Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Imi este greu fara puiul meu, Darius-Stefan

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
79 mesaje • Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Imi este greu fara puiul meu, Darius-Stefan

Mesajde alinutza_bebe2006 pe 1 Sep 2011, ora 13:51

Buna ziua tuturor,
Sincer nu stiu cum sa incep dar intai ma voi prezenta:ma numesc Alina si am 27 ani si sunt o mamica trista deoarece puiu meu nu mai este cu mine de 2luni si un pic.O prietena mi-a spus despre acest forum.Imi este greu si pur si simplu ma intreb de ce s-a intamplat asta,stiu ca toti care am trecut prin greutatii ne intrebam "de ce"?Sincer de cand mi s-a intamplat cu bebelusul meu nu mai gandesc cum trebuie,m-am inchis in mine.Am momente cand stiu ca nu este bine ce fac adica sa nu comunic cu ceilalti.Imi face bine uneori sa vorbesc despre necazul meu uneori evit pentru ca pur si simplu nu pot discuta.
Povestea mea este aceasta:Pe data de 15 sep 2010 am ramas insarcinata dar eu am aflat ca sunt gravida abea dupa 8saptamani deoarece mi-a venit menstruatia peste sarcina si asa nu mi-am dat seama ca as fii insarcinata.intr-o zi am fost la manechiura si cand am simtit mirosul acetonei mi-a venit sa vomit.Ma intrebam in sinea mea ce am asa ca am ajuns acasa am mancat o feli de lamaie apoi am plecat la munca si m-am oprit la farmacie si mi-am cumparat un test de sarcina.Mi-am facut testul si a iesit pozitiv eram ffffff fericita.Am mers si mi-am facut un consult si atunci am aflat ca aveam deja 8saptamani de cand eram gravida.Am mers si mi-a observat evolutia sarcinii la doctorul Mitran Mihai.Nu il stiam pe doctor fff bine inainte il mai vazusem o data.Totul a mers bine in timpul sarcinii nu am avut probleme cu bebe.Am fost si mi-am facut toate ecografiile la dr Albu si nici dansu nu a vazut nimic nici macar la morfologie fetala nu a vazut decat ca am eu sangele un pic cam gros si mi-a dat sa iau aspenter :(( :(( Ambii doctorii mi-au spus ca puiu meu o sa aiba in jur de 3kg cu trei zile sa nasc am fost la cabinet si mi-a fcut eco si mi-a spus ca bebe are 3kg.Eu am vrut sa nasc normal dar dl doctor mi-a spus sa fac cezariana ca este prea mare si eu am bazinul fff mic.Asa am nascut la 38 sap intr-o zi de marti 07.06.2011 10.30 dimi.A VENIT PE LUME DARIUS-STEFAN CEL MAI FRUMOS MOMENT DIN VIATA MEA PRIMUL MEU COPIL ERAM SUPER FERICITA.Familia la fel si numai spun de sotul meu era in al 9 lea cer.Dar de aici a inceput sa se duca din fericirea noastra pentru ca bebe avea 2.5kg nu 3kg cum mi s-a spus la eco.A doua zi au vazut ca nu respira cum trebuie si l-au bagat la terapie intensiva au crezut ca are ceva la plamani si asa iau administrat tratament pt plamani.A 5 a zi din viata piciului meu au vazut ca are sulf prea mult.Eram fff trista nu intelegeam de ce se intampla asta.Mai ales le vedeam pe fetele care au nascut cu mine o data ca ele plecau cu bebei lor acasa si eu nu mai rau ma deprimam.Ne-au trimis sa ii facem la inimoara o eco si atunci au vazut ca are O MALFORMATIE CARDIACA.IUBIREA MEA AVEA TRANSPOZITIE DE VASE MARII adica venele erau crescute invers si nu i se oxigena sangele.Cand am primit aceasta veste am simtit ca imi cade tavanul acelui spital pe mine.Eu eram terminat si puiu meu mic zambea la mine si la tati lui.nu stiti ce greu ne-a fost sa aflam ca singurl nostru copil este grav bolnav si nu poate rezista.am mai stat 2-3 zile cu el aici in spital si apoi am plecat la Targu MURES SI AICI CAND AM AJUNS NU L-A OPERAT CUM STABILISEM ci am mai stat si acolo cateva zile apoi a 16 zi de viata a puiului meu au decis sa il opereze.Si l-au operat iar apoi dupa 5 ORE DUPA OPERATIE A MURIT A MURIT AMURIT.A FOST CUMPLIT CAND MI-AU DAT VESTEA NU STIAM CUM SA IL CHEM PE SOTUL MEU SA II DAU VESTEA EL ERA LA O PENSIUNE IN APROPIERE.NU INTELEG DE CE A MURIT PT CA EL LUASE IN GREUTATE 600GR PAREA OK.SINCER EU L-AM DUS IN SALA DE OPERATIE IN BRATELE MELE SI EL SE UITA FIX IN OCHII MEI EL STIA MITITELU CE VA URMA.CAND AM PLECAT DE ACOLO DIN SALA DE OPERATIE SI L-AM PUPAT AM SIMTI CA CEVA CUMPLIT IN SUFLET.SI ACUM PLANG SI IMI ADUC AMINTE DE EXPRESIA LUI DE PE CHIPUL LUI DE INGERAS.ACUM IMI ESTE GREU FARA EL FFF GREU. :(( :(( :((
Ultima oară modificat de alinutza_bebe2006 pe 6 Iun 2012, ora 23:59, modificat 1 dată în total.
Mamica ingerasului Darius-Stefan
alinutza_bebe2006

Locaţie: bucuresti
  • YIM
Sus

Re: Imi este greu fara puiul meu, Darius-Stefan

Mesajde corina_odolean pe 1 Sep 2011, ora 14:46

Alina, in primul rand lasa-ma sa te >:D< >:D< si sa-ti spun ca imi pare nespus de rau pentru pierderea puiului tau drag..
Imi pare rau ca si tu cunosti aceasta mare durere, acest dor care greu se poate explica in cuvinte..

Insa imi pare bine ca ne-ai gasit, pentru ca aici nu vei fi niciodata singura..aici noi iti vom fi alaturi, te vom intelege, te vom sprijini mereu cu o vorba buna, cu o >:D< cu un sfat..

Si pentru inceput..nu stiu daca ai apucat sa citesti articolele interesante de aici, articole care te vor ajuta atat pe tine cat si pe cei dragi tie..

Iti recomand sa citesti:
http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame ( pentru ajutorul sufletului tau) , sotului tau ii recomand http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati ( pentru ca si ei sufera), iar celor din jurul tau ( pentru a-ti putea intelege durerea ) http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati

Sper ca sfaturile mele sa-ti fie de folos, te >:D< >:D< inca odata , iar O:-) Darius ii trimit un covor de (*) (*) (*) colorate.

>:D< :x :*
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 1 Sep 2011, ora 17:43

Draga Alina >:D<

Regret nespus pierderea micutului tau baietel Darius Stefan, insa iti urez Bine ai venit pe forumul E.M.M.A. din partea intregii echipe E.M.M.A. Sper ca alaturi de noi vei invata incet sa traiesti cu aceasta grea suferinta, vei invata ca iubirea fata de copilasul tau scump este mai mare decat durerea. Primul pas l-ai facut deja, gasind in sufletul tau puterea de a ne face cunostinta cu Darius Stefan.

Pentru cei apropiati tie, le poti trimite link-ul recomandat de Corina, printr-un mail sau printezi articolele si le dai. Citindu-le, ei vor invata cum sa-ti fie alaturi fara sa te raneasca cu vorbe alese gresit.

Regret ca puiul tau a fost bolnavior si esti si tu mamica de ingeras ... Cred ca puiul tau te-a privit fiind modul lui de ati spune, mami sunt si voi fi mereu puiul tau ...
si asa este ... puiutii nostri raman mereu copiii nostri ... ingerasii nostri ...

Sunt alaturi de tine, aici niciodata nu vei fi singura. Si sa sti ca si sotul tau este binevenit alaturi de noi daca doreste.Iti doresc multa putere iar O:-) Darius Stefan zbor lin ingeras
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde maryna pe 1 Sep 2011, ora 18:46

:(( regret pierderea ta scumpa mamica.....sa stii ca aici vei gasi mereu pe cineva.noi iti vom fi alaturi in aceste momente dureroase.....imi pare rau ca trebuie sa faci parte din familia mamicilor de ingeras...... >:D< >:D< >:D<
zbor lin printre (*) O:-) Darius-Stefan
maryna

Locaţie: romania,bacau
Sus

Mesajde Loredana M pe 1 Sep 2011, ora 23:09

>:D< ...
Imi pare rau..imi pare rau.... :(( :((
Inca un ingeras...inca o mamica ce sufera...
Offf...nu stiu ce as putea sa iti spun..te imbratisez si ma bucur ca ne-ai gasit..asa poate cu noi alaturi iti va fi mai usor sa duci aceasta durere si dor....
Zbor lin Darius-Stefan...ai grija de parinti tai si mergi in vis la mama ta pt ai mangaia sufletul...
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
Loredana M
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 2 Sep 2011, ora 00:06

Te >:D< , Alina si regret nespus pierderea puiului tau, Darius Stefan O:-).
Desi cu multa tristete pentru ca esti si tu mamica de ingeras, iti spun bun venit in familia E.M.M.A.. Aici nu esti singura, noi suntem alaturi de tine in fiecare zi, te ascultam, te intelegem si incercam sa-ti alinam macar putin durerea. Invatam impreuna sa mergem mai departe, purtandu-ne in suflete si in ganduri ingerasii.
O >:D< calda pentru tine si o cununa de @};- si (*) pentru O:-) Darius-Stefan!
Zbor lin, Ingeras!
Angela-Ema

Sus

Mesajde marwana pe 2 Sep 2011, ora 07:43

Alina am citit inca de ieri povestioara micului tau ingeras Darius Stefan si nu am stiut ce a sa-ti scriu nici azi nu imi gasesc cuvintele.
Imi pare atat de rau ca acestea sunt circumstantele in care am facut cunostinta cu tine si ingerasul tau, imi pare rau ca si tu cunosti aceasta durere fara margini.

Esti o mamica puternica Alina, chiar daca nu crezi, ai gasit in sufletul tau taria de a-ti spune durerea, de a povesti despre ingerasul tau Darius Stefan. De acum nu vei mai fi singura cu durerea, sunt aici alaturi de tine si te >:D< din suflet.

Multe dintre noi vrem sa facem lucruri speciale pentru ingerasii nostri, in memoria lor in zilele aniversare sau de sarbatori. Aici vei gasi un articol care te poate ajuta http://www.organizatiaemma.ro/node/726 .

Sunt alaturi de tine draga mamica de ingeras.
Zbor lin Darius Stefan [-o< @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde roxanacaz pe 2 Sep 2011, ora 08:17

Stiu ca nu exista cuvinte magice care sa iti aline durerea si dorul... Vreau doar sa stii ca sunt si eu alaturi de tine si nu esti singura si nu trebuie sa fii singura cu durerea ta, ca noi toate intelegem si... ingerul tau te vegheaza in fiecare clipa. Darius Stefan, sigur te vei intalni cu Zazi al meu - o sa mearga sa-ti dea pup (pe piciorus sau pe manuta ca esti mic si stie ca doar asa are voie) si o sa-ti faca "draga draga" cum le facea si aici tuturor bebelusilor...
https://www.facebook.com/roxana.cazaciuc?sk=photos
Ce faci puiu? Nu vrei mei? M-am pierdut de fratii mei... Cum arata? Sunt galbui! Cum ii cheama? Pui, pui, pui...
roxanacaz

Sus

Mesajde Micki pe 2 Sep 2011, ora 11:49

Alina, >:D<
In primul rand vreau sa-ti spun ca imi pare tare rau pt pierderea lui Darius - Stefan....am citit povestea ta si vad ca se aseamana destul de mult cu a mea........eu am ramas insarcinata pe 19 sept 2010.......trebuia sa nasc in jur de 10 iunie 2011......din pacate am inceput sa ma simt rau si am fost operat la 36 de saptamani......adica pe 5 mai 2011.....Vladut al meu s-a nascut tot cu o malformatie la inimioara.....( trunchi arterial comun : artera si aorta pulmonara comune)......diferenta e ca eu n-am facut eco 4d doppler......ci 4d simplu si nimeni nu mi-a zis ca ar avea probleme bebelusul........Vladut a trait doar o zi......urma sa-l ducem si noi la Budimex si la Tg Mures....eu nu pot sa inteleg cum de mergi la eco si nu se vede nimic? de ce te mai pune sa-l faci? doar ca sa-ti ia banii? eu m-am saturat de medici care ne monitorizeaza incorect si spun sec : asa a vrut Dumnezeu.....
Draga mamica iti doresc multa putere de a merge inainte......iar pt Darius multe stelute si floricele (*) (*) (*) (*) @};- @};- @};- @};-
Nu te-am tinut in brate , dar te simtim
Nu ne-ai vorbit dar te auzim
Nu te-am cunoscut dar TE IUBIM!
Micki

Locaţie: Romania
Sus

Mesajde alinutza_bebe2006 pe 3 Sep 2011, ora 22:36

Va multumesc mult de tot pt mesagele pe care mi le-ati dat si vreau sa stiti ca imi pare bine ca am ffff multe persoane DEOSEBITE alaturi de mine.Imi pare rau pt toti bebeii vostri dar cum ati spus si voi sunt cu toti acolo sus.
alinutza_bebe2006

• YIM
Sus

Mesajde Loredana M pe 5 Sep 2011, ora 00:00

>:D< ...
Te imbratisez....si imi pare fff rau...
Pt tine si puiutul tau ...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
Loredana M
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde alinutza_bebe2006 pe 5 Sep 2011, ora 14:24

MULTUMESC MULT PT ACEEA MINUNATA POZA DE PE FACEBOOK >:D< >:D< M-AI FACUT SA ZAMBESC MU7LTUMESC MUL INCA O DATA SI IMI PARE RAU SI PT INGERASII TAI PUP >:D<
alinutza_bebe2006

• YIM
Sus

Mesajde sanda pe 5 Sep 2011, ora 16:56

Inca un ingeras, inca un sufletel plecat.............imi pare rau......ffff rau :(( :(( :((
tot ce pot face e sa te >:D< >:D< si sa-i trimit @};- @};- @};- @};- ingerasului tau. Curaj si putere in continuare.
sanda

Locaţie: oradea
Sus

Mesajde Claudiamonica pe 5 Sep 2011, ora 21:06

imi pare rau pentru Darius-Stefan,pe tine te >:D< strans
Iar O:-) tau zbor lin printre (*) si un buchet mare de @};- @};- @};-
Claudia mamica ingerului DENIS MIHAI
Poze cu ingerul meu DENIS MIHAI http://www.facebook.com/profile.php?id=100000524973413
Claudiamonica

Locaţie: oradea
  • Site web
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 5 Sep 2011, ora 23:39

Ingerasul frumos Darius Stefan are creat un balonas alb si o pagina cu povestioara lui pe site-ul EMMA http://www.organizatiaemma.ro/node/849

Zbor lin micutule!
[-o< O:-) (*)
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde MiRo pe 6 Sep 2011, ora 14:49

Cristina >:D< iar ingerasului iubit Darius- Stefan mii de (*) [-o< ...e foarte greu, te intelegem prin ce treci pt ca din pacate si noi suntem parinti de ingeri...de ce ,noi ? ..nu vom sti niciodata...cert este ca trebuie sa invatam sa traim cu aceasta pierdere. Draga Cris, aici ii poti scrie iubitului tau ingeras, ne poti impartasi cum te simti si impreuna vom reusi sa ne alinam suferinta. >:D<
MiRo

Locaţie: iasi
Sus

Mesajde alinutza_bebe2006 pe 10 Sep 2011, ora 01:48

Luciana buna in primul rand si vreau sa ti multumesc pt msg si imi pare rau pt Vladut ii trimit lui vladut >:D< @};- (*).Nici eu nu inteleg cum de nu s-a vazut la morfologie problema puiului meu dar ce sa facem asta este tara in care traim si astia sunt doctorii pe care ii avem.te pup >:D< ai grija de tn
alinutza_bebe2006

• YIM
Sus

Mesajde livia pe 10 Sep 2011, ora 04:49

>:D< ALINA si mi pare nespus de rau pt ceea ce ti s a intamplat.si mie tot acelasi dr mi a urmarit sarcina ,tot la dr Albu mi am facut ecografiile....din partea dr Mitran dezinteres total nu a venit la nastere....era o nastere prematura...dezinteres total cu toate ca fusesem f atenta cu el...sunt f dezamagita,.....din pacate sunt tot mamica de ingeras pt ca nu au putut evita nasterea prematura...pt ca poate nu mi au facut indeajuns de multe analize el stiind ca am pierdut o sarcina inaintea Ayanei.... :(( care totusi a luptat sase luni dar imunitatea f scazuta nu a ajutato sa lupte cu un microorganism luat din spital :((
I ti inteleg durerea si de aceea sunt alaturi de tine si cu siguranta aici,in familia EMMA te vei simti un pic mai bine....mai inteleasa....

O:-) Darius Stefan zbor lin printre stele (*) (*) (*)
livia

Sus

Mesajde alinutza_bebe2006 pe 12 Sep 2011, ora 13:03

Buna livia,imi pare rau pt ingerasul tau Ayana (*) (*) (*) @};- @};- @};- ,dar tu tot la doctor Mitran ai fost in timpul sarcinii?Ai nascut la Giulesti?Puiul meu face pe 24.09.2011 3 luni de cand a plecat de langa mami si tati lui.Ne este fff greu fara el mai ales ca nu mai avem alt bebe,nu spun ca daca aveam alt bebe il uitam mai repede dar aveam o ocupatie sa am grija de un mic sufletel imi mai alina si mie durerea.Cand ma uit pe strada si vad mame cu bebelusiiiiii :(( imi dau lacrimile si ma gandesc de ce nu sunt si eu cu el la plimbare,asa vrea sa fac si alt bebe dar imi este teama pt moment si nici nu stiu la ce doctor sa merg,m-au dezamagit doctorii.te pup si ai graija de tn. >:D< >:D< >:D<

si pt AYANA CRISTIANA ZBOR LIN SI MULTI @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
alinutza_bebe2006

• YIM
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
79 mesaje • Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro