Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Il iubim mult pe ingerasul nostru, Bryan-Bogdan

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
25 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2

Il iubim mult pe ingerasul nostru, Bryan-Bogdan

Mesajde Maria-Adelina pe 7 Mai 2012, ora 17:39

Buna ziua, dragi mamici de ingeri...ma numesc Boldojar Maria-Adelina si sotul meu Bogdan avem si noi povestea noastra...La inceputul anului anului eram gravida in luna a 8 cu baietelul meu pe nume Bryan-Bogdan. Pe data de 11.01.'12 am fost la ecografia 4D, doctora ne-a spus ca bebe are cordonul in jurul gatului de doua ori,dar ca nu exista nici o problema. Inimioara ii batea putin cam repede,dar doctora ne-a spus ca totul este in regula. Am crezut-o pe cuvant ( fiind la prima sarcina ), am fost foarte nelinistita toata noaptea simteam ca ceva nu este bine,asta pana a doua zi dimineata ( 12.01.'12 ) cand m-am trezit ,Bebe trebuia sa se trezeasca odata cu mine nu a mai facut-o, am crezut ca inca doarme ca etse obosit....In aceeasi dupa-amiaza,i-am spus mamei,m-a indrumat sa o sun pe doctora. I-am urmat sfatul, m-am dus intr-un suflet la doctor cu sotul meu. in urma controlului doctora ne-a adus la cunostinta ca fatul a incetat din evolutie...In momentl respectiv s-a rupt cerul in capul meu. M-a trimis la un alt spital ( doctora fiind intr-un spital privat ) sa imi provace nasterea, dupa 2 zile de stat cu sonda sa imi deschida colul pe data de 14.01.'12 la pranz l-am nascut pe Bryan... a fost cea mai groaznica zi din viata mea,caci a trebuit sa nasc normal si nu au putut sa imi faca epidurala , am simtit absolut tot ,iar in momentul in care bebe a iesit am simtit ca inimioara mea s-a rupt in doua si o parte mi-a fost luata. La 2 ore de la nastere a venit un doctor sa ma puna sa semnez ca renunt la trupul copilului. In tot acest timpu, sotul, parintii mei si nasii bebelusului mi-au fost alaturi si le multumesc din suflet. Sunt aproape 4 luni de la pierdere bebelusului si inca nu mi-am revenit, plang aproape zi de zi, visez aproape in fiecare seara ceea ce sa intamplat. Mi-a luat o zi intreaga sa va pot povesti istoricu tragediei noastre:( iar acum cu lacrimi in ochi si cu durere in suflet,incerc sa inchei povestioara. As vrea sa ii transmit ingerasului meu, ca mami nu l-a uitat si sunt sigura ca nici tati chiar daca nu vb niciodata despre cele intamplate si ca il iubim mullt!
Maria-Adelina

Locaţie: bucuresti
Sus

Re: Il iubim mult pe ingerasul nostru Bryan-Bogdan

Mesajde monicamuresan pe 7 Mai 2012, ora 22:38

:(( =(( Draga Maria, sunt cu tot sufletul alaturi de tine =(( si imi pare tare rau de pierderea copilului tau, Bryan-Bogdan =((
Cred ca durerea ta e imensa, am citit mesajul tau cu lacrimi in ochi, e atat de trist sa treci printro asemenea tragedie, iar medicii sa se preocupe doar de a primi o semnatura prin care tu renunti la trupul copilului tau :-< E strigator la cer!

Unul din obiectivele acestei organizatii este sa impiedice astfel de comportamente in maternitati, si ne luptam sa reusim cat mai repede acest lucru.

Pe acest forum, o sa poti sa-ti descarci sufletul, sa ne povestesti despre Ingerasul tau Bryan-Bogdan O:-) , noi suntem aici si iti vom trimite de fiecare data cate o calda >:D<

Iar Ingerasului tau iubit Bryan-Bogdan, ii trimitem mii de (*) si @};- si ne rugam pentru Lumina vesnica. Zbor lin Ingeras iubit, Zbor lin alaturi de toti Ingerasii cerului =((
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Re: Il iubim mult pe ingerasul nostru, Bryan-Bogdan

Mesajde tuchi pe 8 Mai 2012, ora 09:06

Draga mamica te imbratisam cu mult drag si iti spunem bun venit in familia parintilor de ingeri.
Ne pare atat de rau pentru ca baietelul tau Bryan-Bogdan a plecat la ingeri...Ne pare rau ca a trebuit sa cunosti durerea pierderii Micutului Bryan-Bogdan.
Pierderea suferita este recenta si stim ca iti este foarte greu, inca ai multe intrebari fara raspuns...simti ca aceasta durere nu va mai trece .Alaturi de noi iti va fi mai usor...vom invata impreuna cum sa traim cu aceasta durere.

