Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Puiul nostru MATEI era frumos, dulce si semana cu taticul lui...

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
50 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3

Puiul nostru MATEI era frumos, dulce si semana cu taticul lui...

Mesajde LANNA pe 28 Iul 2011, ora 11:38

salut dragele mele >:D< :* ...de cateva zile, de cateva saptamani intru pe site...citesc mesaje, intrebari despre una, alta si parca nu am curajul sa scriu ce ma doare...impartasesc durerea multor mamici de aici...ma doare sufletul si parca inca nu cred ca ingerasul nostru, MATEI, puiul nostru nu mai este. tragedia noastra s-a intamplat cu aprpoape 2 luni in urma, pe data de 6 iunie, cu o luna mai devreme decat asteptam...am stiut ca ceva nu e in regula, am simtit lucrul asta cu cateva zile ianinte si acuma cand stau si ma gandesc...toata sarcina am avut un feeling ca ne bucuram prea mult, ca suntem prea fericiti si ca ceva nu va fi bine. sarcina a decurs foarte bine, neasteptat de bine...analizele mi-au iesit la fel, foarte bine...toata lumea ginecologul, medicul de familie...imi spuneau si ne felicitau ca vom avea un baietel sanatos si in data de 4 iunie mi s-au rupt memebranele, adica "apa" mai exact...eram acasa cu sotul, l-am sunat de dl doctor si a zis sa mergem sa ne internamca probabil voi naste in cursul zilei urmatoare. aveam bagajul pregatit, inclusiv hainutele lui MATEI, scutece, bagajul meu si...cu inima stransa ca ceva nu e bine, am plecat. am ajuns pe la 12 noaptea. mai erau cateva mamici cu dureri, eram singura care nu avea nici-o durere...zambeam parca fara nici-un motiv.................m-au trimis direct in sala de nasteri si am asteptat pana a venit asisitenta cu ecograful............l-a pus pe burtica si parca s-a schimbat la fata, ma- intrbat de cat timp nu am simtit bebele...de 2 zile aproape, nu l-am mai simtit ca de obicei, deja era pozitionat cu capul in jos si simtema niste contractii sus la burtica, sub sani si aveam impresia ca da cu piciorusul, ceea ce m- a derutat, fiind la prima sarcina, nu aveam cum sa-mi dau seama ca nu sunt miscarile lui...dupa care a chemat medicul de garda, aceeasi reactie a avut-o si el, si mi-a spus ca copilasul noastru nu mai este, ca nu-i bate inima...........................prima reactie a fost...NU E ADEVARAT, NU VEDETI CA MI SE ZBATE BURTICA...ceea ce era de fapt pulsul meu..................nu am crezul pana dimineata cand a venitul medicul care m-a supravegheat, un medic foarte bun, incare am avut si am in continuare toata increderea, si jmi-a confirmat... am nascut luni dimineata la 10:50, am nascut normal, nu am avut dureri foarte mari, sau poate eram imuna din cauza a ce mi se intamplase...dl doctor mi-a zis daca vrea sa ma uit la bebe, pot....l-am vazut..............cateva secunde, era cu gurita cascata, era frumos, era dulce, semana cu taticul lui... si asta a fost tot.............................................am hotarat de comun acord cu sotul, chiar daca ne durea, sa i se faca autopsie, ca sa stim care e problema, si sa fim pregatiti pe viitor...am facut analize sa vedem de unde ar putea fi...analzele mele au iesit buna, iar de la bebe si de la cordon au iesit ca aveam tromboze..........la sf lui august trebuie sa mai fac ac antifosfolipidici si lupus antocoagulat si dupa aia vom afla raspunsul la ce ni s-a intamplat...dupa aproape 2 luni de la nastere, sunt relativ bine, la inceput plangeam mult... mai ales dupa ce sotul a trebut sa plece la servici, ramaneam acasa si plangeam, tot timpul dau cu ochii de patutul lui, de hainutele lui, intru in camera lui si vreau sa il vad acolo...ma doare sufletul si mi-e greu chiar daca vreau sa par tare si chiar daca am lg mine oameni care m-au ajutat sa nu "innebunesc" de sufernta, dar imi lipseste, mi-e dor de el...poate ca durerea se va diminua cand voi ramane iar insarcinata, dar asta numai peste vreo 6 luni, asa ne-a zis medicul ,ca e mai bine...stau si ma gansesc, ma intreb si nu gasesc nici-un raspuns...de ce a trebuit sa ni-l ia, de ce???????????????????????? l-am iubit enorm si inca il mai iubesc si cateodata ma gandesc ca nu e corect...dar asta a fost voia Domnului, asa a crezut EL ca e mai bine, dar totusi de ce?????????????????????????????????cum am putea afla raspuns la intrebarile noastre??????????????????????
LANNA

Locaţie: cluj-napoca
  • YIM
Sus

Re: Puiul nostru MATEI era frumos, dulce si semana cu taticul lu

Mesajde ingerasulGabriela pe 28 Iul 2011, ora 14:08

Svetlana >:D< ma bucur ca ti-ai facut curaj si ai scris trista voastra poveste si ma bucur ca am ocazia sa iti spun Bine ai venit in familia EMMA, din partea intregii echipe, cu regretul ca o astfel de mare durere te-a adus aici. Povestea lui Matei, o poveste trista ca a tuturor ingerasilor are acum locul ei, loc in care noi mamele de ingeri te putem sustine, iti putem fi alaturi, la bine si la greu, loc in care tu poti sa ii scri puiului tai si vorbi altfel decat in gand ... Desi ne dam seama ca nu esti straina de site/forum iti amintesc cateva articole care pot ajuta in oarecare masura parintii incercati de durerea pierderii unui copil
- Pentru tine http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame te va ajuta sa gasesti putere,
- sotului/partenerului tau ii poti arata articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati pentru ca si ei sufera, si pe ei ii doare chiar daca incearca sa para puternici
- pentru parintii vostri, pt ca si a bunicilor este durerea http://www.organizatiaemma.ro/node/526
-iar apropiatilor tai, familiei, colegilor de serviciu le poti trimite un mail cu acest link http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati de aici vor invata cum sa respecte durerea prin care treci si cum sa nu te raneasca, pentru ca stiu ca ei sunt cei care pot sa raneasca foarte profund chiar daca involuntar.

Multa putere in continuare si nu uita ca noi iti suntem alaturi iar ingerasul tau Matei iti este alaturi clipa de clipa.
Ma bucur ca medicii ti-au recomandat sa faci o parte din analizele de trombofilie, asta e foarte bine si ne dorim din suflet sa descoperi care a fost problema pentru a nu retrai ceea ce v-a schimbat pe veci viata si sa puteti avea parte de un pui mic in viata voastra, pt ca imi dau seama ca va doriti ... Aici cu incredere poti sa ne spui ce ai pe suflet, sa te descarci, sa intrebi ... aici totul va parea mai usor. Te >:D< strans si cu mare drag si iti doresc multa putere in continuare.

Zbor lin O:-) Matei si un buchet frumos de @};-
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde Cami_Vic pe 28 Iul 2011, ora 17:08

Draga Lanna,

Imi pare rau de pierderea micutului vostru Matei, si te intimpin si eu aici cu toata compasiunea...
Povestea ta seamana foarte mult cu a noastra. Si eu l-am pierdut pe Vic cu citeva zile inainte de termen, si tot din cauza unor probleme de circulatie. Placenta avea niste depuneri de calciu, si la sfirsitul sarcinii nu isi mai indeplinea rolul...
Vic s-a stins fara ca eu sa imi dau seama ca ceva nu e in regula, si la fel ca si tine credeam ca acele contractii care ii schimbau putin pozitia la mine in burtica - sint miscarile lui.
Fiind si prima sarcina, mi se spunea ca e normal sa ii simt mai putin miscarile la sfirsit, si nici prin gind nu mi-a trecut ca ar putea fi vreo problema...
Intr-adevar e trist si atit de greu de acceptat ca micutul tau s-a stins dintr-un astfel de motiv, ca se dezvoltase bine pe toata durata sarcinii.
Trebuie insa sa iti pastrezi speranta, si sa te gindesti ca sarcina urmatoare va fi supravegheata, vei avea probabil un tratament adaptat (daca se confirma ca e vorba de coagulare), si totul va decurge bine pina la sfirsit!

