mamica de ingeras
ARIANA si sunt alaturi de tine cu tot sufletul pt ca noi mamele de ingerasi suferim cu aceeasi intensitate pt pierderea puiutilor nostri
si ne intelegem cel mai bine durerea....
.......
ARIANA

cu drag si regret nespus pierderea ingerasei tale Ariana.

ingerasa scumpa 
, Anastasia! Imi pare foarte rau ca esti si tu mamica de inger, dar ma bucur ca ai gasit puterea sa ne vorbesti despre Ingerasul tau Ariana
.
calda, sa iti amintesti ca nu esti singura.
Ariana, printre norisori si
!
...este atat de dureros si de nedrept, insa uite ca viata ne pune la incercare.
frumos, iubit de Dumnezeu, protejat de ingerasii nostri, intr-o lume mai buna, fara lacrimi si dureri......acestea din urma ne revin noua, din pacate
draga mea si pentru micuta Ariana trimit catre Inaltimi
si 
si zbor lin printre 

mic si gingas..pentru tine..un
in care am pus multa dragoste si ganduri bune
si eu calduros si va doresc multa sanatate
si sa-ti urez Bun venit in lumea noastra - lumea parintilor de ingeri.
, imi pare rau ca si tu ai cunoscut si cunosti acesta mare durere a pierderii propriului copilas.
draga mea, iar printesei Ariana ii trimit un cos mareee de
colorate.

cu drag Anastasia,
si 
regret nespus pierderea micutei Ariana ... Imi caut cuvintele si nu le gasesc ... am trait cu teama ca fetita mea ar putea muri in burtica din cauza trombofiliei si de fiecare data cand citesc o poveste in care bebe moare in burtica simt cum sufletul meu se
mi-ar place sa pot sa fac mai mult pentru tine ... insa mi-e imposibil ... pot doar sa iti spun ca aici totul va fi mai usor si aici nu te vei simti singura. Multa putere in continuare si zbor lin
Ariana

draga Anastasia, imi pare tare rau de pierderea micutei tale Ariana , este greu , durerea este mare dar aici alaturi de noi mamicile de ingerasi o sa poti sa mergi mai departe. Sunt mamici extraordinare care inteleg durerea noastra, spun asta ca si eu sunt o mamica mai noua si am priomit multe vorbe bune si imbratisari in momente grele din viata mea.
pentru ei.
ARIANA zbor lin printre
su multe multe

Anastasia si micuta Ariana sa vegheze mereu asupra ta
suntem aici intreaga echipa E.M.M.A. si asteptam vesti ... nu esti singura ... nu vei fi niciodata. Zbor lin
Ariana