Pe site-ul E.M.M.A. sunt cateva articole care te vor ajuta, vin in sprijinul tau, al familiei si a celor apropiati tie.
Pentru tine draga mamica - http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame; http://www.organizatiaemma.ro/cum-anunti
Pentru partenerul tau de viata, si el sufera si de cele mai multe ori nu va arata asta pentru ca incearca sa te protejeze - http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati
Pentru parintii vostri, ei sufera dublu, in primul rand pentru ca vad durerea din inima voastra si nu stiu cum sa va fie alaturi si apoi si ei si-au pierdut nepotul/nepoata (numele) - http://www.organizatiaemma.ro/node/526 .
De cele mai multe ori o astfel de pierdere uneste cuplurile, le face mai puternice...dar sunt si cazuri cand ele, cuplurile, nu rezista, aici vei gasi informatii care sa va ajute pe amandoi - http://www.organizatiaemma.ro/suport/cuplu.

Suntem cu sufletul alaturi de tine.
Zbor lin micut ingeras, zbor lin Bryan-Bogdan...

Alaturi de tine, echipa E.M.M.A.
Mihaela, mama ingerasului Alexandra-Maria
tuchi

Locaţie: romania, iasi
  • YIM
Sus

Mesajde tuchi pe 8 Mai 2012, ora 09:11

Draga Maria,
Iti mai pun aici o adresa pe care poti intra care sa te ajute sa le explici celor din jur faptul ca aveti nevoie de timp pentru a invata sa mergeti mai departe, faptul ca nimic nu va mai fi ca inainte si o adresa in care sunt sugestii pentru pastrarea mereu vie a memoriei micutului Bryan-Bogdan.
Articolele pentru cei apropiati: ei vor intelege cel mai greu suferinta prin care treceti si au nevoie de ajutorul vostru sa va inteleaga. Cei din jur se asteapta ca voi sa va continuati viata ca si cum nimic nu s-a intamplat, se asteapta sa nu mai plangeti. Aceste articole sunt pentru ei - http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati , le poti trimite pe mail.
Sugestii care sa te ajute sa ii pastrezi vie memoria: http://www.organizatiaemma.ro/node/726 .
Mereu alaturi de tine, echipa E.M.M.A.
tuchi

• YIM
Sus

Mesajde madalina hutanu pe 8 Mai 2012, ora 13:01

Maria draga mea....cu lacrimi in ochi vreau sa-ti transmit si sincerele mele pareri de rau pentru pierderea micututlui tau....la mine au trecut 4 luni si 8 zile de cand Fabian nu mai e cu noi...zi de zi...clipa de clipa...este in mintea mea...toti cred ca am uitat si am trecut peste necazul meu..insa doar eu stiu ce simt...multa putere sa-ti de-a Dumnezeu si credinta...nimic nu e fara rost in lume..si asa cum si pe mn m-au invatat mamele de ingeri...timpul te va ajuta...nu vei uitat...doar vei accepta incet incet cele intamplate!

te >:D< cu drag!

ingerasului drag Bryan-Bogdan multe (*) (*) (*) (*) , [-o< [-o< [-o< si *-:) *-:) *-:) *-:) *-:) *-:) *-:) VESNICA!!!!!!!
La cosa importante è non smettere mai di credere che si può sempre ricominciare.Te vom iubi mereu,mereu...Fabian
madalina hutanu

Locaţie: iasi romania
  • YIM
Sus

Mesajde ama pe 8 Mai 2012, ora 13:10

OFF cata durere,cate lacrimi,cati parinti de ingeri si cati ingerasi,tot mai multi din pacate =((,acum cuvintele sunt de prisos,,,,,,, :(( :(( :(( :((

imi pare rau ,sunt alaturi de tine,,,,de voi

Zbor lin ingeras Bryan @};- @};-
inima mea bate doar pt tine MARIO.......
http://www.facebook.com/album.php?aid=3 ... 630d247931
ama

Locaţie: resita
  • YIM
Sus

Mesajde Maria-Adelina pe 9 Mai 2012, ora 10:23

Va multumim frumos pentru toate gandurile si vorbele frumoase. Dupa cum multe mamici au spus cei din jur cred ca am trecut sau poate nu inteleg de ce nu pot sa imi revin inca... pentru mine, ingerasul meu nu a venit din intamplare a fost dorit foarte mult si tocmai cum m-am exprimat odata cu plecarea lui mi-a fost luata si jumatate din inima.... as vrea sa fi putut face orice sa nu se fi intamplat lucrul acesta, daca as putea da timpul innapoi nici makr nu m-as fi dat jos dupa masa de la ecograf pana nu mi-ar fi facut cezariana ca sa imi salvez puisorul.... Dar nu am stiut ca D-zeu mi-a planificat asa ceva... Am o intrebare pentru intrunirea parintiiloe de ingeri de pe data de 27.05.'12 cum putem face rost si noi de un balonas cu heliu sa il putem inalta ? S-au il aducem noi?
Maria-Adelina

Sus

Mesajde gabrigia pe 9 Mai 2012, ora 10:25

Imi pare rau pt pierderea copilasului,,,cuvintele nu prea au valoare acum pt o mamica asa indurerata. Ma rog pt tine, dumnezeu sa iti dea multa putere sa treci prin aceasta incercare. >:D< >:D<
Intr-o zi,in Rai,il voi avea din nou pe Emanuel...
gabrigia

Locaţie: romania
Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 9 Mai 2012, ora 10:25

>:D< >:D< >:D<
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme;
- mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
MIHAELA 76

Locaţie: Maglavit - Dolj
Sus

Mesajde oanadrg pe 9 Mai 2012, ora 12:53

Maria imi pare rau si sunt alaturi de tine si de sotul tau. Nu stiu cuvinte pe care sa le pot spune sa iti aline durerea, doar ma rog cerului sa va dea puterea sa mergeti mai departe cu durerea in suflet sa invatati sa traiti cu ea.
Acelasi lucru l-am patit si eu cu sotul meu...nu vorbea deloc de ingerul nostru dar asta nu inseamna ca nu suferea la fel ca mine, ca nu plangea pe la colturi si nu ii era dor. Cu timpul va invata sa imparta durerea cu tine si cred ca va va fi mai usor la amndoi.
Dumnezeu sa aiba grijade voi doi si sa va indrume pasii in viata iar pentru Bryan mii de (*) in dar. Sunt sigura ca acolo sus in imparatia norisorilor a gasit toti ingerasii nostri si ei au mare grija de el.
Zbor lin Bryan Bogdan
O parte din mine traieste dincolo de nori
mereu te vom iubi Luca
oanadrg

Locaţie: craiova
  • YIM
Sus

Mesajde catalina manda pe 9 Mai 2012, ora 14:17

Draga Maria-Adelina,IMI PARE RAU. >:D<
Am citit povestea ta si m-a rascolit,pt k acelasi lucru a patit si fetita mea,eram in 8 luni,eram internata in spital de 1 luna,iar pe data de 13.01.2012 am fost operata de urgenta pt k LARA nu miscase toata ziua,avea cordonul infasurat in jurul burticii :((
A trait 1 sapt in coma,atat a stat langa noi.Am dorit-o enorm,o iubim mai mult k orice pe lumea asta,DAR A PLECAT DE LANGA NOI.
Nimeni nu ne intelege si nu va putea vreodata sa ne inteleaga.Pt restul lumii e normal sa spuna ASA A FOST SA FIE,sau PUTEA SA FIE MAI RAU.Ce sa fie mai rau decat pierderea copilasului mult dorit?Si daca plecam si eu cu ea la DD si tot era mai bine,nu mai ramaneam pe PAMANT k sa sufar,si fiecare zi sa fie un chin.
Incerc sa imi gasesc putere sa merg mai departe,uneori o gasesc,alteori nu,iar in zilele in care nu o gasesc,ma inchid in casa si ma uit la ecografiile ei.
Am ramas aici cu un dor imens si cu un gol in suflet pe care nimic nu-l va umple.
Pt sotul meu,si pt LARA,care stiu k vrea sa fiu bine,merg mai departe,cu o singura dorinta in suflet:SA AM UN COPIL SANATOS caruia sa-i ofer toata dragostea mea.

Te >:D< >:D< iar pt Bryan-Bogdan (*) [-o< [-o< @};- @};-
TE IUBESC ENORM MICA MEA
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000807018166
catalina manda

Locaţie: oras bals judetul olt
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 9 Mai 2012, ora 19:28

Maria-Adelina scrie:Am o intrebare pentru intrunirea parintiiloe de ingeri de pe data de 27.05.'12 cum putem face rost si noi de un balonas cu heliu sa il putem inalta ? S-au il aducem noi?

Draga Maria-Adelina, imi pare rau, imi pare nespus de rau ca baietelul vostru drag Bryan-Bogdan a plecat la cer =(( . Ma rog la DD sa va dea putere [-o< .

Balonase cu heliu pentru Ziua Parintilor de Ingeri din 27 mai vom aduce noi acolo pentru toti Ingerasii, nu trebuie sa aduceti voi (decat daca vreti sa fie ceva anume, ceva special, altfel decat baloanele pe care le avem noi de obicei). Cand ajungeti la locul de intalnire o sa primiti un balonas pentru a scrie pe el tot ceea ce doriti sa-I spuneti baietelului O:-) vostru din cer. Pentru ca sa aveti timp sa faceti acest lucru fara graba, ar fi bine sa ajungeti putin mai devreme de ora stabilita.

Pana atunci eu va >:D< cu drag, iar Ingerasului vostru Bryan-Bogdan ii trimit la cer @};- si (*) !
Zbor lin, O:-) Bryan-Bogdan , zbor lin!
Angela-Ema

Sus

Mesajde Doina pe 9 Mai 2012, ora 21:52

draga Maria imi pare tare rau ca suferi,mi-as dori sa nu mai vad nici o mamica noua aici si ma doare cand vad ca cineva scrie din nou si ma gandesc cate mamici sufera defapt dar nu apuca sa scrie, lucru ce pe mine m-a ajutat tare....pentru ca nu puteam sa nu vorbesc despre fetita mea si aveam mare nevoie sa ma asculte cineva.....ma gandesc ca nu oricine pentru ca cei din jurul meu nu ma inteleg, ci mamicile de aici carora nu trebuie sa le dai lux de detalii ca sa inteleaga prin ce treci.
eu sunt sigura de faptul ca bebelusii care mor cu fufletelele lor curate sunt intr-un loc deosebit, daca ei nu merita atunci cine?
ne este foarte greu si chiar daca rational ne gandim ca asa a fost sa fie inima sfasiata nu se vindeca...
sper ca ingerasii nostri sa mijloceasca pentru noi si pentru ca cred ca moartea lor nu este fara sens sper sa ne alina suferinta....macar putin.
te >:D< si ingerasului ii trimit @};- @};- @};-
Mami de ingeras scump Ana Irina
http://ingerasulanairina.blogspot.com/
Doina

Locaţie: cluj napoca
Sus

Mesajde marwana pe 10 Mai 2012, ora 05:13

Maria te >:D< si regret enorm pierderea baietelului vostru Bryan Bogdan. Imi pare rau ca treci prin aceasta experienta dureroasa care stiu ca acum pare a fi fara margini, simti ca totul s-a sfarsit si nu iti gasesti locul.
Aici vei gasi sprijin ori de cate ori vei avea nevoie...aici este locul unde ingerasii traiesc datorita iubirii ce o purtam in suflete pentru ei.

Din pacate cei din jur nu pot intelege aceasta durere si asta pentru ca ei nu o cunosc dar pot fi ajutati sa inteleaga spunandu-le simplu ce ai avea nevoie de la ei...poti face asta trimitandu-le un mail cu link-ul de mai sus - pentru cei apropiati - sau poti printa articolele de acolo pentru ca ei sa le citeasca si sa te inteleaga mai bine.
De multe ori cei din jurul nostru se tem sa ne fie alaturi...se tem de durere si lacrimi si considera ca daca nu vorbesc despre ingerasi ne este mai bine.

Sunt alaturi de tine si te imbratisez cu drag, ma rog la ingerasi sa iti dea putere, liniste si alinare.
Zbor lin ingeras drag, zbor lin Bryan Bogdan @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Maria-Adelina pe 10 Mai 2012, ora 15:55

Vreau sa va multumesc din suflet pentru tot ceea ce ne transmiteti si da intradevar cei din jurul meu nu prea inteleg de ce nu mi-a trecut sau de ce inca mai plang sau de ce inca mai vorbesc despre el. As vrea sa inteleaga odata pentru totdeauna, ca el chiar daca fizic nu este langa mine va fi si va ramane copilul meu care mi l-am dorit si l-am iubit si il iubesc enorm...
Eu am revenit foarte repede la locul de munca gandindu-ma ca poate asa imi va fi cat de cat mai bine( si cand zic foarte repede asta a insemnat la doar 2 saptamani dupa ce am nascut, lucrand in circul Globus) dar singura mea alinare si singurele 10 minute la care nu ma gandeam la bebe, nu ca nu vroiam ci pentru a nu mai suferi, erau doar numerele din spectacol...si am continuam nu m-am oprit...
As vrea sa ii pot transmite ingerasului meu ca il iubec enorm de mult... sper ca de acolo de sus sa se uite catre pamant(catre mine),ori de cate ori ma uit eu spre cer(catre el) doar asa ii pot transmite ca il iubesc!
Maria-Adelina

Sus

Mesajde ametzita pe 10 Mai 2012, ora 18:39

draga mea..nu pot decat sa e imbratisez cu caldura >:D< >:D< ....spunandu-ti cat de rau imi pare ....cuvintele sunt de prisos acum...dar un umar pe care sa-ti versi lacrimile amare....sigur ti-ar folosi....ti-l ofer pe al meu..... >:D< >:D< >:D<
AMALIA, mama ingerasei SOFIA IOANA....plecata mult prea devreme ....
...Ma prefac puternica, ma imbarbatez cand mi-e greu si ma fac ca ma tin singura in brate,
si-mi sterg lacrimile sa redevin puternica....
ametzita

Locaţie: husi
Sus

Mesajde Loredana M pe 11 Mai 2012, ora 14:04

:((
Offf cata durere...doamne..nu pot decat sa te imbratisez cu multa caldura...
Nu pot sa cred ca daca a vazut ca este cu cordonul in jurul gatului nu se putea face nimic???
Sa te interneze si sa te monitorizeze mai atent??? ~X(
Scuzama ca te rascolesc dar inima urla in mine pentru ca sunt cazuri in care eu cred ca e vina unor medici
Imi pare asa rau... :((
Bryan-Bogdan este si va fi intotdeauna copilul tau,chiar daca cei din jur inca nu inteleg acest lucru....
Eu ii trimit un brat mare de (*) sa se joace cu ele si sa faca acrobati ca si mama lui ...
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
Loredana M
Moderator

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde RAMONA ROBERT pe 12 Mai 2012, ora 18:14

Mamica de ingeras esti puternica si nu pune la suflet ce zic cei din jurul tau...Brayan este si va fi mereu copilul tau, si va fi mereu parte din viata ta..mii de %%- %%- (*) (*) @};- @};- @};- zbor lin ingeras mic.
Ingerasul meu tu pentru mine existi,caci tu faci parte din viata mea...te iubesc iubita mea printesika.
RAMONA ROBERT

Locaţie: buzau
Sus

Mesajde tuchi pe 16 Mai 2012, ora 12:22

Draga Maria,
Cum te mai simti?...La noi aici in familia noastra numeroasa de pe forum intrebarea este : "Cum esti azi?"... pentru ca starea oricum se schimba. Am putea spune ca starile noastre sunt ca vremea...
Sper ca mesajul meu sa te gaseasca macar putin mai linistita si sper sa depasesti neintelegerea celor din jur. Te vei lovi de ea si dupa ce va trece mai mult timp. Pentru cei din jur problemele noastre sunt...de domeniul trecutului. Ei nu au cum sa stie ca trauma pierderii copilului lasa urme adanci care nu trec. Nu au cum sa stie ca noi invatam sa ne adaptam sa putem merge mai departe si niciodata nu vom putea merge ca si ei. Ei nu stiu ca noi masuram timpul altfel: cat a trecut de cand....; cum ar fi fost daca....cum voi putea trai atata fara el.....
Te imbratisez cu drag si-ti doresc multa putere, liniste sufleteasca si credinta ca un soare va rasari si pentru tine chiar daca acum e un intuneric permanent.
tuchi

• YIM
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
25 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro