CALDUROS SI-TI ZIC CU DURERE IN SUFLET SI
IN OKI UN SINCER IMI PARA RAU SI '''BINE-AI VENIT''' IN FAMILIA E.M.M.A., FAMILIA PARINTILOR DE INGERI
. MA DOARE CA TREBUIE SA NE CUNOASTEM IN ASTFEL DE CONDITII
.
.......
........
ASTA GASESTI AICI ORIDECITE ORI VEI SIMTII NEVOIA SA INTRI.....
.
TE
SI-TI DORESC MULTA SANATATE, PUTERE, LINISTE SUFLETEASCA, CREDINTA SI SPERANTA SI '''D-ZEU SA-TI DEA PUTEREA DE A ACCEPTA CEEA CE NU POTI SCHIMBA, CURAJUL DE A SCHIMBA CEEA CE ITI STA IN PUTINTA SI INTELEPCIUNEA DE-A FACE DIFERENTA INTRE ELE'''
VESNICA
SI MILIOANE DE
DE PRIMAVARA FRUMOASE SI PARFUMATE PRECUM SUFLETUL EI. SOMN USOR SI ZBOR LIN MIHAELA IN ZBORUL TAU PRINTRE ASTRE IN DRUMUL SPRE VISELE MAMEI TELE DRAGI......ALINA-I DORUL SI MINGIIEI SUFLETUL. PT TN MIHA....
stiu ca aceste cuvinte sunt simple ,dar sunt din suflet

, te sustin si-ti spun ca nu esti singura,..Suntem aici...o familie frumoasa, alaturi de tine..
cu drag, iar iubitei tale printese ii trimit un cos maree de

PT TN DRAGA MAMICA INDURERATA.......
IARTA-MA DAR ACUM KIAR NU-MI GASESC CUVINTELE.......DOAR
SI
LA CELE POVESTITE DE TN.....IMI PARE SINCER RAU

cuvintele sunt prea sarace pentru a-ti spune cat de rau imi pare....sa cresit un copil 28 ani....offf...am avut o verisoara care a plecat la ingeri la 29 de ani, tumoare la creier descoperita mult prea tarziu....au trecut 10 ani de atunci dar durerea mea e la fel, despre mama ei...n-am ce sa spun....traieste in lumea ei....este foarte greu...chiar nu-mi gasesc cuvintele....

DIN SUFLET VA ZIC CA-MI PARE TARE TARE RAU SI VA INTELEG DUREREA...DORUL SI CLIPELE IN CARE SIMTI CA NIMIK NU MAI ARE SENS...DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA CU MULTA RABDARE SI CREDINTA!!!
CU DRAG
SI
PENTRU TINE!

cu mult drag!
si 
cu drag, si va multumesc pentru ca mi-ati dat o speranta in gandurile mele, multumesc asociatiei EMMA ca exista.

SI
PT SANATATE, PUTERE SI LINISTE SUFLETEASCA....
VESNICA
SI

si iti spun (desi cu tristete ca s-a mai ridicat un Inger la cer) ''bun venit'' in familia parintilor de ingeri. Imi pare rau, imi pare nespus de rau ca Mihaela a plecat la Dumnezeu....
.
Mihaela trimit la cer
si
.
Mihaela, zbor lin!
cu drag
PT TN MAMICA INDURERATA.....ITI SUNT ALATURI CU TOT SUFLETUL MEU SI-TI DORESC MULTA PUTERE, LINISTE SUFLETEASCA ALINARE SI MINGIIERE ANGELICA SI DUMNEZEIASCA.......SI MULTA SANATATE TIE SI INTREGII FAMILII....
.......IAR INTREBARILE CURG INTRUNA.....SI AMINTIRILE CU MIHAELA CIN ERA KINUITA DE DURERI, DE BOALA....OFFFFF
....TE INTELEG OARECUM ..[ SI EU AM RAMAS CU AMINTIREA ANDREIUTULUI MEU IN MINTE ATUNCI CIND ERA DEJA TRANSFORMAT DE BOALA SI IN URMA OPERATIEI SI-A TRATAMENTULUI...
]......DESI STIU CA NU SE COMPARA CU TOATE AMINTIRILE TELE CU MIHAELA FATA DRAGA A SUFLETULUI TAU...
IN LUMINA UNEI
CANDELE SI RUGIND-O SA-TI VINA IN VISE SA-TI ALINE DORUL SI DUREREA GREA....
PT TN MIHAELA