......cat de trista este si povestea ta....si atat de recenta....Imi pare nespus de rau...
....... dar ma bucur ca ai ascultat-o pe Amelia si ca ai avut curajul sa intri aici, atat de curand si sa ne impartasesti durerea ta, pentru ca, vei vedea, ca te va ajuta....Nu asa de mult si nu atat de repede, precum mi-as dori dar, vei fi primita cu multa compasiune, intelegere si caldura, care incet, incet, iti vor da putere sa depasesti aceasta prima perioada, atat de grea... atat de grea.....
cu multa compasiune si iti trimit un buchet de
, pentru ingerasul tau, Daria-Andreea
pentru Daria-Andreea

si
...Te imbratisez cu drag,Dorina-Cristina,mama ingerasului Miruna-Andreea
pentru sufletul tau frumos.
...............CRISTINA ,sint cu sufletul si cu gindul alaturi de tine , IMI PARE FF RAU pt. tine, pt pierderea micutei DARIA-ANDREEA ,nu stiu , nu prea am cuvinte cind citesc despre asa ceva ,ca-mi vine-n minte acele momente de groaza ,de durere si de neputinta , si dau navala toate acele intrebari ......DE CE ????? SI cauti disperata pretutindeni la oricine un raspuns, ceva care sa-ti aline durerea sfisietoare pe care o simti............
lui D-ZEU si MAICII SF. pt.
ta iubita DARIA-ANDREEA , si aprind luminarele pt. odihna sufletelului EI gingas .......
calduros si ma rog pt. linistea si pacea sufletului tau atit de-ndurerat si greu incercat de soarta.........pt tine multe
si multa
iti doresc sanatate maxima si putere sa treci peste drama vietii voastre, sa ai multa credinta in cel de sus si EL te va ajuta in momentele cele mai grele si-ti va da intr-o buna zii darul pe care tocmai ti l-a luat ......sint alaturi de voi fam. indurerata....
care sa inlocuiasca miile de cuvinte inutile....iar pentru ingerasa ta preaiubita Daria-Andreea....
si
Angela,mami de ingeras jucaus Calin Gabriel 
, mesajul tau arata ca si tu esti si puternica si inteleapta....ca, in ciuda durerii si a disperarii, ai reusit sa vezi totul si dintr-o alta perspectiva...Este minunat faptul ca tu si sotul tau suneti atat de uniti si ca ai stiut sa-i vorbesti astfel incat sa nu se simta nici el pierdut...... Barbatii isi exteriorizeaza rar sentimentele, cu atat mai mult cand este vorba de o astfel de durere... Dar din ce ai scris aici, reiese ca te iubeste mult si ca incearca in felul lui, sa te ajute sa depasesti perioada asta.....Acum mai trebuie doar sa invatati...o noua limba....noi pasi de dans.....