,sa iti spun cu lacrimi in ochi ca imi pare rau si ca macar virtual sunt alaturi de tine si durerea ta..e dureros sa astepti un scancet de copil ce nu il vei mai auzi de la scumplul tau Tudor dar el este acolo langa tine ce te roaga din rasputeri sa fii puternica..nu stiu cum sa te incurajez cand mi se pare atat de nedrept ca suntem mamici de ingeras..pot duar sa-ti spun ca trebuie sa invatam sa traim pt cei din jurul nostru care ne vor binele..e prea devreme dar o sa-ti zic ca poate un alt bebe iti va reda macar un sfert zambetul pe buze...eu am asteptat prea mult si timpul ma sfasit in bucatele dar dupa ce am simtit ca ingerasa mea si-ar dori un fratior asa am reusit sa invat sa traiesc.te
si sunt alaturi de tine,Zbor lin
Tudor.

.....e f greu......dar iti suntem alaturi.......ingerasul tau te vegheaza si e mandru ca esti mamica lui.....

primeste o calda
din partea mea iti doresc multa puterea de a accepta cea ce nu putem schimba.....Puiului tau Tudor zbor lin printre
.......ma
pentru sufletelul lui si ma
pentru tine pentru ca Dumnezeu sa iti de-a liniste sufleteasca..Eu stiu ca
tau Tudor de acol de sus are grija de tine si iti mangaie obraji si sufletul tau indurerat..........alaturi de tine cu sufletul............Mamica unei Ingerase frumoase Antonia-Casandra in Cer si a unui bebe in burtica
sincer si iti spun ca imi pare rau..Imi pare rau ca si tu esti nevoita sa cunosti aceasta mare durere...
pentru tine, iar pentru Tudor, un mare cos de
colorate.

....