Si eu mi-am pus ca si tine aceleasi intrebari... am avut aceleasi trairi... Din pacate raspunsurile nu ti le poate da nimeni, asa cum nimic nu il mai poate aduce inapoi pe Matei. Noi iti intelegem durerea, sintem alaturi de tine, si vom fi aici sa te incurajam si sa te sprijinim atunci cind vei avea nevoie. Vor fi si zile mai bune, si zile mai grele, cind dorul de puiul tau il vei resimti mai intens.
Dar cu timpul vei invata sa traiesti cu acea durere, vei invata sa il iubesti altfel - altfel decit ai visat in cele noua luni - il vei purta toata viata in sufletul tau...

Te imbratisez cu drag si puiului tau zbor lin printre stelute...
Sa iti dea D-zeu putere multa si liniste in suflet.
Cami,
Mama lui Victor, nascut fara viata pe 14 dec 2007, la 40S
Mamica fericita a lui Ilann, nascut pe 30 aprilie 2009
Cami_Vic

Locaţie: Franta
Sus

Mesajde marwana pe 28 Iul 2011, ora 21:58

Am tot incercat sa iti scriu cateva randuri care sa iti aduca putina liniste, am scris, am sters si tot asa. M-am regasit oarecum in povestea ta si a lui Matei.

Imi pare atat de rau ca si tu cunosti aceasta durere care este atat de sfasietoare si pare ca nu mai trece nicicum. Si cumva asa si este, nu trece, doar invatam sa traim cu aceasta durere.

Sunt alaturi de tine, te >:D< cu tot sufletul si regret enorm pierderea baietelului tau Matei. Esti o mamica curajoasa si puternica, ai gasit puterea sa iti descarci sufletul, sa iti spui povestea si temerile. Aici sigur vei gasi alinare si o vorba buna care sa te ridice atunci cand esti la pamant.

Zbor lin ingeras scump, zbor lin Matei [-o< O:-) @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 29 Iul 2011, ora 00:13

Draga mea >:D<
Imi pare tare rau ca ni te-ai alaturat, in calitate de mamica de ingeras =(( .....ca a trebuit sa treci prin asa ceva...stiu cat de tare te doare si ce gol a lasat Matei in urma lui [-(
Sunt alaturi de tine cu gandul si sufletul :*
Pentru O:-) Matei mii de [-o<
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde corina_odolean pe 29 Iul 2011, ora 08:00

Of, draga mea, cuvintele ce imi vin acum in minte sunt putine, dar sincere: " imi pare rau "...imi pare rau ca si tu cunosti aceasta mare durere, imi pare rau ca inca un puiut mic si-a luat zborul int-o lume a ingerilor...

Te >:D< >:D< >:D< cu sinceritate si itit spun ca aici vei gasi tot sprijinul de care ai nevoie...

Pentru Matei un curcubeu de (*) (*) (*) colorate si mii de [-o< [-o< [-o<

>:D< :x :*
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 29 Iul 2011, ora 08:03

Draga Lanna , te imbratisez si eu cu drag si imi pare rau, nespus de rau pentru pierderea suferita !!
Acum Matei al tau e langa Matei al meu si se joaca impreuna ., si fii sigura ca sunt vegheati acolo sus , indrumati si mai ales iubiti , enorm de mult !

Stiu cat iti este de greu , draga mea si de aceea ai facut foarte bine sa scrii aici ai sa vezi ca in timp ai sa inveti sa-l simti pe MAtei cu sufletul , acea "bucatica "spirituala care ne leaga pe toti de Dumnezeu .

Stiu sigur ca si el te iubeste enorm si sufera ca esti trista , stiu ce inseamna lipsa fizica si durerea de a nu-l mai avea si a nu-l mai atinge niciodata !!

Aici pe pamant e puiul tau si asa va ramane pentru totdeauna , acolo inger e ingerul vostru care va ocroteste si va iubeste neconditionat !!

Sunt alaturi de tine si iti trimit toata dragostea mea si o rugaciune ..pentru a fi puternici amandoi , aveti nevoie unul de celalalt , si sigur intr-o zi iti vei strange in brate o minune divina !!
>:D< :* @};-

Pentru puiul tau scump , mii de flori si un pupic dulce , pamantean !! O:-) @};- :*

Iti doresc sa simti atingerea ingerilor in fiecare clipa !! (*) (*)
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde LANNA pe 29 Iul 2011, ora 10:00

Dragele mele, va multumesc din tot sufletul pentru incurajari si ca-mi sunteti alaturi...As fi vrut sa ne uneasca altceva,nu suferinta si durerea prin care trecem......De cand am scris pe forum, ma simt mai linistita, mai impacata si nu ma mai simt asa de singura...Dupa ce am nascut si dupa tragedia noastra parca toate mamicile cu bebelusi si toate gravidutele imi ieseau in cale.......Ma durea ca mie mi-a fost luata fericirea asta...Ma doare enorm si mi se rupe inima cand mi se spune ca " ASA A FOST SA FIE", ca " ASA E MAI BINE", ca "DECAT SA FI FOST BOLNAV, MAI BINE ASA"................Nu e adevarat, nu e corect...NU.....Ar fi trebuit sa traiasca, sa nu fie luati de langa noi, sa nu-l rupa de la pieptul nostru, sa-l pot mangaia si saruta si sa ma joc cu el, sa-i spun cat de mult il iubeste mamai si tati si cat de fericiti suntem...........Dar totul s-a spulberat, rapid, cat ai clipi.............Parca mai ieri eram cel mai fericit on de pe pamant si astazi ...sunt goala pe dinauntru...Cateodata stau si ma gandesc si tind sa cred ca a fost un vis, totul...a fost un cosmar...ca am visat ca am fost insarcinata si ca am pierdut copilul si ca nimic nu e adevarat......DOARE ENORM........si voi ma intelegeti cel mai bine...Astept cu nerabdare sa treaca timpul si prin decembrie sa facem alte analize si sa dupa aia sa incerc sa raman insarcinata, ca posibil imi va fi mai usor, ...chiar daca durerea asta va ramane in suflet si voi numara zilele , anii care urma sa-i implineasca scumpul nostru Matei, ......dar totusi imi va fi mult mai usor ...sa ne binecuvanteze Doamne Doamne si sa ne umple golul din sufletele noastre...Va pup si va imbratisez cu drag si caldura >:D< >:D< >:D< si cei mai dulci si mai frumosi pupicei ingerasilor nostri pe care ii iubim enorm :x :* :*
LANNA

• YIM
Sus

Mesajde ramona_s pe 29 Iul 2011, ora 10:32

Offff Lanna!!!! Trombofilie :(( iar! Imi plange sufletul! Te imbratisez cu drag! Imi pare nespus de rau! Mariuca mea scumpa cauta-l pe Matei si oferai o >:D< calda!
ramona_s

Locaţie: bucresti
Sus

Mesajde salhiuta pe 31 Iul 2011, ora 01:40

Am citit povestea ta si a ingerului Matei , e greu cand pleci acasa cu bratele goale dar mai greu este sa nu poti sa vorbesi despre el asa ca aici poti sa vb cu noi despre el , despre tine caci noi intelegem cel mai bine prin ce treci si plangem alaturi de tine. Matei acum e in brate la Maicuta Sfanta si i se spun povesti iar noi nu putem decat sa-i luminam drumul printre (*)
http://nshrine.com/shrine/PAUL__ingerasul_meu_mic - aprinde o lumanare in memoria lui Paul
salhiuta

Locaţie: timisoara
  • YIM
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 31 Iul 2011, ora 09:36

LANNA scrie:..Parca mai ieri eram cel mai fericit on de pe pamant si astazi ...sunt goala pe dinauntru...Cateodata stau si ma gandesc si tind sa cred ca a fost un vis, totul...a fost un cosmar...ca am visat ca am fost insarcinata si ca am pierdut copilul si ca nimic nu e adevarat......DOARE ENORM....

Te >:D< strans, Lanna! Of, as vrea sa pot sa fac ceva sa nu te mai doara asa....imi pare foarte rau ca esti mamica de ingeras. Sunt alaturi de tine si nu numai eu, ci toti cei de aici, din familia E.M.M.A..
Din pacate inteleg bine ce spui pentru ca si eu am trecut prin starile acestea. Si eu am avut senzatia ca am visat, ca nu e real, mai ales ca la foarte putin timp dupa ce am nascut nimeni nu mai vorbea despre asta, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, ca si cum fetita mea nu ar fi existat. Asa li se parea celor din jur ca ma protejeaza de durere.....si pe atunci E.M.M.A. nu exista.
Ma bucur mult ca te simti mai linistita scriind pe forum. Te asteptam aici cu inimile si bratele deschise ori de cate ori simti nevoia sa vorbesti cu noi.
Ne rugam la DD sa+ti dea putere si alinare, iar O:-) tau Matei ii trimitem la cer (*) si @};- colorate.
Zbor lin, Ingeras, zbor lin!
Angela-Ema

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 31 Iul 2011, ora 16:57

Inger mic, Matei, puiutul parintilor tai, atat de tare ma doare durerea mamei tale :((
Mergi la ea, puiut si da-i semne ca esti bine, spune-i ca e puternica chiar daca acum nu crede, e sfasiata de durere....mai tarziu va realiza cat este de puternica, doar de aceea ai ales-o sa-ti fie mama. Asigur-o ca acum TU vei fi cel care va veghea asupra parintilor tai, tu le vei da putere. Lor le va fi mereu dor de tine, te vor iubi mereu si tu stii asta. Tu, Matei vei fi pentru totdeauna primul lor copil, Tu le-ai adus cele mai frumoase trairi, le-ai dat sa traisca clipe de neuitat, i-ai facut fericiti chiar daca pentru putin timp. Numai noi, parintii de ingeri suntem capabili sa traim fericirea si durerea maxima.

Lanna, draga mea mamica indurerata, sunt si eu alaturi de tine. Imi imaginez cat iti este de greu, cat de tare doare plecarea puiutului tau frumos si dulce! De cate ori simti ca vrei sa plangi, ca nu mai poti sau vrei sa-i vorbesti copilului tau, vino aici, acasa la noi, in familia E.M.M.A.! De fiecare data vei gasi pe cineva care te va intelege, care nu te va judeca.

Putere, draga mea si mult curaj in noua viata!
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 31 Iul 2011, ora 20:25

Scumpa noastra LANNA, cu durere in suflet iti spun bine ai venit printre noi parintii de ingeri.Aici cred ca te vei simti mai bine un pic avand in vedere ca durerea ta este ascultata si inteleasa, aici poti plange alaturi de noi fara sa te judece nimeni, fara sa te
jigneasca cu cuvinte care , pe noi parintii de ingeri ne afecteaza foarte mult .
Daca as fi langa tine acum te-as strange tare de mana si ti-as oferi umarul meu pe care poti plange atat cat simti tu nevoia si te-as asculta cum imi povestesti despre ingerasul tau scump.Te-as intreba mai multe despre el, cuma arata , cat de tare batea din picioruse,....etc.
Pentru frumosul tau ingeras Matei trimit catre cer multe [-o< sa aiba zborul lin .
Pentru tine scumpa mamica iti trimit o >:D< calda si sper ca alaturi de noi sa inveti sa traiesti cu aceasta durere, durere care nu va trece niciodata si nu se poate uita .
@};- @};-
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde LANNA pe 1 Aug 2011, ora 14:26

dragele mele, va multumesc din tot sufletul ca sunteti alaturi de mine >:D< >:D< >:D<
va pup pe toate si va imbratisez cu mare drag si multi pupicei la ingerasii nostri scumpi :* :* :* :* :*
LANNA

• YIM
Sus

Mesajde lacrima pe 1 Aug 2011, ora 14:55

Cu durere in glas iti spun "Bine ai venit in Echipa E.M.M.A",ma doare ca inca o mamica de ingerasi ni se alatura,dar aici vei gasi alinare si sprijin ori de cate ori ai nevoie,ori de cate ori furia,negarea,disperarea,neputinta,dorul,tristetea te apasa,devin de nesuportat,noi suntem alaturi de tine,impreuna invatam sa traim cu durerea,sa devina mai suportabila,noi alaturi de ingerasii nostri.Ei sunt acolo undeva si se joaca impreuna,noi suntem aici una langa alta si ne sustinem cum putem noi mai bine.
Zbor lin Matei O:-)
mamica ingerasei Gloria
mamica ingerasilor gemeni Nirvana si Suraj
mamica ingeras Optim(a)
lacrima

Sus

Mesajde ancaspinu pe 8 Aug 2011, ora 19:48

Draga Lanna, imi pare foarte rau pentru O:-) MATEI, imi pare rau pentru durerea ta imensa. Atatea intrebari, atatia DE CE? niciun raspuns.Trebuie sa invatam sa traim cu aceste intrebari , durerea noastra nu va trece niciodata, dar nu avem ce face. Putere multa tie si sotului tau. >:D< >:D< >:D< .
O:-) MATEI, fii fericit printre norisori, da-i putere mamicii tale sa indure acesta durere groaznica, eu iti trimit multe, multe [-o< [-o< , @};- @};- @};.
Zor lin printre norisori , ingeras iubit!
Mamica ingerasului scump, RARES MIHAI
ancaspinu

Locaţie: baia mare
Sus

Mesajde LANNA pe 8 Aug 2011, ora 22:25

multumesc din suflet dragele mele!!! sper sa am putere sa lupt, sa mai gasesc in mine curajul de a merge mai departe...in 6 august Mateiutul meu scump ar fi facut 2 luni:(( ...ma doare enorm, dar trb sa lupt sa trec mai departe...va pup si va imbratisez cu drag si sa ne aiba Dumnezeu in grija si pe noi si pe puiutii nostri de acolo de sus si pe toti cei care au nevoie >:D< >:D< :* :* :*
LANNA

• YIM
Sus

Mesajde LANNA pe 11 Aug 2011, ora 23:10

mi-e foarte dor de tine puiule...mi-e greu sa ma gandesc ca nu te mai pot avea...mami te iubeste enorm si te pupa tare, tare, tare :* :* :* :* >:D< >:D< >:D< >:D<
LANNA

• YIM
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 5 Sep 2011, ora 23:14

>:D<
Iubitul ingeras Matei are creat un balonas alb si o pagina cu povestioara lui http://www.organizatiaemma.ro/node/840

Mult curaj mamica frumoasa, sa stii ca se poate lupta cu trombofilia. Nu e usor, dar se poate. Si eu am pierdut-o pe ingerasa mea Denisa din cauza trombofiliei, la rezultatul de la anatomie patologica micuta mea avea tromboze peste tot, inclusiv in cord. EMMA si mamicile minunate de pe acest forum mi-au dat putere si am mers mai departe. Astfel cu ajutorul a doi medici minunati si a tratmentului si cu mult ajutor de sus din cer, Denisa ne-a trimis-o in dar pe surioara ei Eliza Ana-Maria.

@};- @};- @};- @};-
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Următorul

Scrie un răspuns
50 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro