Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

povestea a doi ingeri Emma Medeea si Rares

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
64 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4

povestea a doi ingeri Emma Medeea si Rares

Mesajde amedeo77 pe 3 Apr 2012, ora 09:56

>:D< tuturor celor care sufera .....mi-am facut curaj sa scriu povestea...ciudat acum o saptamana la orele astea medicii erau in impas cu cazul meu, dar si soarta baietelului era hotarata: in cazul meu trebuia salvata neaparat mama. Nu stiu de ce dar dupa cele doua saptamani de cosmar petrecute in spital si auzind tot felul de pareri, nu pot invinovati pe nimeni...nici macar pentru faptul ca eu luptam sa-mi salvez bebelusii dar am fost internata intr-o sectie a spitalului in care se faceau chiuretaje pe capete...doua zile am incercat sa le inteleg pe aceste femei, nu de ce renunta la sarcina ci de ce se supun unei astfel de traume ca doar metode contraceptive exista pe piata.....am cunoscut doctori care efectiv numai suportau sa faca asta zilnic.....
Povestea mea continua in acea sectie, multumindu-ma ca macar noaptea eram singura sau poate cu cineva care suferea la fel ca mine....psihic insa am clacat si cineva din jur observind asta a facut cumva sa fiu mutata de acolo (cred ca punctul forte a fost momentul in care o colega de salon a avortat in pat langa mine..sarcina oprita din evolutie, dar asta era protocolul, alaturi avind numai asistenta de serviciu)...cred ca pentru mine asta a fost momentul in care am inceput sa numai sper la o minune; suport aveam doar telefonic din partea familiei si foarte mult din partea sotului care ma vizita zilnic si caruia ii povesteam ce vad toata ziua; dupa cum am spus se pare ca cineva a vb mai mult despre mine si intr-o seara am fost mutata intr-un salon care era oricum mai mereu liber (deci probabil ca asta se putea face si mai inainte); dimineata urmatoare surpriza iar am fost mutata, intr-o sectie care, poate pentru starea mea, ar fi fost mult mai potrivita: eram impreuna cu alte gravidute cu probleme diferite ale sarcinii, dar nu considerate cazuri pierdute asa cum eram eu; in fiecare zi erau doctori care se minunau de cazul meu (aveam sarcina gemelara, 22 de saptamani, cu placente diferite, iar fetitei pe 15 martie i s-au rupt membranele si numai avea lichid amniotic; o vedeam la eco ca traieste, constienta insa ca era mai bine daca o avortam pentru ca mi se explicase ca exista pericolul sa nu fie un copil normal si mai ales pericol de infectie care putea ataca si cealalta placenta;) Starea mea a fost insa buna timp de 10 zile, fara contractii, fara dureri, cu tratament personal, doar ca pierdeam lichid permanent; totul a fost asa pana in a zecea zi cand se pare ca Doamne Doamne deja hotarase soarta fetitei; mutata urgent iar in sectia cu chiuretaje, cu dilatatie destul de mare am strabatut spitalul chiar si pe picioarele mele, cu niste contractii insuportabile; am avortat fetita dupa o ora si jumatate de chin pe masa, nu putem impinge si nu se putea interveni din partea doctorului nicicum, doar pentru a se evita vreo infectie; fiind la o varsta gestationala de 22 de saptamani, normal ca era de asteptat ca fetita sa nu traiasca; de sambata seara, dupa avort, am ramas in aceeasi sectie, tintuita la pat cu un tratament nou achizitionat de sot chiar in momentele in care eram pe punctul de a avorta; numai el stie cum a trait momentele mai ales ca numai suporta sa ma vada suferind...il incurajam mereu spunindu-i ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat Dumnezeu te pune la incercare; am stat nemiscata in pat de sambata