.........cata dure, cata suferinta, cit chin ,cite lacrimi innecate in durere si atitea intrebari....de ce/, de ce mie? de ce copiluyl meu/??? IMI pare atit de rau, ma doare sufletul citid despre pierderea voastra , a ta BRENDA scumpa matusica, si a surorii tele ,,PUSYKETA,, de mamica............sincere condoleante, si multa, multa putere va doresc din suflet...........ma iertati dar......mi-e ff greu, nu mai am cuvinte, imi pare tare rau pt. ce vi s-a intimplat in aceasta dimineata.........................ma voi
pt. sufletelul lui ANDREI cel mic si nevinovat, care acum este un
frumos, domnul sa-l odihneasca in pace si sa-i fie somnul linistit.............drum lin pina la CER ANDREIsi multe
pt. tine sufletel ..........................Corina, mama ingerasului ANDREI NANU..

, imi pare nespus de rau pentru tragedia prin care treceti......
....
....
) pe parcursul sarcinii dar mai ales, in ultima luna, cand in mod normal, trebuie facuta o ecografie, saptamanal.
Nu spun ca e vina surorii tale, in niciun caz...ci ca doctorita ei nu ar fi trebuit sa procedeze asa ...."nu putea sa treaca peste oamenii care aveau deja ecografii programate si asteptau acolo", nu trebuie sa fie o scuza....o sarcina aflata in stadiul final, trebuie sa aiba prioritate absoluta, fiind pana la urma o chestiune de viata si de moarte...ceea ce s-a si vazut.....sper ca, dupa aceasta pierdere, doctorita respectiva, sa fie mult mai atenta si sa ia hotararile altfel.... Pacat ca a invatat acest lucru, cu un asemenea pret....
Si asta este un alt obiectiv EMMA: acela de a invata cadrele medicale, cum sa ofere suport emotional mamelor de ingeri si familiilor acestora....si de a lupta pentru drepturile copiilor nenascuti: acela de a fi recunoscuti si acela de a fi tratati cu respect.....

pentru sufletul tau atat de frumos.