Acum astept analiza autopsiei. Doar atat mi-a mai ramas credinta si asteptarea.
Acum astept analiza autopsiei. Doar atat mi-a mai ramas credinta si asteptarea.
imi pare nespus de rau!

pentru micuta ta fetita care acum e in alte dimensiuni si totusi alaturi de tine mereu. Ea va trai prin tine.
cu mult drag si iti spun bun venit in familia parintilor de ingeri.

draga mea ...
imi pare nespus de rau ca a trebuit sa ni te alaturi noua...nici nu-mi gasesc cuvintele...8 martie...o zi incantatoare, fericita pentru orice femeie/ mama din romania...a devenit pentru tine o zi extrem de trista...este ingrozitor....atat de multi ingerasi...oare nu-s suficient de multi???mai e nevoie???

Anca! Imi pare foarte rau!
ta se roaga pentru tine si te iubeste nespus de mult!
pentru 
este greu...durerea este imensa...uneori simti ca nu o mai poti duce...ca te vei inneca in lacrimi..insa credinta in Dumnezeu te va face mai puternica...ingerasii nostri se joaca printre stele...stiu sigur asta pt. ca eu cred ca totul in lume e cu rost,iar daca noua ni s-a intamplat o asemenea nenorocire vom fi rasplatite.Intr-o alta "poveste" am citit ca in cer erau copilasii nostri cu lumanari in mana,lumanari ce ardeau ft frumos..doar lumanarea unui ingerash se stingea mereu...ceilalti l-au intrbat de ce este trist si se stinge lumanarea...el a raspuuns ca mama lui este trista si plange si de aceea el nu poate sa se joace....zambeste si priveste cerul...acolo e copilul tau care te iubeste si nu vrea sa te vada plangand...
cu drag,
MARIUCA MULTE
,
,
VESNICA SI

Acum ma rog ca Mariuca mea sa-l roage pe Dumnezeu sa-mi dea multi copii sanatosi..si cat mai repede..si voua va doresc la fel.. 
Anca.
Mariuca ta
si eu cu drag si-ti spun ca imi pare sincer rau pentru durerea ta, pentru toate cele prin care ai fost nevoita sa treci.
( virtuala ce-i drept ) atunci cand ai cea mai mare nevoie..
, ii vorbesc ingerasului meu si ma gandesc ca el este acolo langa mine, ma vegheaza si nu ma lasa singura o clipa...Asa si Mariuca ta draga...te priveste de dupa un norisor pufos, iar atunci cand simti ca este mai greu iti mangaie obrajii..
draga mea, si ma
ca in curand DD si Mariuca sa-ti asculte ruga si sa-ti trimita un pui mic si frumos, caruia sa-i povestesti despre surioara lui mai mare...

, Anca si imi pare rau ca fetita ta Mariuca a plecat la Dumnezeu.....imi pare nespus de rau!
.
Mariuca ta este mereu langa tine, te iubeste si te ocroteste de acolo de sus, iar noi iti vom fi alaturi de cate ori vei avea nevoie.
, mamica draga si ma rog la DD sa iti dea putere si alinare.
colorate pentru
Mariuca ta!

cu siguranta Mariuca te vegheaza de sus ...suntem alaturi de tine
si ori de cate ori simti nevoia sa-i vorbesti ingerasei tale sau sa ne vorbesti despre Mariuca nu ezita, toate am trecut prin aceasta durere din pacate
, mii de
si zbor lin micutei tale