seara, duminica toata ziua, hranindu-ma numai cu apa, pentru ca tratamentul avea multe efecte secundare: stari febrile, voma, dar calma uterul. Pentru ca starea mea era buna, luni dimineata s-a hotarat iar mutarea mea in sectia cu gravidute, iar mers pe picioare - cu toate ca pe fisa mea scria stat numai in pat, dar cui sa-i spui; ma multumeam in acele momente ca totusi se roia in jurul meu, increderea in doctori avind-o in continuare; spre dupa-amiaza zilei de luni au inceput iar durerile (cu toate ca mai aveam o fiola de tratament medicul de garda a hotarat sa-l intrerupa, din cauza starilor febrile pe care le aveam oricum de la inceputul tratamentului); a venit seara si durerile s-au intetit, contractii dese si lungi, iar eu am avut parte doar de perfuzii cu ser pentru deshidratare - am fost mutata iar de aceasta data in sala de travaliu, unde eram mai aproape de medicul de garda; acolo mi s-a facut un calmant, probabil sa nu le fac probleme pe timpul noptii, dar durerile deja erau la maxim. Dimineata a venit vizita, burtica era moale dar durerile insuportabile....s-au facut urgent analize din care a reiesit o infectie destul de mare....repede iar pe scari in starea in care eram la sectia de avorturi, rugamintea mea cea mai mare la doctorul care se ocupa atunci de mine era sa-mi mai calmeze din dureri, cand am aflat ca tot natural voi avorta si baietelul.....si marti la orele 11.30 s-a terminat totul; realizam ca am pierdut totul, oboseala fizica ajunsese la cote maxime, toti roiau in jurul meu spunindu-mi ca ei mi-au zis de la inceput la ce sa ma astept....de parca mai eram in stare sa judec pe cineva. Mi-am anuntat sotul cu ultimele puteri pe care le mai aveam....pentru ca in jurul meu in salon au inceput sa apara iar "colegele cu chiuretaj"; toti imi spuneau sa fiu tare, ca doar am dovedit o stare psihica buna, ca fac altul ......dar nimeni nu ma intreba pe mine daca am eu nevoie de vreun ajutor...asta a fost, asta este sistemul nostru. A doua zi am fost externata ca doar ce simteam atunci numai depindea de spital (chiar vreau sa spun ca spitalul are un psiholog, dar se pare ca eu nu aveam nevoie de un astfel de ajutor), trebuia sa eliberez patul ca erau multe chiuretaje pe acea zi; prin acest mesaj nu vreau sa acuz spitalul sau cadrele medicale care se confruntau cu un astfel de caz pentru prima data....ideea este ca in alte spitalule cazul a mai fost intalnit si s-a salvat chiar al doilea bebe...probabil acolo medicii au fost mai uniti, si-au spus parerile unul altuia sau si-au impartasit experienta cu alte spitale......aici insa m-am intalnit cu cadre medicale care spuneau "eu sunt seful garzii eu hatarasc medicatia care ti se potriveste"...cand auzeam vorbele astea numai stiam ce sa zic, doar aveam incredere ca este medic si ca stie ce face.......cu gandul asta am plecat si din spital, ca au facut tot posibilul cu toate ca se putea mai bine.
Starea mea de acum....este jalnica, fizic mi-am mai revenit...ies la aer cu sotul, incercind sa ne reorganizam viata si sa acceptam realitatea. Am inceput sa reiau legatura cu cunoscutii, care si ei sunt speriati de ce ni s-a intamplat, stiindu-ne fiecare povestea sarcinii si greutatile prin care am trecut ca sa reusim.
Inca persista intrebarea "de ce?" si mai ales pareri de rau ca nu mi-au aratat copilasii; dar sper cu timpul sa putem trece peste.
Sper sa nu va fi plictisit cu povestea mea si a ingerasilor nostri.....drama insa este mare.
Dumnezeu sa ne ajute pe toti sa trecem peste si sa putem spera la un viitor mai bun.
Va multumesc din suflet celor care citesc si care pentru cateva minute ne-au cunoscut drama.
amedeo77

Locaţie: bucuresti
  • YIM
Sus

Re: povestea a doi ingeri Emma Medeea si Rares

Mesajde anca-mihaela pe 3 Apr 2012, ora 10:15

Draga mamica de ingerasi..imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat..citind povestea ta mi-am adus aminte de a mea..am retrait fiecare moment..este foarte trist ce se intampla..dar ingerasii tai te vor veghea de sus..si te vor ajuta..tu doar trebuie sa te uiti la cer si sa le zambesti..sa vorbesti cu ei..si sa le spui ca ii iubesti..noi suntem alaturi de tine.. >:D< si ingerasul meu s-a dus la cer doar de o luna..asa ca stiu ce simti..zbor lin ingerasi mici @};-
anca-mihaela

Locaţie: slobozia -ialomita
Sus

Mesajde corina_andrusca pe 3 Apr 2012, ora 10:30

BUNA LENA >:D< IMI PARE NESPUS DE RAU =((
TE INTIMPIN C-O CALDA SI SINCERA >:D< SI CU :(( IN OKI PT PIERDEREA MICUTILOR TA EMMA--MEDEEA SI [color=#0080FF] RARES[/color]......
IMI PARE RAU CA NU EXISTA CUVINTE CARE SA TI LE SPUN SI SA-TI ALINE DUREREA....... DAR ITI ZIC BINE-AI VENIT IN FAMILIA NOASTRA >:D< ''''FAMILIA PARINTILOR DE INGERI''''.......IMI PARE FF RAU CA A TREBUIT SA NE CUNOASTEM IN ASTFEL DE SITUATIE SI SA SIMTI SI TU ACEASTA SFISIETOARE DURERE PT PIERDEREA COPILASILOR TAI......
TOT CE VREAU SA-TI SPUN ESTE CA ACUM ESTI INTR-UN LOC, INTR-O MULTIME DE OAMENI INDOLIATI SI INGENUNKIATI DE DUREREA PIERDERII CELEI MAI DRAGI FIINTE , PROPRIUL COPIL/COPII.........DAR UNDE MEREU GASESTI UN SUFLET CALD, UN UMAR PE CARE POTI SA-TI PLINGI PUIUTII, DUREREA SI DORUL PT EI.....SI UNDE VEI FI CEL MAI BN INTELEASA FARA SA FII JUDECATA SAU SA TI SE SPUNA : '''''LASA NU MAI PLINGE CA FACI ALTUL , SAU ---------- LASA CA O SA TREACA, SAU ------DAR DE CE P,LINGI PT CEVA CE NU AI CUNOSCUT, NU AI VAZUT'''''???? SAU ALTE INTREBARI DIN ASTEA CARE MAI MULT FAC RAU DECIT BN........
AICI NIMENI NU TE VA JUDECA SI NU-TI VA SPUNE NIMIK DIN TOATE ASTEA ...VEI FI INTELEASA SI AJUTATA SA TE RIDICI ATUNCI CIND SIMTI CA NU MAI POTI, SI CA NIMENI NU TE ASCULTA SI NU TE INTELEGE......
TE >:D< CU DRAG LENA SI-TI DORESC MULTA PUTERE, LINISTE SUFLETEASCA, CREDINTA, SPERANTA, OPTIMISM SI SANATATE .....ITI SUNT SI-TI VOI FI MEREU ALATURI CU TOT SUFLETUL
.......................................................................................................... INGERASILOR TAI LE INKIN O [-o< LE APRIND CITE-O *-:) SI LE TRIMIT MULTE @};- @};- SI (*) (*) COLORATE......ZBOR LIN INGERASI DRAGI
Ultima oară modificat de corina_andrusca pe 3 Apr 2012, ora 10:32, modificat 1 dată în total.
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde maryna pe 3 Apr 2012, ora 10:31

draga mamica de ingeras primeste din partea mea o >:D< si sincere condoleante pt ingerasii tai emma medeea si rares....mi se frange inima cand cunosc noi mamici de ingeras =(( nimeni nu merita o astfel de suferinta....aici pe emma vei gasi putina alinare,intelegere....o vorba buna tot timpul..aici vei putea plange,tipa...fara ca nimeni sa te judece pt ca toate suntem unite de aceeasi durere....

zbor lin printre (*) (*) (*) micuti ingerasi si lumina vesnica *-:) *-:)
maryna

Locaţie: romania,bacau
Sus

Mesajde madalina hutanu pe 3 Apr 2012, ora 10:41

anca-mihaela scrie:..tu doar trebuie sa te uiti la cer si sa le zambesti..sa vorbesti cu ei..si sa le spui ca ii iubesti..

Draga mamica,

te >:D< strans strans si-ti ofer un umar "virtual" pe care poti plange...imi pare tare tare tare rau :(( :(( asa cum anca-mihaela tia-a zis...trebuie sa zambesti...si sa mergi mai departe...nu prea poti zambi acum caci este mult prea devreme..insa pe mine mamele de ingeri m-au invatat ca timpul le rezolva pe toate...nu vom putea uita niciodata ...sunt copilasii nostri din cer...chiar daca cei din jurul nostru ne zic ca suntem tinere si vom face altii...erau copiii nostri si ii iubim....
Ingerasii sunt acolo...se roaga pentru voi...cei pe care i-au ales sa le fie parinti chiar daca doar pentru 22 de saptamani... :(( :(( =((

pentru scumpii tai ingerasi o sa ma [-o< astazi... *-:) *-:) vesnica O:-) dragi

iar pentru mami un buchet mare de @};- @};- ,multa putere si credinta...
La cosa importante è non smettere mai di credere che si può sempre ricominciare.Te vom iubi mereu,mereu...Fabian
madalina hutanu

Locaţie: iasi romania
  • YIM
Sus

Mesajde amedeo77 pe 3 Apr 2012, ora 13:25

Va multumesc pentru raspuns si mai ales pentru incurajare.....faptul ca este cineva care sa te "asculte" fara sa intrebe sau sa judece ajuta enorm.....va multumesc inca o data si sigurne vom revedea..... >:D<
amedeo77

• YIM
Sus

Mesajde tuchi pe 3 Apr 2012, ora 13:48

Draga Lena,
Imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita si pentru trauma care s-a adaugat celei de pierdere. Citind aici pe forumul nostru povestile mi se pare ca durerea a ajuns la paroxism, ca s-au nascut oameni, sau asa zisi oameni, care sa chinuie alti oameni, sa le provoace suferinte fizice si psihice in plus fata de ce ne este predestinat.
Te imbratisez cu caldura si ma bucur mult ca ti-ai facut curaj sa ne scrii! Iti spun cu tristete in suflet, bun venit in familia parintilor de ingeri, din partea intregii echipe E.M.M.A.!
Imi pare nespus de rau pentru ca micutii tai Emma Medeea si Rares au plecat la cer.

Pentru ca esti noua pe forum, te indrum sa citesti cateva articole de pe site-ul E.M.M.A :
- http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame te va ajuta sa gasesti putere;
- sotului tau ii poti arata articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati
- pentru parintii vostri, pt ca si a bunicilor este durerea http://www.organizatiaemma.ro/node/526
- apropiatilor tai, familiei, colegilor de serviciu le poti trimite un mail cu acest link http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati, pentru ca de aici sa invete cum sa respecte durerea prin care treceti si cum sa nu va raneasca.

Iti dorim multa putere sa poti sa infrunti durerea, sa poti sa-ti revii. Pare aproape imposibil
sa poti merge mai departe. Trauma e atat de recenta! Suntem aici si oricand vei avea nevoie de ajutor iti vom fi alaturi.
@};- @};- pentru Copiii tai minunati plecati dincolo de nemurire.
Mihaela, mama ingerasului Alexandra-Maria
tuchi

Locaţie: romania, iasi
  • YIM
Sus

Mesajde catalina manda pe 3 Apr 2012, ora 14:03

Draga Lena,
imi pare rau ca ne cunoastem in astfel de situatii dar iti ofer o >:D< si iti urez bun venit printre noi.Stiu ce simti,iti inteleg durerea,suferinta,stiu cum e sa ai o sarcina grea si sa te lupti cu toate fortele ca totul sa fie bine iar in final sa ai parte doar de durere in loc de fericire.Stiu cat de revoltata te simti pe acele *mame* care hotarasc sa omoare un copil prin avort,eu eram revoltata pe mamele care se vaietau pt o injectie sau cand li se punea o perfuzie,nu intelegeam de ce nu se gandeau ca totul era pt binele copilului lor.
Stiu cum e cu acel medicament cu care te *drogau* in spital,dupa simptome mi-l faceau si mie si era ingrozitor,parca eram pe alta lume.Imi scapa numele acum.
Inca suferi si e greu,sufar eu chiar si acum dupa aproape 3 luni si nu e zi in care sa nu ma gandesc la LARA mea scumpa.Astazi cu durere in suflet am fost sa iau rezultatele autopsiei si mi-au dat lacrimile cand am citit cat a suferit mica mea.
E greu,niciodata nu cred ca va trece durerea asta.Tu iesi afara din casa,eu nu am putut sa ies mult timp,ma ingrozeam cand am gandeam ca o sa ma intrebe lumea de fetita mea iar eu va trebui sa le spun ca a murit.Si acum cand ies afara ma rog sa nu ma intrebe nimeni de ea pt ca nu pot sa raspund,imi dau lacrimile si nu mai sunt in stare sa povestesc ce s-a intamplat.
Te >:D< >:D< >:D< iar pt ingerasii tai multe @};- @};- @};- @};- @};- si [-o<
TE IUBESC ENORM MICA MEA
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000807018166
catalina manda

Locaţie: oras bals judetul olt
Sus

Mesajde marwana pe 3 Apr 2012, ora 14:08

Lena, cu durere in suflet iti spun bun venit in familia parintilor de ingeri. Te >:D< cu toata inima si sunt alaturi de tine. Mi-as dori sa am o potiune magica pe care sa ti-o dau sa nu mai simti atat de multa durere.
Esti mama, acum mama a doi ingerasi minunati Emma Medeea si Rares. Ei copilasii tai sunt alaturi de tine, sunt in inima ta si acolo vor ramane mereu. Nimeni si nimic nu iti poate lua asta.

Imi pare tare rau ca nu ti-a fost permis sa iti vezi copilasii si sa poti avea amintiri cu ei. Aici in familia E.M.M.A. suntem multe mamici care nu avem amintiri cu ingerasii nostri dar ne-am creat in timp inspirandu-ne din aceste articole http://www.organizatiaemma.ro/node/726 , te vor ajuta mult mai ales ca n curand vin sarbatorile de Pasti si va fi o perioada tare grea.
Articolele de pe site, postate pe pagina ''Pentru cei din jur'' le poti printa sau trimite pe mail. Apropiatii tai vor intelege cat de greu iti este si vor invata cum sa iti fie aproape.

In Bucuresti au loc lunar intalniri ''grup de suport'' la care participa doar parintii de ingeri. Si sotul tau este binevenit. Anuntam aceste intalniri in subforumul Evenimente.

DD si ingearsii tai dragi Emma Medeea si Rares sa iti dea putere, noi vom fi mereu alaturi de tine pentru a incerca sa iti alinam durerea.

Zbor lin micuta ingerasa, zbor lin Emma Medeea @};-
Zbor lin micut ingeras, zbor lin Rares @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde ametzita pe 3 Apr 2012, ora 20:14

draga mea.....sincer...nu pot decat sa te imbratisez cu putere >:D< >:D< >:D< ....sa-ti ofer umarul meu sa plangi cat te tin puterile...sa plang impreuna cu tine.....si sa incerc sa iti dau putin din curajul meu......care uneori imi lipseste cu desavarsire....noi sntem aici pentru tine....sa nu eziti sa vorbesti cu noi....
AMALIA, mama ingerasei SOFIA IOANA....plecata mult prea devreme ....
...Ma prefac puternica, ma imbarbatez cand mi-e greu si ma fac ca ma tin singura in brate,
si-mi sterg lacrimile sa redevin puternica....
ametzita

Locaţie: husi
Sus

Mesajde Karla Maria pe 5 Apr 2012, ora 06:13

Draga mamica de ingerasi regret mult ce ti s-a intamplat....suntem cu sufletul alaturi de tine... >:D< >:D<
zbor lin ingerasilor tai (*) [-o<
Karla Maria

Locaţie: piatra neamt
Sus

Mesajde amedeo77 pe 5 Apr 2012, ora 16:40

:(( mi-e dor de voi, ingerasii mamii dragi...am zis eu ca-s mai puternica dar nu este asa....sufletul imi este gol, nimeni dintre cei apropiati nu au avut astfel de experiente si se simt jigniti ca nu le raspund la telefon....poate ma vor intelege si vor trece peste.
Ma tot gandesc la evenimentele traite si singurul repros este ca nu v-am vazut sau poate macar cineva din jurul meu sa-mi fi spus ca voi regreta pe urma....
si eu si sotul tot ne gandim la cele intamplate ... la visul meu de dinaintea tragediei..visam ca matur frunze uscate si cu cat le adunam cu atat apareau mai multe...ne gandim ca urma in week. acela sa mergem la targurile de bebe..dar uite ca Dumnezeu avea alte planuri pentru noi.
Stiu ca trebuie sa acceptam destinul, dar doare mult .... :(( :(( :(( :((
Va iubeste mami si tati mult de tot, ingerasii nostri Emma Medeea si Rares @};- @};- @};-
amedeo77

• YIM
Sus

Mesajde marwana pe 5 Apr 2012, ora 17:18

Lena, vei avea momente in care vei fi un pic mai bine si momente ca cel de azi in care simti ca te prabusesti si toata lumea din jur este parca impotriva ta.
Vino, te strang in brate, si iti trimit un pic din puterea mea, atat cat ai nevoie acm ca sa te poti ridica.
Ingerasii tai Emma Medeea si Rares sunt alaturi de tine, sunt in inima ta, chipul lor este asemeni tie si sotului tau.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde MiRo pe 5 Apr 2012, ora 22:04

>:D< nu am cuvinte sa-ti pansez sufletul , e prea mare suferinta si prea grea...de ce noi ? unii spun ca D-zeu da cat putem duce, mi-ar fi placut sa nu fi dus atat ... insa trebuie sa invatam sa traim frumos in amintirea ingerilor nostri dragi ...e dureros si mai dureros e ca multi dintre cei care -i crezi prieteni fug de parca e contagios sau te ignora...insa alaturi de sotul tau , deoarece si el are nevoie de alinare, trebuie sa va sustineti unul pe celalt...si sa gasiti puterea de accepta ... noi suntem alaturi de tine si oricand simti nevoia sa le vorbesti ingerasilor sau sa ne vorbesti despre ei ...suntem alaturi de tine >:D< ... mii de (*) @};- dragilor tai ingerasi Emma si Rares
MiRo

Locaţie: iasi
Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 6 Apr 2012, ora 09:24

>:D< :((
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme;
- mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
MIHAELA 76

Locaţie: Maglavit - Dolj
Sus

Mesajde amedeo77 pe 9 Apr 2012, ora 13:26

Este saptamana mare....se spune ca trebuie sa fim mai buni....respect asta...dar noi cand vom primi ceva mai bun?
Au trecut deja doua saptamani de cand am devenit parinti de ingeri....ne rugam mereu sa le fie bine acolo sus....as fi vrut insa sa mi-i pot imagina, dar se pare ca nu am depasit faza dramei suferite....inca am cosmaruri noaptea, visez si parca retraiesc totul iar si iar pana ma trezesc noaptea agitata si cu dureri groaznice...sotul ma simte si-l vad parca cum isi face curaj sa nu se impacienteze si sa ma linisteasca...."o sa treaca spune mereu si-l simt cum plange"....stiu ca va trece :(( :(( :((
De saptamana viitoare incep munca..nici nu stiu cum va fi la birou pentru ca toti au trait perioada mea de graviditate la aceeasi intensitate cu mine: cand era vb de mancare sau anumite mirosuri in birou, eu eram "tartorul" si faceau cumva sa nu ma deranjeze; unii numai lucrasera sau vazusera o femeie gravida atat de aproape de ei si ma intrebau mereu cum ma simt si mai ales ce simt; fiind sarcina gemelara toate trairile parca au fost mai intense si mai ales mult mai timpurii fata de o sarcina normala; am multe cunostinte acum insarcinate care ma suna si ma intreaba cum ma simt, stiu ca am fost in spital dar nu si ca pentru mine totul s-a oprit in ajunul Inaltarii; imi este greu sa le spun ca am devenit parinti de ingeri;
>:D< tuturor celor care m-au incurajat...... @};- @};- @};-
amedeo77

• YIM
Sus

Mesajde ALIS pe 9 Apr 2012, ora 20:50

>:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
ALIS

Locaţie: craiova
Sus

Mesajde tuchi pe 10 Apr 2012, ora 07:03

Draga Lena
Este saptamana mare. Astfel si cei din jururl nostru trebuie sa devina mai buni.
Starea de soc nu trece repede. E bine ca il ai pe sotul tau aproape. Ceilalti...n-au decat sa se adapteze. Acum voi sunteti importanti si voi purtati lupta cea mai grea pentru a putea mergte mai departe.
Si aveti refugiul acesta. Nu mai conteaza ca ceilalti se retrag ca si cum ar fi ceva "contagios" cum spunea MiRo. Eu am patit cu niste persoane ca nu au vrut sa accepte hainute de la Alexandra...Stii tu cum sta treaba cu gradina Domnului: e mare....atat spun.
Te imbratisez cu mult drag. O sa vezi ca dupa Paste o sa te simti un pic mai bine, mai calma. Vei putea sa deschizi poate si portita minuscula deocamdata a viitorului.
@};- @};- Pentru ingerii tai dragi Emma Medeea si Rares.
Mihaela, mama ingerasului Alexandra-Maria
tuchi

Locaţie: romania, iasi
  • YIM
Sus

Mesajde amedeo77 pe 11 Apr 2012, ora 12:19

Multumesc pentru suport si mai ales sfaturi....eu zic ca vom trece cu bine peste; mai greu este cand vine noaptea...incerc in fiecare seara sa ma gandesc la cu totul altceva, asta numai sa scap de cosmarul care se repeta deja de doua saptamani; as vrea sa-mi visez si eu ingerasii si sa stiu ca sunt bine...sa-mi dea sperante pentru viitor.
Va doresc tuturor o saptamana frumoasa, un Paste fericit alaturi de cei dragi, si mai ales cu gandul la ingerasii nostri..... >:D< >:D< >:D< >:D<
Va iubesc mult ingerasii mei si ma gandesc la voi mereu @};- @};- @};-
amedeo77

• YIM
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
64 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro