani, judetul Botosani

ADMINISTRAŢIA FINANCIARĂ - BOTOŞANI Adresa: Str. Cuza Voda nr.2 ; Telefon/Fax: 0231.531250

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) BRAILA Str. Delfinului Numarul 1, Telefon: 0239.614737; 0239.613531

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) BRASOV Bdul Mihail Kogalniceanu nr.7, C.P. 500090, Telefon: 0268/308412

ADMINISTRAŢIA FINANCIARĂ ŞI TREZORERIA - BRAŞOV Adresa: Bdul Eroilor nr.8 ; Telefon/Fax: 0268.473154; 0268.473137; 0268.419752; 0268.470930

DIRECTIA GENERALA A FINANTELOR PUBLICE A MUNICIPIULUI BUCURESTI Str.Gerota D.Dimitrie, nr.13, sector 2, Bucuresti, Telefon: 021.3057090

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) BUCURESTI SECT.1 Str.Roma nr.7, sect.1, CP 011771, Bucuresti, Telefon: 021.230.94.84

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) BUCURESTI SECT.2 Str. C.A. Rosetti Numarul 39, Telefon: 021.310.34.10

ADMINISTRAŢIA FINANCIARĂ - BUCUREŞTI sector 2 - pentru persoane fizice Adresa: Str. Avrig, nr.63, sector 2; Telefon/Fax: 021.256.99.35; 021.256.99.13

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) BUCURESTI SECT.3 Str. Lucretiu Patrascanu nr. 10, Telefon: 021.3404781 ; 021.340.47.81 ; 021.340.16.00

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) BUCURESTI SECT.4 Bd. C.Brâncoveanu nr. 2, bl. 12, sect.4, Telefon: 021.332.33.07

ADMINISTRAŢIA FINANCIARĂ - BUCUREŞTI sector 4 - pentru persoane fizice Adresa: Str. Cuţitul de Argint nr.7, sector 4; Telefon/Fax: 021.336.99.40, 021.336.99.05

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) BUCURESTI SECT.5 Calea 13 Septembrie nr. 226, bloc. V 54, sector 5, Telefon: 021.781.32.12 ; 021.410.49.03

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) BUCURESTI SECT.6 Str.Popa Tatu nr.7, sect.6, CP 010801, Telefon: 021.315.96.77 ; 021.314.38.65

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) BUZAU Str. Unirii nr. 209 C.P. 120191, Buzau, Telefon: 0238.402438 ; 0238.435007; 0238.432901; 0238.446784

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) CAMPENI p-ta. Avram Iancu nr. 1, tel. 0258/771553, Campeni, jud Alba

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) CALARASI Str. 13 Decembrie Numarul 36, Calarasi, Telefon: 0242.312939 ; 0242.313239; 0242.313533; 0242.317163

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) CARACAL Str. Toma Rusca nr. 5-7, Telefon: 0249.511155

ADMINISTRAŢIA FINANCIARĂ ŞI TREZORERIA - CARACAL Adresa: Str. Iancu Jianu nr.26 Telefon/Fax: 0249.511155; 0249.514663; 0249.517520; 0249.511133

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) CHISINEU-CRIS Chisineu Cris, str. Garii, nr. 1/A, Telefon: 0257/350659

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) CLUJ : str. Piata Avram Iancu nr. 19, Cluj Napoca, jud. Cluj

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) CONSTANTA|: Bdul. Mamaia nr. 196, Constanta, Telefon: 0241.480909

ADMINISTRAŢIA FINANCIARĂ - CONSTANŢA: Bdul Mircea cel Batran nr.96; Telefon/Fax: 0241.553315; 0241.614399; 0241.616644; 0241.616688

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) CUGIR: str. 21 Decembrie 1989 nr. 56, tel. 0258/754947, Cugir, jud Alba

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) CURTICI: Curtici, str. 1 Decembrie 1918, nr. 34, Telefon: 0257/464384

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) DEVA:| Bdul 1 Decembrie 1918, nr 30, Telefon: 0254.218155 ; 0254.212450

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) DROBETA-TURNU SEVERIN Piata Radu Negru Numarul 1, Drobeta-Turnu Severin, Judetul Mehedinti, Telefon: 0252.315774

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) GIURGIU: Sos.Bucuresti nr.12, Giurgiu, judetul Giurgiu, Telefon: 0240.216705

ADMINISTRAŢIA FINANCIARĂ - GIURGIU Adresa: Bdul Mircea cel Batran nr.40; Telefon/Fax: 0240.211426; 0240.216718; 0240.215615

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) GURAHONT: Gurahont, str. Avram Iancu, nr. 31, Telefon: 0257/316546

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) HUNEDOARA Str. George Enescu Numarul 10, Hunedoara, judetul Hunedoara, Telefon: 0254.211151 ; 0254.716060; 0254.718828; 0254.713215; 0254.712397

