Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mihaela un inger printre ingeri

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
73 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4

Mihaela un inger printre ingeri

Mesajde ILDoina pe 11 Mar 2012, ora 16:18

Maine, 12 martie se implinesc 9 luni de cand scumpul meu pisoias nu mai este; nu accept nici acum ca ea este un inger, ma uit la fotografia ei de unde imi zambeste, dar eu plang, merg la cimitir la mormantul ei, dar parca mi-e ceva strain.
Am fost o femeie puternica, m-am agatat toata viata mea, de cand m-am casatorit ca-mi voi creste nepotii, ca trebuie sa rezist pentru a-mi ajuta copii.
Dar viata e cruda, poti sa ai o suta de copii, moartea unui copil te arunca intr-un hau din care nu mai iesi, cu atat mai mult daca nu esti ajutata, sprijinita.
Mihaela mea a implinit pe 4 iunie 28 ani, iar pe 12 iunie 2011, in sfanta duminica de Rusalii a devenit un inger.
Desi mai am un baiat, de atunci toata viata mea s-a dus, plang si ma rog sa-mi mai spuna inca o data "mami', mi-e dor de glasul ei, de tot cea insemnat ea pentru mine.
In prima luna imi veneau in minte numai imagini cu ea, imi puneam mereu intrebarea unde am gresit, de ce a murit de cancer, de ce nu am putut s-o salvez.
Si atunci mi-am impus sa nu mai gandesc, sa trec prin viata nepasatoare la cei in jurul meu; daca incercam sa ma concentrez imi aparea in minte zilele si noptile ei de chin si atunci intram iar in starea de amnezie.
SOTUL NU MA INTELEGE, e tot timpul ironic cu mine, dar daca incerc sa vorbesc cu el ma face nebuna si mincinoasa, ca mie nu-mi pasa de Mihaela, ca vreau doar eu sa am dreptate.......... si atunci intru iar in starea mea inerta, poate e mai bine asa.
Nu suporta sa ma auda plangand, vars lacrimi pentru ea cand el doarme.
Viata mea este un chin, nu am cu cine vorbi, cui sa-i spun ce este in sufletul meu.
Simt nevoia sa-mi spun durerea, simt nevoia unui om caruia sa-i spun ce-i in sufletul meau si chiar daca nu ma intelege macar sa ma asculte si sa nu ma insulte.
Doamne, ai grija de sufletul tuturor ingerasilor.
ILDoina

Locaţie: slobozia
  • YIM
Sus

Re: Mihaela un inger printre ingeri

Mesajde corina_andrusca pe 11 Mar 2012, ora 17:03

DRAGA DOINA TE >:D< >:D< CALDUROS SI-TI ZIC CU DURERE IN SUFLET SI :(( IN OKI UN SINCER IMI PARA RAU SI '''BINE-AI VENIT''' IN FAMILIA E.M.M.A., FAMILIA PARINTILOR DE INGERI :( . MA DOARE CA TREBUIE SA NE CUNOASTEM IN ASTFEL DE CONDITII =(( .
AM CITIT POVESTEA IUBITEI TELE MIHAELA SI M-AU TRECUT FIORII DE DURERE, DE GROAZA, DE NEPUTINTA, DE NEACCEPTARE.......E CRUNT SA-TI PIERZI COPILUL LA ORICE VIRSTA, DAR SA-L PIERZI LA O ASA VIRSTA MATURA, CIND ARE VIATA INAINTE , CIND ASTEPTI SA-TI FACA NEPOTI.... =(( :(( .......
IARTA-MA DAR DESI INCERC, NU REUSESC SA MA PUN IN LOCUL TAU...... =((
BAIETELUL MEU A MURIT UNEI BOLI ASEMANATOARE....CIROZA HEPATICA =(( :((
AM TRAS SI-AM KINUIT SA-L SALVAM, DAR D-ZEU A AVUT ALTE PLANURI CU EL =(( ........
TOT CE POT SA-TI SPUN ESTE CA AICI ESTI MEREU BINEVENITA, ASCULTATA, INTELEASA LA ORICE ORA SI-N ORICE ZI.....SI CEL MAI IMPORTANT ESTE CA NU VEI FI JUDECATA DELOC SUB NICIO FORMA DE NIMENI >:D< :x ASTA GASESTI AICI ORIDECITE ORI VEI SIMTII NEVOIA SA INTRI.....
IMI PARE ATIT DE RAU CA NICI MACAR LA CEI CU CARE CONVIETUIESTI NU POTI GASI INTELEGERE, COMUNICARE SI O OARECARE '''LINISTE''' :( >:D< .
DAR TE ASTEPTAM SA VII AICI SI SA NE POVESTESTI MEREU CITE CEVA DESPRE FRUMOASA TA MIHAELA SA NE-O PREZINTI ASA CUM A FOST ESTE.............SI ASA CUM O SIMTI TU ACUM.....CACI SIGUR O SIMTI, EA ESTE MEREU IN PREAJMA TA, A VOASTRA........DINDU-VA PUTERE SA MERGETI INAINTE, CU GREU INTRADEVAR........MEREU VA VA FI GREU, SI-O SA MAI DUREZE PRPBABIL PINA CIND VEI ACCEPTA CEEA CE SA INTIMPLAT........DAR MEREU VOR EXISTA KINUITOARELE INTREBARI '''DE CE??? DE CE EA??? DE CE MIHAELA MEA BUNA SI FRUMOASA???''''..........IAR RASPUNSURI NU VEI PRIMI, EVENTUAL CU TIMPUL TI LE VEI DA TOT TU, LA UNELE INTREBARI.... :(
CU DRAG TE >:D< TE :* SI-TI DORESC MULTA SANATATE, PUTERE, LINISTE SUFLETEASCA, CREDINTA SI SPERANTA SI '''D-ZEU SA-TI DEA PUTEREA DE A ACCEPTA CEEA CE NU POTI SCHIMBA, CURAJUL DE A SCHIMBA CEEA CE ITI STA IN PUTINTA SI INTELEPCIUNEA DE-A FACE DIFERENTA INTRE ELE''' >:D<
IAR INGERASEI TELE MIHAELA II TRIMIT :x :* [-o< *-:) VESNICA (*) SI MILIOANE DE @};- @};- DE PRIMAVARA FRUMOASE SI PARFUMATE PRECUM SUFLETUL EI. SOMN USOR SI ZBOR LIN MIHAELA IN ZBORUL TAU PRINTRE ASTRE IN DRUMUL SPRE VISELE MAMEI TELE DRAGI......ALINA-I DORUL SI MINGIIEI SUFLETUL. PT TN MIHA....Imagine
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde ama pe 11 Mar 2012, ora 17:32

Imi pare sincer rau =(( stiu ca aceste cuvinte sunt simple ,dar sunt din suflet :x
sincera sa fiu nu-mi gasesc cuvintele ,este un caz cutremurator de dureros :((
AICI ve- ti fi ascultata,respectata,mangaiata si iubita,,,,,,

va doresc din suflet putere,credita ,alinare si rabdare

zbor lin ingerasa Mihaela @};-
inima mea bate doar pt tine MARIO.......
http://www.facebook.com/album.php?aid=3 ... 630d247931
ama

Locaţie: resita
  • YIM
Sus

Mesajde maryna pe 11 Mar 2012, ora 19:01

imi pare atat de rau....aici pe emma veti gasi intelegere,alinare...aici durerea va este inteleasa,acceptata...ingerul dvs nu va fi niciodata uitata...fiica dvs este inger ca si puii nostriii si poate aclo in cer ii priveste zambind.... >:D< >:D< >:D< >:D<

pt ingerasa dvs [-o< [-o< [-o< [-o<
maryna

Locaţie: romania,bacau
Sus

Mesajde sitaru ioana pe 11 Mar 2012, ora 20:48

Nu sunteti singura...sa nu uitati nici o clipa. Suntem AICI, NOI mamicile de ingerasi mari si mici , care ducem aceleasi trairi si aceleasi ginduri.Suntem multe si ... foarte puternice.
Cititi AICI si , sincer din proprie experienta va spun ca veti gasi INTELEGEREA si LINISTEA pe care nimeni din afara nu le ofera.
sitaru ioana

Locaţie: rm valcea
Sus

Mesajde corina_odolean pe 12 Mar 2012, ora 22:34

Of..draga mea... imi pare rau pentru durerea ce o simti..imi pare rau pentru pierderea ta..., te >:D< >:D< >:D< >:D< , te sustin si-ti spun ca nu esti singura,..Suntem aici...o familie frumoasa, alaturi de tine..

Cu noi poti sa plangi..noi nu te vom condamna...din contra...vom plange alaturi de tine..

Intr-adevar...cel mai rau este sa simti ca cei dragi tie nu-ti sunt alalturi...dar eu iti ofer umarul meu ( virtual ce-i drept ) pentru a-ti plange printesa...

Te >:D< >:D< cu drag, iar iubitei tale printese ii trimit un cos maree de @};- @};- @};- @};-

>:D< :x :*
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde ILDoina pe 12 Mar 2012, ora 23:07

Va multumesc mult pentru gandurile bune trimise. Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume si puterea de a merge mai departe. Acum f multi ani, cand eram si eu tanara, am avut un vis, eram intr-o biserica si un batran mi-a deschis o usa si mi-a zis ca asta este drumul meu, unul foarte luminos, foarte lung dar plin de serpentine. Si chiar asa a fost pana acum; am suferit enorm, le-am dus toate singura, dar acum moartea Mihaelei parca mi-a intunecat mintea. oare ce va mai fii ? Uneori mi-e frica sa gandesc la ziua de maine. In fata mea este o prapastie de care nu stiu cum sa trec. Am terminat fac de informatica si faptul ca inca mai stiu sa fac un program imi spune ca mintea mea lucreaza, dar in viata de zi cu zi parca am o ceata peste ochi, mi-e frica sa vad realitatea: ca ea nu mai este.
M-am chinuit 25 de ani in dureri cumplite, nici un tratament nu si-a facut efectule (aveam dureri ca de nastere intre ultima zi de ciclu si prima zi de ciclu) si am rezistat, ma autosugestionam, ma treceau toate "caldurile" si mergeam mai departe. Dar acum cu ce sa ma autosugestionez ? A fost un copil atat de bun, a invatat f bine nu a stiut de distractie. Trebuia s-o dau eu afara din camera unde invata. In ultimul an de fac a cunoscut primul baiat din viata ei si el a fost alaturi de ea aproape pana la sfarsit.
A fost langa ea tot timpul, a sprijinit-o, a imbarbatat-o dar in ultima saptamana m-a anuntat ca vrea ca ea sa plece de la el. In momentul acela nu a mai vrut sa lupte, a refuzat tratamentul, mancarea, sambata am adus-o acasa si duminica a murit.
L-am urat, n-am vrut sa-l mai vad, dar pentru marea ei iubire am trecut peste toate si i-am zis baiatului ca poate sa-mi spuna mama.
Si totusi relatiile noastre sunt reci; mi-e greu sa-l mai pe=rivesc in ochi.
Ar fi asa de multe de spus, dar poate alta data. Am vrut de multe ori sa scriu povestea ei, pentru ca si alte tinere sa se fereasca de unele greseli; sa nu iubeasca fara speranta, sa dea totul fara sa primeasca. se bucura pentru cel mai mic dar.
Avea atatea vise si spera sa se faca bine.
Noapte buna ! >:D<
ILDoina

• YIM
Sus

Mesajde corina_andrusca pe 12 Mar 2012, ora 23:52

>:D< >:D< >:D< PT TN DRAGA MAMICA INDURERATA....... =(( :(( :(( :(( IARTA-MA DAR ACUM KIAR NU-MI GASESC CUVINTELE.......DOAR =(( SI :(( LA CELE POVESTITE DE TN.....IMI PARE SINCER RAU :((
MIHAELA, INGER BLIND SI BUN COBOARA-N VISELE MAMEI TELE SI MINGIIEI SUFLETUL ALINA-I DUREREA SI DORUL :x :* [-o< *-:) (*) @};- @};- @};- @};- @};- @};- Imagine
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Sus

Mesajde ametzita pe 14 Mar 2012, ora 22:04

>:D< >:D< >:D< cuvintele sunt prea sarace pentru a-ti spune cat de rau imi pare....sa cresit un copil 28 ani....offf...am avut o verisoara care a plecat la ingeri la 29 de ani, tumoare la creier descoperita mult prea tarziu....au trecut 10 ani de atunci dar durerea mea e la fel, despre mama ei...n-am ce sa spun....traieste in lumea ei....este foarte greu...chiar nu-mi gasesc cuvintele....
...sotul tau....hmm....suntem noi aici, unde poti sa spui orice, sa plangi, sa tipi, sa spui lucruri de care simnteai nevoia de mult sa te racoresti...orice...aici nimeni nu critica, nu jigneste si nu judeca....
te imbratisez cu mare drag.... >:D< >:D< >:D<
AMALIA, mama ingerasei SOFIA IOANA....plecata mult prea devreme ....
...Ma prefac puternica, ma imbarbatez cand mi-e greu si ma fac ca ma tin singura in brate,
si-mi sterg lacrimile sa redevin puternica....
ametzita

Locaţie: husi
Sus

Mesajde madalina hutanu pe 14 Mar 2012, ora 23:06

Draga doamna Doina,

SUNT POATE MULT PREA MIK SA-MI DAU CU PAREREA...INSA DUREREA PIERDERII PROPRIULUI COPIL AM TRAIT-O SI EU... :(( :(( :(( DIN SUFLET VA ZIC CA-MI PARE TARE TARE RAU SI VA INTELEG DUREREA...DORUL SI CLIPELE IN CARE SIMTI CA NIMIK NU MAI ARE SENS...DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA CU MULTA RABDARE SI CREDINTA!!!

VA >:D< CU DRAG

MIHAELA MULTE @};- @};- @};- SI *-:) *-:) *-:) PENTRU TINE!
La cosa importante è non smettere mai di credere che si può sempre ricominciare.Te vom iubi mereu,mereu...Fabian
madalina hutanu

Locaţie: iasi romania
  • YIM
Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 15 Mar 2012, ora 11:03

>:D< >:D< >:D< >:D<
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme;
- mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
MIHAELA 76

Locaţie: Maglavit - Dolj
Sus

Mesajde marii25 pe 15 Mar 2012, ora 20:15

>:D< cu mult drag!
Putere.......si credinta!
Pentru Mihaela multe @};- si (*)
Maria, mamica ingerasului David si a puiului Darius
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
http://youtu.be/OJnoMsPtruo
marii25

Locaţie: toplita
Sus

Mesajde ILDoina pe 23 Mar 2012, ora 16:56

Vazand cat de multe mame sunt de "ingerasi" imi dau seama ca multa lume sufera; nu are importanta cand iti pierzi un copil, durerea este aceeasi.
De cand am gasit acest site parca nu ma mai simt singura, e un sentiment greu de explicat, dar mi-am dat seama ca eu am f multe amintiri cu Mihaela, pe cand voi, mamele de ingerasi mici nu.
Va >:D< cu drag, si va multumesc pentru ca mi-ati dat o speranta in gandurile mele, multumesc asociatiei EMMA ca exista.
Durerea va ramane in suflet pentru totdeauna, lacrimile vor curge si gandul "De ce ??????????" va persista.
Va stimez si VA MULTUMESC ca m-ati ascultat.
Doina Ionescu-Lungu, Slobozia
>:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
ILDoina

• YIM
Sus

Mesajde georgeta74 pe 24 Mar 2012, ora 14:11

Imi pare rau petru pierderea ta draga Doina.
Asa-i, nu conteaza cand iti pierzi copilul, durerea e la fel de mare.

Pentru tine Mihaela @};- @};- @};-
georgeta74

Locaţie: targoviste
Sus

Mesajde corina_andrusca pe 24 Mar 2012, ora 14:30

PT TN DOINA DRAGA CALDE SI SINCERE >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< :* :* %%- @};- SI [-o< PT SANATATE, PUTERE SI LINISTE SUFLETEASCA....
[color=#FF8080] FRUMOASEI TELE MIHAELA :x :* :* [-o< *-:) VESNICA (*) (*) SI @};- @};- @};- @};-
corina_andrusca

Sus

Mesajde Angela-Ema pe 25 Mar 2012, ora 13:31

Te >:D< si iti spun (desi cu tristete ca s-a mai ridicat un Inger la cer) ''bun venit'' in familia parintilor de ingeri. Imi pare rau, imi pare nespus de rau ca Mihaela a plecat la Dumnezeu.... =(( .
Ma bucur insa ca ai venit intre noi, pentru ca aici vei fi inteleasa si nu vei fi judecata.
Este normal sa-ti plangi copilul.
Pe site-ul E.M.M.A gasesti articole care o sa te ajute sa intelegi mai bine starile prin care treci : http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame

Sotul tau sufera si el si nu cred ca nu iti intelege suferinta, cred ca nu stie sa gestioneze durerea, nu stie ce sa faca, nu vrea sa te mai vada plangand.....ai rabdare cu tine, cu el....ai rabdare pentru ca pierderea voastra este recenta, durerea este mare si greu de depasit... =((
Sotului tau poti sa ii sugerezi sa citeasca http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati

Celor din jurul vostru lor le puteti trimite un mail cu articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati, ca sa invete cum sa va fie alaturi fara sa va raneasca.

Ma rog la DD sa iti dea putere, Doina, iar pentru Ingerasa ta O:-) Mihaela trimit la cer @};- si (*) .
Zbor lin, O:-) Mihaela, zbor lin!
Angela-Ema

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde ILDoina pe 28 Mar 2012, ora 07:51

Dumnezeu iti ia si tot el iti da. Mi-am pierdut un copil drag, acum este un inger si sper ca acolo unde este sa fie fericita ca a scapat de dureri.
Ea care nu suporta nici cea mai mica durere a superit enorm si DD i-a dat puterea sa le suporte.
Mai am un baiat si pe prietena lui o cheama tot Mihaela. De Pasti mergem sa-i cunoastem parintii si speram cat de curand sa se casatoreasca.
Mi-e greu sa-i spun tot Mihaela, ii zic Miki, dar seamana mult cu fetita mea; DD mi-a luat o fata si mi-a dat alta fata.
Nimic nu o poate inlocui pe Mihaela mea, mi-a fost fiica, sora, confidenta.
Incerc sa-mi aduc aminte clipele fericite dar e greu, am stat langa ea toata perioada cat a suferit, ultima ei luna de viata a stat acasa si non stop am stat langa ea.
Dupa tratamentul cu acupunctura nodulii au iesit la suprafata; erau multi, aratau ca niste ciuperci mari deasupra pielii, ii schimbam pansamentele de 2 ori pe zi.
Aratau ca o caracatita, cu tentacule lungi care in timp se ratragea dar asta ii produceau dureri mari; cu cat se retrageau din adancul corpului ei cu atat crestea la suprafata.
Am in fata ochilor acele lucruri si mi-e greu sa le uit.
Incerc sa ma bucur pt baiatul meu si in acelasi timp plang pentru ingerul meu.
Viata este ciudata, iti da si iti ia, te inalta si te coboara.
Dragele mele mamici de ingerasi plang si cand va citesc povestile voastre, imi dau seama ca multa lume sufera, mi-e greu inca sa va dau un sfat atata timp cat nu stiu eu ce sa fac cu viata mea.
Multe sunteti de varsta fetei mele si viata a fost cruda cu voi.
Imi aduc aminte de mult cand Mihaela avea 3 anisori si mergeam dimineata cu ea la camin, treceam pe langa o brutarie si-mi cerea covrigi calzi, numai de placerea lor chiar daca nu-i manca; o data am certat-o si o femeie i-a dat un covrig si mi-a zis ca asa facea si ea dar acum fetita ei a murit si da covrigi de pomana.........m-a marcat mult timp aceasta poveste.
Mihaela mea a avut 2 bune prietene si mi-a zis ca daca vor avea fetite ii vor pune numele Mihaela.
Un prieten bun care este preot, mi-a zis ca nu mancarea ajunge la sufletul ingerasilor nostri, ci gandurile noastre, cu cat ii pomenim mai mult cu atat ei vor fii mai fericiti.
Faptul ca fiecare din noi citim povestile celorlalte mamici, e normal ca in acel moment sa pomenim numele ingerasilor.
Cu cat mai multe ganduri catre ei DD sper sa ne auda si de acolo de sus sa auzim si noi corul lor.
O lacrima catre toti ingerasii nostii.
Va >:D< cu drag
Doina
ILDoina

• YIM
Sus

Mesajde corina_andrusca pe 28 Mar 2012, ora 22:34

CALDE SI SINCERE >:D< >:D< PT TN MAMICA INDURERATA.....ITI SUNT ALATURI CU TOT SUFLETUL MEU SI-TI DORESC MULTA PUTERE, LINISTE SUFLETEASCA ALINARE SI MINGIIERE ANGELICA SI DUMNEZEIASCA.......SI MULTA SANATATE TIE SI INTREGII FAMILII....
DUREREA SI DORUL E TE INGENUNCHIAZA IAR TRECEREA TIMPULUI DIN PACATE NU VINDECA RANA CARE SINGEREAZA......DIN CONTRA... =(( .......IAR INTREBARILE CURG INTRUNA.....SI AMINTIRILE CU MIHAELA CIN ERA KINUITA DE DURERI, DE BOALA....OFFFFF =(( ....TE INTELEG OARECUM ..[ SI EU AM RAMAS CU AMINTIREA ANDREIUTULUI MEU IN MINTE ATUNCI CIND ERA DEJA TRANSFORMAT DE BOALA SI IN URMA OPERATIEI SI-A TRATAMENTULUI... :(( ]......DESI STIU CA NU SE COMPARA CU TOATE AMINTIRILE TELE CU MIHAELA FATA DRAGA A SUFLETULUI TAU...

PT FRUMOASA TA MIHAELA INALT ACUM IN NOAPTE O PIOASA [-o< IN LUMINA UNEI *-:) CANDELE SI RUGIND-O SA-TI VINA IN VISE SA-TI ALINE DORUL SI DUREREA GREA.... @};- @};- PT TN MIHAELA
corina_andrusca

Sus

Mesajde ILDoina pe 31 Mar 2012, ora 15:11

II spun in fiecare seara "Noapte buna dragul meu pisoias" iar dimineata cand ma scol ii spun "Buna dimineata".
Imi zambeste din fotografia pusa pe masuta din sufragerie inconjurata de foarte multe animalute pufoase.
Mi-a dor de ea, vreau sa-i vorbesc, s-o aud.
Pe 4 iunie ar fi facut 29 ani, dar pe 12 iunie se implineste 1 an de cand s-a dus printre ingeri.
Mi-e frica de acea zi.
As vrea sa pot plange mult de tot sa ma descarc.
Dragul meu pisoias, mi-e dor de tine, mi-e tare dor de tine.
mamica ta draga :x :x :x :x
ILDoina

• YIM
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
73 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro