lumea nu se supara pe tine, pentru ca acest forum, este destinat celor cu suflete frumoase si calde, celor rabdatori si buni.
pentru frumosul ce te defineste.
, in mod evident, as fi preferat sa te cunosc intr-un alt context dar ma bucur mult ca te regasesc aici, atat de repede dupa ce ti-am scris....ma bucur pentru ca stiu ca aici vei gasi sprijinul emotional de care ai nevoie......vei simti caldura si compasiunea mamicilor de aici, care au trecut prin aceeasi durere si care te inteleg mai bine decat oricine!
Offf ....cat de mica si de neputincioasa ma simt......poate insa, gandurile mele si compasiunea mea, impreuna cu cele ale tuturor mamicilor de aici, sa te ajunga si sa simti cum te ridica de la pamant..........
cu multa compasiune si primeste, te rog, un brat de
, pentru ingerasul tau, Alexia....

... Sa stii ca datorita acestui forum am reusit sa trec mai departe(oarecum) si sa privesc lucrurile altfel decat o faceam cand s-a intamplat ca Bogdan sa plece la ingerasi. Sper din suflet sa ti se intample si tie la fel si sa gasesti noi forte pentru a merge inainte. Am descoperit ca noi oamenii suntem mai puternici decat ne dam noi seama.
cu drag,iar ingerasului tau ii daruiesc multe
si rugacuni ca Doamne Doamne sa aiba grija de sufletelul lui curat.

vin spre tine pe serenada viselor, si vor sa te ajute sa speri mereu in frumos si bine.
Sincer imi pare rau si inteleg prin ce treci,
mare pt. tine si
Crista Maria.
pe toate mamele de
si va trimit un mare buchet de

.
si multe rugaciuni pt toti
.

pentru inima ta calda de mama.