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) IASI: Str. Atanasie Panu Numarul 26, Telefon: 0232.210005; 0232.219470

ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE ILFOV: Str.Lucretiu Patrascanu nr.10 ,Bucuresti sector 3, tel.021 3401600021 3401600, fax. 021 3405182

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) INEU Ineu, str. Republicii, nr. 16, Telefon: 0257/511553

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) LIPOVA: Lipova, str. Nicolae Balcescu, nr. 5, Telefon: 0257/561453

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) MANGALIA:: Str. Constantei, Telefon: 0241.752606; 0241.755005 ; 0241.755358; 0241.755311

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) MEDIAS Str. Mihai Eminescu, Telefon: 0269.841092; 0269.841990 ; 0269.841047; 0269.831210

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) MIERCUREA CIUC Calea Timisoarei Numarul 15, Telefon: 0266.111233; 0266.171537

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) NADLAC Nadlac, str. George Enescu, nr. 74, Telefon: 0257/474627

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) OCNA MURES str. Nicolae Iorga nr. 6, tel. 0258/871951, Ocna Mures, jud Alba

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) PANCOTA Pancota, str. Avram Iancu, nr. 1, Telefon: 0257/466686

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) PECICA Pecica, str.3, nr. 16, Telefon: 0257/468768

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) PETROSANI Bdul 1 Decembrie 1918, Telefon: 0254.542318; 0254.542733 ; 0254.543021

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) PIATRA NEAMT Bd. Traian nr. 19 bis, Piatra Neamt, judetul Neamt, Telefon: 0233.207619

ADMINISTRAŢIA FINANCIARĂ ŞI TREZORERIA - PIATRA NEAMŢ Adresa: Str. Viforului nr.1; Telefon/Fax: 033/222271; 224145; 227027; 222159

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) PLOIESTI Bdul Anul 1907 Numarul 7, Telefon: 0244.197.7590244.197.759; 0244.197.8020244.197.802 ; 0244.141686; 0244194711; 0244114910; 0244.124784

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) ROMAN Str. Roman Voda Numarul 1, Telefon: 0233.741219; 0233.740129 ; 0233.740121; 0233.742294

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) SANTANA Santana, str. Muncii, nr. 84, Telefon: 0257/462127

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) SATU MARE Str. Vasile Lucaciu Numarul 22, Telefon: 0261.768156; 0261.768715 ; 0261.733947; 0261.733621

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) SAVARSIN Savarsin, str. Vlad Tepes, nr.400A, Telefon: 0257/557591

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) SEBES str. Valea Frumoasei nr. 26, tel. 0258/734405, Sebes, jud Alba

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) SEBIS Sebis, str. Romana, nr. 4, Telefon: 0257/311016

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) SIBIU Calea Dumbravii 28-32, Telefon: 0269.218176

ADMINISTRAŢIA FINANCIARĂ ŞI TREZORERIA - SIBIU Adresa: Str. Victoriei nr.1-3; Telefon/Fax: 069/238496; 210943; 238469

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) SLATINA Str.Manastirii Numarul 2, Telefon: 0249.413107; 0249.413219 ; 0249.413436

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) SLOBOZIA Str. Episcopiei Numarul 2, Telefon: 0243.211944; 0243.214790

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) TARGU JIU Str. Siret Numarul 6, Telefon: 0253.213826

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) TIMISOARA Adresa: Pta Tepes VodaTelefon/Fax: 056/201345 Calea Buziasului, Telefon: 0256.499334; 0256.499335

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) TARGU MURES Bdul Victoriei Numarul 3. Telefon: 0265.160705; 0265.166054 ; 265.251070

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) TEIUS str. Clujului nr. 81 bl. B5, tel. 0258/852304, Teius, jud Alba Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) TULCEA Str. 14 Noiembrie Numarul 3, Telefon: 0240.514165; 0240.514759 ; 0240.512811

ADMINISTRAŢIA FINANCIARĂ - TURNU SEVERIN Adresa: Str. Radu Negru nr.1;Telefon/Fax: 052.315521; 052.317213

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) VASLUI Bdul Stefan cel Mare Numarul 70, Telefon: 0235.313109; 0253.314853 Telefon/Fax: 0235.632162; 0235.662150

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) ZALAU Bdul 22 Decembrie 1989, Telefon: 0260/616048; 0260.631974 Telefon/Fax: 0260.632162; 0260.662150

Administratia Finantelor Publice (Administratia financiara) ZLATNA Valea Morilor nr. 1, tel. 0258/856223, Zlatna, jud Alba

*********

O alta forma de ajutor (indirect), ar fi aceea de promovare a cauzei noastre, prin postarea pe sit-ul/blog-ul Dumneavoastra, a unuia dintre banner-ele EMMA, care pot fi descarcate de pe: http://www.organizatiaemma.ro/bannere

 

Va multumim pentru sustinere!

Organizatia E.M.M.A.

 

 

sg sus Mergi sus