si sa iti spun ca imi pare rau ca si tu treci prin aceasta suferinta.....
.....sunt alaturi de tine ......
pentru voi 4
insa ma bucur ca ai avut curajul de a intra in aceasta mare familie sa ne povestesti despre ingerasa ta,e greu ,e cumplit dar nu esti singura,AICI suntem mereu intelese,iubite,apreciate si ajutate,,,,,,,,,,,trebuie doar sa ai incredere

pentru voi !
mi-e greu sa iti scriu ceva draga mea andreea, ar trebui sa te incurajez, cuvintele mele sa iti ia din durere....stiu ca este imposibil, incerc sa iti sterg lacrimile, doar pentru a face loc altora....stiu ca nu se vor putea opri, nici acum,nici...niciodata..ele exprima suferinta ta, dorul de ingerasul maria- ioana.....dragostea imensa ce nu ai putut sa i-o oferi pana la capat...dar sa stii ca, in continuare o poti iubi la fel, ea va sti, va simti...si ti-o va inapoia inzecit....pe forum ga grupuri de suport vei gasi metode cum sa ii explici micutei tale ce s-a intamplat cu surioara ei astfel incat ea sa inteleaga ca...Dumnezeu a ales-o pe maria sa-i fie ei inger pazitor si voua....si va sta vesnic pe umarul ei......
SI-TI ZIC SI AICI ...... IMI PARE NESPUS DE
RAU PT PIERDEREA FETITEI TELE .....
SI-TI SUNT ALATURI CU TOT SUFLETUL SI GINDUL BUN.
SI
PT FETITA TA CEA MARE
SI
. ZBOR LIN INGERASA IOANA MARIA

si
pentru voi !
, este o pierdere atat de mare ca nu se poate compara cu nimic in lume, si doare atat de tare...ma rog la Dumnezeu sa-ti dea putere, alinare sufleteasca si sa te intareasca in aceasta incercare grea.
Zbor lin Ioana Maria.
calda pentru tine si un buchet de
pentru
ta, Ioana Maria 1
CU DRAG SI MA ROG SA PROIMESTI PUTERE SI LINISTE SUFLETEASCA DE LA BUNUL D-ZEU SI PRINTESA TA IOANA MARIA.
SI
FETITEI TELE DE-ACASA
ZBOR LIN INGERAS SI AI GRIJA DE CEI DRAGI TIE CARE-TI DUC DORUL
e ce oare eu ?,De ce oare copilul meu?,etc.
dragele mele iar pentru ingerasi vostri o
si multe
.
pentru voi!
pentru fetitele tale !
pentru voi !