Sincer nu stiu cum sa incep dar intai ma voi prezenta:ma numesc Alina si am 27 ani si sunt o mamica trista deoarece puiu meu nu mai este cu mine de 2luni si un pic.O prietena mi-a spus despre acest forum.Imi este greu si pur si simplu ma intreb de ce s-a intamplat asta,stiu ca toti care am trecut prin greutatii ne intrebam "de ce"?Sincer de cand mi s-a intamplat cu bebelusul meu nu mai gandesc cum trebuie,m-am inchis in mine.Am momente cand stiu ca nu este bine ce fac adica sa nu comunic cu ceilalti.Imi face bine uneori sa vorbesc despre necazul meu uneori evit pentru ca pur si simplu nu pot discuta.
Povestea mea este aceasta:Pe data de 15 sep 2010 am ramas insarcinata dar eu am aflat ca sunt gravida abea dupa 8saptamani deoarece mi-a venit menstruatia peste sarcina si asa nu mi-am dat seama ca as fii insarcinata.intr-o zi am fost la manechiura si cand am simtit mirosul acetonei mi-a venit sa vomit.Ma intrebam in sinea mea ce am asa ca am ajuns acasa am mancat o feli de lamaie apoi am plecat la munca si m-am oprit la farmacie si mi-am cumparat un test de sarcina.Mi-am facut testul si a iesit pozitiv eram ffffff fericita.Am mers si mi-am facut un consult si atunci am aflat ca aveam deja 8saptamani de cand eram gravida.Am mers si mi-a observat evolutia sarcinii la doctorul Mitran Mihai.Nu il stiam pe doctor fff bine inainte il mai vazusem o data.Totul a mers bine in timpul sarcinii nu am avut probleme cu bebe.Am fost si mi-am facut toate ecografiile la dr Albu si nici dansu nu a vazut nimic nici macar la morfologie fetala nu a vazut decat ca am eu sangele un pic cam gros si mi-a dat sa iau aspenter