Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Intrebari frecvente
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Poate cã fiecare am venit cu o altã ambarcatiune, dar acum suntem cu totii în aceeasi barcã!"
Martin Luther King Jr.

"Dacã vei rosti numele copilului meu, poate cã voi plange. Dacã nu îl vei pomeni, mi se va frange sufletul."

"Nicio talpã nu este atat de micã,
încat sã nu lase nicio urmã, pe lumea asta!"

"Dã-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stã în putintã
si întelepciunea de a face diferenta între ele!"

Reinhold Niebuhr

"Sã nu lãsati niciodatã ca durerea sã devinã mai mare decat Iubirea"
Robert Binder

"A-ti aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tãcut al durerii".

"Absenta sa este precum cerul, prezentã pretutindeni."

"De cate ori ne amintim de cei plecati de langã noi, e ca si cum ne-am reîntalni cu ei..."

"Dacã lacrimile ar putea înãlta o scarã si amintirile o cãrare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasã."

"Poate cã stelele sunt de fapt niste ferestre prin care cei dragi, ajunsi acolo Sus, ne trimit luminã, ca sã stim cã sunt fericiti!"

"în cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pãmant!".

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Regulamentul forumului

Despre reguli si informatii despre forum
Subiect închis
1 mesaj • Pagina 1 din 1

Regulamentul forumului

Mesajde Admin pe 8 Mai 2008, ora 19:41

1. Furnizati date adevărate
Furnizati date adevărate, exacte si complete despre dumneavoastră, asa cum este cerut în formularul de inregistrare. Vă rugăm de asemenea, să inregistrati doar un singur cont de utilizator pe persoana.

2. Fiti respectuos
Dacă cineva nu este de acord cu dvs., respectati dreptul la propria opinie si indiferent de subiect, nu este cazul sa se foloseasca un ton, care sa starneasca reactii defensive!

Nu este permis atacul la persoana!
Sustineti-va punctele de vedere fara a fi agresiv/a!
Nu folositi exprimări vulgare!
Tineti cont de faptul ca pe acest Forum, se doreste a fi o atmosfera plina de compasiune si armonie! Atitudinea provocatoare si neprietenoasa, nu este acceptata!
Conflictele personale sunt interzise pe Forum. Aceste conflicte trebuie rezolvate în exclusivitate pe cale privată.
In caz contrar, mesajele (sau fragmentele din ele), care vor crea o atmosfera nepotrivita acestui Forum, vor fi sterse!
La repetarea abaterii de la Regulament, de catre aceeasi persoana, accesului acesteia, pe acest Forum, va fi restrictionat!

3. Postati la subiect
Postati un mesaj doar dacă are legatură cu subiectul si nu se abate de la profilul sectiunilor acestui Forum. Folositi sectiunea "Propune o sectiune nouă" pentru a discuta despre crearea de categorii noi.

4. Respectati dreptul de autor
Daca postati un subiect, a carei idee nu va apartine, specificati acest lucru si numele persoanei (daca aceasta doreste!), care v-a rugat sa va ocupati de deschiderea subiectului respectiv

5. Evitati duplicarea subiectelor
Înainte de a crea un subiect nou, căutati în Forum pentru a vedea dacă nu exista deja.

6. Informati echipa E.M.M.A.
Daca v-ati oferit sau ati fost rugat/a sa ajutati la indeplinirea unei activitati in cadrul Organizatiei si din diverse motive, nu mai puteti face acest lucru, anuntati echipa EMMA, (prin mesaj privat catre- Bianca, Cristina Iancu, Liliana, Lucia, Marwana, Nicoleta), pentru a putea redirectiona responsabilitatea respectiva.

7. Tineti legatura
Cand o activitate se imparte la mai multe persoane, dupa ce se stabileste cine conduce actiunea respectiva, tineti legatura cu "Seful de echipa", pentru a evita orice neintelegere despre ce are de facut fiecare in parte!

8. Anuntati modificarile
Moderatorii trebuie sa anunte membrul Forumului caruia, din motive obiecive, i-a modificat, mutat sau sters un topic scris de acesta si sa le informeze despre acest lucru, prin mesaj privat si pe Bianca, si pe Lucia.

9. Nu abuzati de majuscule, culori, mărimea textului
Nu abuzati de majuscule. Pe internet MAJUSCULELE sunt egale cu tipetele! Nu abuzati de culori si nici de mărimea literelor deoarece face subiectul greu de citit.

10. Precizati sursa citatelor
Dacă în mesaj se citează un articol preluat din alte surse, este obligatorie mentionarea respectivelor surse.

11. Nu afisati reclame
Nu sunt permise reclamele si mesajele SPAM.

12. Cereti permisiunea
Oricine doreste sa posteze chestionare in vederea oricarui fel de studiu, trebuie sa ceara intai permisiunea Administratorului. In caz contrar, chestionarul postat, va fi sters!

13. Toate mesajele intră în proprietatea Organizatiei E.M.M.A.
Odată cu publicarea pe acest forum, toate mesajele/contributiile intră în proprietatea intelectuală a Organizatiei EMMA si este interzisă copierea/folosirea acestora fără permisiunea Administratorilor.

13. Nerespectarea regulilor
În cazul în care aceste reguli nu sunt respectate, Moderatorii/Administratorii vor lua măsurile necesare pentru a proteja atmosfera civilizată a Forumului. Vă rugăm sa ne contactati prin e-mail sau mesaj privat dacă aveti nevoie de clarificări privind aplicarea acestor reguli.

14. Schimbarea regulamentului
Ne rezervăm dreptul de a modifica regulamentul de fiecare dată cand considerăm necesar.

E.M.M.A. este o organizatie non-profit, bazată pe voluntariat. Vă multumim pentru respectul si sprijinul Dumneavoastră, fată de munca voluntară depusă de membrii E.M.M.A.!
Admin
Site Admin

Locaţie: Bucuresti
Sus

Subiect închis
1 mesaj • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro