Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

fetita mea Yasmina-Roberta

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
33 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2

fetita mea Yasmina-Roberta

Mesajde leyla pe 17 Oct 2011, ora 14:15

nu stiu cum sa incep....
intr-o zii de ianuarie m-am intors de lucru cu gandul sa imi fac un test de sarcina.Era pozitiv.
A urmat bucuria primirii vesti ca in familia noastra va veni un bebelus.Primul meu bebelus.
Am fost la doctori,analize,poze,ecografii cu bebelusul nostru.Am poze cu ea inca decand aveam 4 saptamani.Am poze cu ea pana la 28 de saptamani de sarcina.

A fost cea mai frumoasa parte din viata mea ,zilele cand ma trezeau piciorusele ei.Ne-am facut planuri,cum o sa o cheme,cum o sa o imbracam,cum o sa o piptanam....
Au urmat controale la care de fiecare data mi se spunea ca totul e bine.Banuiesc ca e la fel pentru multe alte mame de ingeri de pe acest forum.

Dar intr-o saptamana,la 28 de saptamani de sarcina,pe 17 iulie am simtit ca ceva nu e inregula,nu ma trezit de dimineata fetita mea.
Am asteptat sa miste....nimic.
Am fugit repede la control....era moarta.
A fost un moment in care fetita mea a murit odata cu mine.
Nu o sa pot sa uit privirea sotului meu,cand ne-a spus ca nu mai traieste.
M-au internat miercuri seara in spital. In salon mai erau 2 femei bucuroase de ceea ce aveau sa se intample,bucuroasa ca peste cateva ore isi vor strange bebelusul in brate.
Ma intrebam mereu:de ce?de ce eu?de ce fetita mea?
De ce eu nu pot sa spun ca imi voi strange fetita in brate?
Am stat 3 nopti fara sa pot sa o aduc pe lume si sa o dau lui Dumnezeu.
Cezariana nu au vrut sa imi faca,poate din cauza ca am refuzat sa le dau bani medicilor.
Preferam sa mor odata cu ea.Nu puteam sa suport gandul ca nu mai e.Imi puneam mana pe burta si asteptam sa vina cineva sa imi spuna ca fetita mea traieste.
Dar nu a fost asa.
In cele din urma pe data de 23 iulie,exact de ziua de nastere a sotului meu,am reusit sa nasc normal,printr-o sarcina provacata.
Am nascut o fetita de 880 de grame.o chema Yasmina-Roberta.
Am cerut sa o vad....

Imaginea ei ma urmareste in tot ce fac.in fiecare pas pe care il fac.Si nu vreau sa o uit.Nu pot sa o uit.
Era frumoasa,si va fii mereu in sufletul meu cea mai frumoasa,avea gurita rosie-vanat,era bruneta,si avea un nasuc asa de frumos.
Era cea mai frumoasa.

Sunt multe intrebari la care nu o sa am raspunsuri niciodata.
Merg aproape in fiecare zii si ii aprind lumanari,i-am arunact un balon pe 15 octombrie,in speranta ca o sa il prinda si o sa aiba cu ce sa se joace.
Imi este asa de dor de ea...
leyla

Locaţie: maramures
Sus

Re: fetita mea Yasmina-Roberta

Mesajde marwana pe 17 Oct 2011, ora 14:42

Leyla imi pare atat de rau pentru pierderea ingerasei tale Yasmina Roberta, imi pare rau ca si tu cunosti aceasta durere mare.
Cu durere in suflet iti spun bun venit alaturi de noi parintii de ingeri.
Cred ca sotul tau sufera mult si de aceea am sa te rog sa ii arati articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati il vor ajuta mult.
Pentru tine articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame pentru ca si tu suferi mult si aceste articole te vor ajuta sa intelegi mai bine starile si sentimentele care te incearca.
Imi imaginez ca cei apropiati tie nu au stiut cum sa-ti fie alaturi si cum sa te incurajeze iar lor le poti trimite un mail cu articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati , sau sa le printezi daca ai posibilitatea si sa le dai sa citeasca. Cu ajutorul acestor articole ei vor reusi sa inteleaga cum sa-ti fie alaturi, cum sa respecte durerea si lacriile voastre dar si memoria fetitei tale Yasmina Roberta.

Cum in curand vor veni sarbatorile si vei simti mai mult ca pana acum lipsa fetitei tale Yasmina Roberta aici vei gasi informatii care sa te indrume cum sa mentii vie memoria ingerasei tale http://www.organizatiaemma.ro/node/726 .

Te >:D< si sunt alaturi de tine.
zbor lin micuta ingerasa Yasmina Roberta [-o< @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde sanda pe 17 Oct 2011, ora 18:30

iar se intampla,iar un ingeras,e dureros cum apare tot mai des cate o mamica de inger
te >:D< si imi pare tare rau pentru drama ta
O:-) scump, ajut-o pe mama sa treaca peste aceasta mare durere.
zbor lin printre stelute
sanda

Locaţie: oradea
Sus

Mesajde roxanacaz pe 17 Oct 2011, ora 21:12

Imi pare atat de rau ca si tu esti o mamica de inger... Toate gandurile bune se indreapta spre tine sa iti dea putere! Yasmina Roberta vegheaza acum asupra ta si daca o sa fii atenta o sa o simti in jur... Te imbratisez cu mult drag si vreau sa stii ca aici vei gasi mulota caldura si oricat sprijin ai nevoie!!!
https://www.facebook.com/roxana.cazaciuc?sk=photos
Ce faci puiu? Nu vrei mei? M-am pierdut de fratii mei... Cum arata? Sunt galbui! Cum ii cheama? Pui, pui, pui...
roxanacaz

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde Bianca_C pe 17 Oct 2011, ora 21:30

Leyla, este randul meu sa te primesc in familia E.M.M.A cu o stransa imbratisare insa in acelasi timp cu chipul intristat...vazand ca si tu esti mamica de inger =(( ....

Imi pare rau, nespus de rau pentru pierderea atat de devreme a micutei Yasmina Roberta...offf cat de greu stiu ca iti este, cat de tari iti plange sufletul, insa noi iti suntem alaturi mereu, sa nu te simti singura niciodata, ori de cate ori vrei sa povestesti despre si cu Yasmina Roberta, E.M.M.A va fi aici sa te asculte si sa te sprijine.

Mii de [-o< si @};- pentru O:-) sufletului tau.
Mii de >:D< si calde mangaieri pentru tine!

Echipa E.M.M.A!
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde salhiuta pe 18 Oct 2011, ora 12:25

Draga mamica , te imbratisez cu caldura si desi i-mi pare foarte rau ca a trebuit sa treci prin durerea asta nemarginita de a fi mamica de ingeras , ma bucur totusi ca ai gasit puterea de a scrie pe acest forum caci aici, noi mamicile ne gasim linistea intelegandu-ne unele pe altele si ducandu-ne impreuna durerea mai departe.
Ingerasei tale care este alaturi de copii nostrii i trimit @};- [-o< si (*)
http://nshrine.com/shrine/PAUL__ingerasul_meu_mic - aprinde o lumanare in memoria lui Paul
salhiuta

Locaţie: timisoara
  • YIM
Sus

Mesajde salhiuta pe 18 Oct 2011, ora 12:41

AICI

Tu iartă-mă, mamă
c-atunci am plecat.
aşa a fost scris
de când m-am format
în pântecul tău
cel cald, primitor
să fiu pentru tine
speranţă şi dor…

Eu nu sunt departe
ţi-am spus, sunt aici
de-ntinzi doar o mână
tu poţi să atingi
steluţa aceea ce-ades o priveşti
când noaptea n-ai somn
şi-amar tu gândeşti.

Nu plânge, o, mamă,
eu sunt fericit,
aici am de toate,
de sfinţi sunt iubit
şi Maica cea Sfântă
la pieptu-i mă strânge.

Şi-aici, sus, la mine,
nimic nu m-atinge
nici ură, nici patimi, nici răutate,
nu plânge, o, mamă
eu nu sunt departe.
zâmbeşte steluţei şi nu mai ofta
mă doare, o, mamă
lacrima ta…
http://nshrine.com/shrine/PAUL__ingerasul_meu_mic - aprinde o lumanare in memoria lui Paul
salhiuta

• YIM
Sus

Mesajde leyla pe 18 Oct 2011, ora 14:27

va multumesc tuturor pentru gandurile voastre,pentru faptul ca sunteti alaturi de noi si ne intelegeti fara sa ne criticati fara sa ne cereti sa uitam.
leyla

Sus

Mesajde RODICUTZA pe 18 Oct 2011, ora 16:14

Leyla am citit si eu povestea ta si imi curg lacrimile numai noi cele care am trecut prin asa ceva simtim cu adevarat si stim cum te simti si tu mulkti pupici draga mea o imbratisare puternica si iti doresc sa poti merge innainte .de uitat nu ai sa uiti dar sa iti dea Dzeu puterea sa te obisnuiesti cu gandul si sa stii ca fetita ta se roaga pt tine si iti va fi alaturi mereu. inca o data te imbratisez si iti doresc multa sanatate >:D< >:D< iar ingerasei tale zbor lin printre stelute (*) [-o<
RODICUTZA

Locaţie: italia
Sus

Mesajde salhiuta pe 19 Oct 2011, ora 00:41

Draga Leyla, nimeni de aici nu i-ti va cere sa uiti caci nici o mamica de inger nu a uitat pierderea pruncului ei. Cum poti sa-ti uiti copilul? Impreuna vom invata sa trecem peste durere sau sa traim cu ea in suflet,sa continuam drumul ce-l avem scris dar mereu sa ne amintim de ingerasul nostru si impreuna sa reusim sa-i tinem vie amintirea.Stiu ca acum sufletul tau este gol si poate asa va fi mult timp de acum inainte dar ce pot sa-ti promit este ca vor veni si zile mai bune si ca atunci vei transforma durerea ta imensa in dragoste .
salhiuta

• YIM
Sus

Mesajde livia pe 19 Oct 2011, ora 20:53

draga Leyla sunt alaturi de tine si de durerea ta.....ceea ce simti tu....simt si eu :(( .
Regret ca nu ne am intalnit in alt context......regret ca nu ne am intalnit in parc cu fetitele noastre :((
In marea familie EMMAte vei simti mai aproape de O:-) Yasmina Roberta....

multe @};- pt O:-) ta minunata O:-)
livia

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde georgeta74 pe 20 Oct 2011, ora 12:07

Buna Leyla.
Sa sti ca toate ne punem aceleasi intrebari: de ce eu? de ce fetita mea? de ce baietelul meu?
Ei bine, raspunsuri sunt multe si totusi .... niciunul.
Imi pare rau pentru pierderea ta, iti inteleg durerea.

Pentru Yasmina-Roberta @};- @};- @};-
Zbor lin ingeras.
georgeta74

Locaţie: targoviste
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 21 Oct 2011, ora 00:12

Buna seara Leyla,

Te anunt ca micuta si frumoasa ingerasa are creat un balonas alb, cu numele sau scris pe el, si o pagina cu povestioara ei http://www.organizatiaemma.ro/node/868
Asa cum ai dorit tu, si ne-ai trimis mail cu povestioara Yasminei, am trecut povestea si la povestile noastre http://www.organizatiaemma.ro/memoria/povesti

@};- @};- @};- @};- @};- @};-
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde AndreeaG pe 21 Oct 2011, ora 10:09

ooof Doamne, cata suferinta! Draga Leyla, imi pare foarte rau pt. cele intamplate. Iti sunt alaturi. Ma rog la bunul Dumnezeu sa te intareasca si sa mergi mai departe avand-o in suflet pe fetita cea mult dorita. Ea sa va vegheze.
AndreeaG

Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 21 Oct 2011, ora 10:20

"Nu plange a mea mamica
Cu chipul de madona,
Nu ma uda cu lacrimi
Ce zi de zi ma ploua...
Caci sufletul de-acum
Mi-e pururi fericit
Nu va cunoaste chinul, nici tot ce m-a ranit...
Te rog, fii fericita
Asa cum sunt si eu...
Nu ma uita vreodata...
IUBESTE-MA MEREU!!!"
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde georgeta74 pe 26 Oct 2011, ora 08:43

Pentru tine Yasmina @};- @};- @};-
georgeta74

Locaţie: targoviste
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 4 Noi 2011, ora 19:55

Leyla , ce cuvinte sunt mai "bune " pentru a-ti alina suferinta ?
nu vreau decat sa te tin in brate , si sa -ti spun ca e bine sa plangi , e bine sa strigi cat poti , sa dai vina pe cine vrei tu , e bine sa fii furioasa ...te descarci , de toata durerea ce-ti copleseste sufletul si trupul , off , sunt clipe in care ai impresia ca nu te mai poti ridica de jos , ca nu mai are rost sa te ridici din pat dimineata ...ca nu mai are rost sa traiesti pentru ca o parte din sufletul tau e mort , odata cu Yasmina , ....Insa tocmai de asta trebuie sa te ridici si sa traiesti , pentru Yasmina , pentru ca ea nu doreste sa suferi si acum mai mult ca oricand in clipele astea cumplite ea te tine in brate si te inconjoara cu imensa ei iubire !!

Stii bine ca viata asta nu ai sa o mai vezi insa , cu timpul ca toti parintii de aici , ai sa ai amintiri cu ea , pentru ca va fi mereu in inima ta , va veni mereu la tine in vis , si te va ajuta mereu in clipele nespus de grele , pentru ca de-aici incolo e unul dintre ingerii tai pazitori !!

Pentru tine ingerasa cu nume diafan de floare , mii de flori din RAI !!

O:-) @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde leyla pe 22 Dec 2011, ora 21:21

ai fi avut 5 luni iubitul meu copilas...maine,23 decembrie...mie asa de dor de tine...as fi vrut sa pot sa iti fac un cadou...in loc sa iti trimit balonase la cer as fi vrut sa pot sa iti daruiesc o papusa...la fel de frumoasa ca si tine...
as fi vrut sa pot sa iti spun ca te iubesc,ca ai crescut,sunt asa de multe lucruri pe care am fii putut sa le facem impreuna...si le facem,dar le facem doar in sufletul nostru.
La multi ani fetita mea...Tte iubesc >:D< @};-
leyla

Sus

Mesajde RAMONA ROBERT pe 22 Dec 2011, ora 21:50

nu pot decat sa iti ofer >:D< si sa iti spun ca imi pare enorm de rau :(( :(( :((
Ingerasul meu tu pentru mine existi,caci tu faci parte din viata mea...te iubesc iubita mea printesika.
RAMONA ROBERT

Locaţie: buzau
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
33 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro