Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Scumpa mea fetita Ioana Maria

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
41 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3

Scumpa mea fetita Ioana Maria

Mesajde andreea_2410 pe 20 Aug 2012, ora 18:30

Si eu sunt o mamica de ingeras,scumpa mea fetita a plecat la doar 22 saptamani si 4 zile de sarcina ,ce pot spune durere este cumplita cred ca nu exista durere mai mare decat pierderea un copil poti pierde in viata orice dar nu propiul tau copil .Pentru mine acest copil era totul chiar daca mai am o fetita mai mare de 6 ani si ea este la fel de iubita ca micuta Ioana care a plecat de langa noi inainte de vreme ,era un copil dorit din suflet era chiar si bucuria fetitei mai mari isi doreste din suflet o surioara.Este cumplit cea ce simt mai ales atunci cand fetita mai mare ma intreaba cand vine surioara ei pentru ca noi am vrut sa o privam de suferinta sa nu afle adevarul i-am spus ca surioara ei a plecat sus la ingerii pentru a se face bine .Inteleg cumplita durere a celorlalte mamici stiu prin ce trec ele de aceea am hotarat sa ma alaturi la acest forum .pentru ca si eu voi fii inteleasa la randul meu.Si as dorii si eu un balonas pentru fetita mea cea mica si scumpa ,iubirea lu mama Ioana Maria.
andreea_2410

Locaţie: portsmouth uk
Sus

Re: Scumpa mea fetita Ioana Maria

Mesajde marwana pe 21 Aug 2012, ora 08:40

Andreea draga mea te imbratisez cu caldura, imi pare rau ca a trebuit sa te alaturi familiei noastre, regret enorm pierderea fetitei tale Ioana Maria.
Cunosc aceasta durere si stiu ca ea nu trece si nici nu poate fi uitata dar alaturi de noi vei invata cum sa faci pasi mici in noua ta viata.
Pierderea ta este atat de recenta si durerea pare a fi fara margini acum. Acorda-ti timp, plange-ti fetita atat cat simti ca ai nevoie...este un prim pas pe care este nevoie sa il faci.

Nu stiu daca ai facut cunostinta cu site-ul E.M.M.A., iti voi recomanda cateva articole care te vor ajuta pe tine si cei din jurul tau.
- pentru tine draga mamica indurerata http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame
- pentru partenerul tau de viata care sufera in tacere din dorinta de a parea puternic pentru tine si fetita voastra mai mare http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati
- pentru fetita ta care are nevoie de raspunsuri, te poti inspira sa ii poti vorbi despre surioara ei http://www.organizatiaemma.ro/suport/copiii
- fetita ta Ioana Maria este atat de mica si inca nu ai un loc al ei unde sa ii pui o floare sau sa ii aprinzi o lumanare cand simti nevoia aici poti gasi solutia care crezi ca este cea mai buna http://www.organizatiaemma.ro/node/726

Cei apropiati tie greu iti vor intelege durerea, le poti trimite aceste articole pe mail http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati , ei vor invata cum sa fie alaturi de tine fara sa te raneasca si totodata vor invata sa respecte amintirea fetitei tale.

Suntem alaturi de tine.

Zbor lin micuta ingerasa, zbor lin Ioana Maria @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Micki pe 21 Aug 2012, ora 09:44

Andreea >:D<

Da-mi voie sa te imbratisez >:D< si sa iti spun ca imi pare rau ca si tu treci prin aceasta suferinta..... :( .....sunt alaturi de tine ......

Pt Ioana Maria O:-)
@};- [-o< (*)
Nu te-am tinut in brate , dar te simtim
Nu ne-ai vorbit dar te auzim
Nu te-am cunoscut dar TE IUBIM!
Micki

Locaţie: Romania
Sus

Mesajde caresse pe 21 Aug 2012, ora 12:25

Draga Andreea, imi pare rau ca a trebuit sa ajungi printre noi, insa aici vei gasi intelegere si sprijin ...
Avem deja destule in comun: si eu am un baietel de 6 ani si un ingeras de 22s si 5 zile, Elena .
Ori de cate ori de doare , intra aici si spune/scrie tot, iti va face bine !
>:D< >:D< >:D< >:D< pentru voi 4
caresse
Moderator

Locaţie: romania
Sus

Mesajde ama pe 21 Aug 2012, ora 13:40

Un sincer si dureros Imi pare rau :(( insa ma bucur ca ai avut curajul de a intra in aceasta mare familie sa ne povestesti despre ingerasa ta,e greu ,e cumplit dar nu esti singura,AICI suntem mereu intelese,iubite,apreciate si ajutate,,,,,,,,,,,trebuie doar sa ai incredere
Impreuna cu tine vom plange pt ingerasa ta Ioana,impreuna te vom strange in brate de foecare data atunci cand este nevoie,,,, >:D<

Sunt alaturi de tine :x
Zbor lin,in lumea ingerilor Ioana Maria @};-
inima mea bate doar pt tine MARIO.......
http://www.facebook.com/album.php?aid=3 ... 630d247931
ama

Locaţie: resita
  • YIM
Sus

Mesajde andreea_2410 pe 21 Aug 2012, ora 15:39

Va multumesc din suflet ca imi sunteti alaturi .
andreea_2410

Sus

Mesajde caresse pe 21 Aug 2012, ora 18:49

Andreea, multumesc ca ai vizitat casuta Elenei mele @};-
Te imbratisez cu mult drag si ai grija de voi 4 !
[-o< pentru voi !
caresse
Moderator

Sus

Mesajde ametzita pe 21 Aug 2012, ora 18:57

>:D< >:D< >:D< mi-e greu sa iti scriu ceva draga mea andreea, ar trebui sa te incurajez, cuvintele mele sa iti ia din durere....stiu ca este imposibil, incerc sa iti sterg lacrimile, doar pentru a face loc altora....stiu ca nu se vor putea opri, nici acum,nici...niciodata..ele exprima suferinta ta, dorul de ingerasul maria- ioana.....dragostea imensa ce nu ai putut sa i-o oferi pana la capat...dar sa stii ca, in continuare o poti iubi la fel, ea va sti, va simti...si ti-o va inapoia inzecit....pe forum ga grupuri de suport vei gasi metode cum sa ii explici micutei tale ce s-a intamplat cu surioara ei astfel incat ea sa inteleaga ca...Dumnezeu a ales-o pe maria sa-i fie ei inger pazitor si voua....si va sta vesnic pe umarul ei......

te inteleg si iti voi fi alaturi, aici, ori de cate ori simti nevoia.... si daca simti sa plangi...plangi, plangi cat poti ....este singura metoda prin care ne pitem exoprima durerea, dorul, neputinta, vinovatia, totul....
ai grija de tine, de fetita ta mai mare, de sot.....si ajuta-l sa te inteleaga...pentru el este mai greu....si restul lumii.....nu mai conteaza acum pentru voi

te imbratisez cu drag si cu lacrimi fierbinti
....dragii nostri ingerasi....
AMALIA, mama ingerasei SOFIA IOANA....plecata mult prea devreme ....
...Ma prefac puternica, ma imbarbatez cand mi-e greu si ma fac ca ma tin singura in brate,
si-mi sterg lacrimile sa redevin puternica....
ametzita

Locaţie: husi
Sus

Mesajde corina_andrusca pe 22 Aug 2012, ora 00:37

ANDREEA SCUMPA TE >:D< SI-TI ZIC SI AICI ...... IMI PARE NESPUS DE =(( RAU PT PIERDEREA FETITEI TELE .....
FIE CA D-ZEU SI INGERASA TA IOANA MARIA SA-TI DEA PUTERE SI CU TIMPUL LINISTE SUFLETEASCA, INTELEPCIUNE SI ACCEPTARE PT TOT CE S-A INTIMPLAT...
SA FIU SINCERA AS VREA SA AM PUTEREA SA-TI ALIN CUMVA ACEASTA DURERE SFISIETOARE CARE O SIMTI DE 3 SAPTAMINI SI CEVA INCOACE, DAR DIN PACATE INCA NU SA INVENTAT NIMIK PT ACEASTA DURERE A PARINTILOR DE INGERI, IAR NOI TOATE CELE DE AICI DIN FAMILIA E.M.M.A. AVEM NOREOCUL SA-I SPUN ASA CA NE-AM GASIT UNELE PE ALTELE SI NE SUSTINEM CIT PUTEM DE MULT, SI AICI IN ACEST LOC FIECARE VINE ORIDECITE ORI SUFLETUL II ESTE GREU VREA SA PLINGA, SA VB/POVESTEASCA DESPRE INGERUL EI..........SI TOT AICI NE GASIM INTELEGEREA, SUSTINEREA SI ALINAREA SUFLETULUI NOSTRU........CACI AICI ESTE LOCUL, FAMILIA CARE NU TE JUDECA, NU TE VA JUDECA NICODATA, SI NU-TI VA ZICE NIMENI VORBE CARE SA TE RANEASCA.......SAU SA-TI INTERZICA SA NU MAI PLINGI, SA TRECI PESTE CACI ESTI TINARA SI VEI MAI FACE COPII......ACESTE VB NU TI LE VA SPUNE NIMENI AICI, CUM DEJA AI INCEPUT SA LE AUZI DE LA CEI DIN JURUL TAU........
VINO AICI SI POVESTESTE-NE DESPRE MICUTA TA CUM ERA LA TN IN BURTICA SI SCRIEI TOT CE VREI SI SIMTI.........FIE CA ACEST FORUM SA FIE SI JURNALUL TAU ASA CUM ESTE PT MN.......TE >:D< SI-TI SUNT ALATURI CU TOT SUFLETUL SI GINDUL BUN.
:* SI %%- PT FETITA TA CEA MARE

IAR PRINTESEI TELE DIN CER [-o< SI *-:) . ZBOR LIN INGERASA IOANA MARIA
Imagine
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde andreea_2410 pe 28 Aug 2012, ora 08:56

Astazi a trecut o luna de zile decand scumpa mea fetita ,printesa lu mami nu mai este printre noi .
Scumpa noastra fetita ,Ioana Maria mami si tati nu te vor uita niciodata !
Nu inteleg de ce dumnezeu a trebuit sa o ia de langa noi ,este cumplit mai ales acum cand toti cei din jurul meu imi tot spun trebuie sa mergi mai departe dar stiu ca pentru mine nu este usor sufletul meu este tot timpul cu gandul la fetita mea.Nu este seara sa nu o visez uneori reusesc sa o iau in brate iar in alte seri este ca si cum ceva ar luao de langa mine exact in timpul cand eu vreau sa o iau in brate .Am ramas doar cu fotografiile ei si cu amintirile placute cand ingerasul lu mami se juca in burtica mea ,imi este tare dor de ea ,mi-as fi dorit ca destinul sa fie asa de crud cu noi sa ne desparta asa de repede.
Zbor lin si usor iubita mea fetita si ingerasul lu mami si lu tati ,noi nu te vom uita niciodata!
andreea_2410

Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 29 Aug 2012, ora 13:48

Andreea , scumpa mea sunt alaturi de tine cu dragoste si multa compasiune !
Lasa-ma sa te imbratisez si sa plang alaturi de tine si impreuna sa mergem mai departe pastrandu-le puiutilor nostri amintirea vie si daruindu-le toata iubirea noastra !

Pentr printesa ta mii de flori !

:x @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde caresse pe 30 Aug 2012, ora 06:26

Andreea, draga mea ,multe intrebari sunt acum in mintea noastra ... la cele mai multe nu vom primi raspuns aici si acum... doar in cer ....
Sunt langa tine, langa voi si va doresc putere si intelepciune !
Multe >:D<
Pentru Ioana Maria, un manunchi de (*) si @};-
[-o< pentru voi !
caresse
Moderator

Sus

Mesajde gabrigia pe 30 Aug 2012, ora 11:24

Stiu ca orice ti-as scrie nu are prea mare valoare...durerea ta e imensa, stiu, pt ca o cunosc, o traiesc...si mai stiu ca nu trece,poate doar invatam cumva sa traim cu ea in suflet si sa o purtam in tacere...imi pare rau ca fetita ta Ioana Maria nu mai este cu voi =(( , este o pierdere atat de mare ca nu se poate compara cu nimic in lume, si doare atat de tare...ma rog la Dumnezeu sa-ti dea putere, alinare sufleteasca si sa te intareasca in aceasta incercare grea.
Intr-o zi,in Rai,il voi avea din nou pe Emanuel...
gabrigia

Sus

Mesajde tuchi pe 2 Sep 2012, ora 21:59

Draga Andreea iti sunt alaturi in durerea ta.
Aici iti vom fi alaturi pas cu pas .
Te imbratisez si-ti doresc puterea dea merge mai departe alaturi de cei de pa Pamant care ai atat de multa nevoie de tine si vegheata de micuta ta fetita dorita si iubita, Ioana Maria.
@};- Zbor lin Ioana Maria.
Mihaela, mama ingerasului Alexandra-Maria
tuchi

Locaţie: romania, iasi
  • YIM
Sus

Mesajde caresse pe 3 Sep 2012, ora 06:02

Draga mea, am venit cu o >:D< calda pentru tine si un buchet de (*) pentru O:-) ta, Ioana Maria 1
O saptamana usoara !
caresse
Moderator

Sus

Mesajde corina_andrusca pe 6 Sep 2012, ora 18:57

ANDREEA SCUMPA TE >:D< CU DRAG SI MA ROG SA PROIMESTI PUTERE SI LINISTE SUFLETEASCA DE LA BUNUL D-ZEU SI PRINTESA TA IOANA MARIA.
ITI SUNT ALATURI CU TOT SUFLETUL SI GINDUL BUN >:D<
:* SI %%- FETITEI TELE DE-ACASA

INGERASEI TELE IOANA MARIA [-o< *-:) @};- @};- ZBOR LIN INGERAS SI AI GRIJA DE CEI DRAGI TIE CARE-TI DUC DORUL
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde andreea_2410 pe 14 Sep 2012, ora 12:37

Va multumesc din suflet pentru toate incurajarile voastre! Este adevarat ca trece timpul si mie ar trebuii sa-mi fie mai bine sa ma obisnuiesc cu ideea dar nu este asa ,cu cat timpul rana se adanceste mai tare dorul de ingerasul meu este mai adanc ,dar singura mea alinare este atunci cand privesc pozele cu ea ceea ce fac zilnic si atunci cand ma duc la ea la mormant pentru ai aprinde o lumanare si ai duce niste flori pentru ai fii drumul ei plin de petale de flori.
Mi-as dori din suflet ca prin ce trec eu acum sa fie doar un vis ,si sa ma trezesc si totul sa fie ca inainte ea jucanduse in burtica mea si crescand pentru a veni pe lume ,dar totul este o dorinta care nu se va indeplini niciodata .Tot timpul ma ganedsac si imi pun tot felul de intrebari :De ce oare eu ?,De ce oare copilul meu?,etc.
Va multumesc din suflet si va doresc tuturor un sfarsit de saptamana plin de lumina si caldura ,va >:D< dragele mele iar pentru ingerasi vostri o [-o< si multe @};- .
andreea_2410

Sus

Mesajde caresse pe 16 Sep 2012, ora 07:40

>:D< >:D< >:D< >:D< pentru voi!
Putere si intelepciune !
@};- @};- pentru fetitele tale !
caresse
Moderator

Sus