ta ROXANA-MARIA,domnul s-o ohihneasca-n pace, sa-i fie somnul linistit,si lumina vesnica.........Fie ca domnul sa aiba grija de tine, biata mamica indoliata si indurerata, ............ iar
ta sa te mingiie cu multa putere, sa-ti trimita multa liniste si sa -ti calauzeasca gindurile si sufletul tau bun de mama indurerata.......sa comunice cu tine la fel cum comunica cu mine
meu ANDREI, care a zburat de linga mine pe 16- decenbrie-2008.........Domnul sa te-ntareasca mult de tot, sa fii sanatosa si impacata cu gindul ca
ROXANA-MARIA este acum intr-un loc mult, mult mai bun si mai linistit, unde nu mai sufera si nu mai .poate nimeni si nimic s-o raneasca , sau so accidenteze, cum s-antimplat aici pe pamint............iti trimit multi
si te
cu mult drag......iar pt.
tau ff multe
si multe
pt. sufletul ei cel bun si cald........ DOMNUL SA TE-AJUTE...AMIN. .............................. CORINA, Mama ingerasului ANDREI NANU.....
....Dumnezeu sa va ajute...Te pup si te imbratisez cu mult drag,Cristina,mamica ingerasului Razvan... 
.....citindu-ti trista poveste, ma intreb ...pentru a nu stiu cata oara: "De ce, Doamne?"....imi tot impun sa cred ca totul are un rost si ca nimic nu e intamplator...dar cand citesc atatea drame, simt cum imi pierd puterea si credinta...ca apoi, sa ma adun din nou si sa incerc sa recastig credinta tocmai pentru a putea merge mai departe.... As vrea sa poti face acelasi lucru...as vrea ca dragostea puternica dintre tine si Roxana ta, sa te intareasca, pentru a putea trai mai departe, fara ea...desi ea, te va insoti mereu si iti va spune din nou "mama" prin intermediul unui ciripit sau al unui cantec, te va strange in brate, prin razele de soare, te va mangaia prin adierile de vant si iti va saruta tamplele si obrajii prin fulgii de nea si prin picaturile de ploaie, iti va trimite mesaje, prin pasaje din carti, prin poezii si iti va vorbi prin altii.....cu timpul vei invata sa citesti aceste semne.... Stiu ca nu sunt indeajuns...stiu ca vrei sa dai timpul inapoi...stiu ca esti impartita in doua....dar stiu si ca, in timp, vei invata sa traiesti cu sufletul amputat....ea nu mai este dar...va fi mereu acolo....
Draga mama indoliata, un gand de mangaiere, compasiune si sincere condoleante! Imi este greu sa cred, ca Dumnezeu, ingaduie asa ceva...Iti sunt alaturi la marea incercare si sper sa-ti pot fi sprijin moral...Stiu, cuvintele sunt de prisos, in astfel de momente, dar suntem oameni si trebuie sa fim alaturi si in clipe de bucurie dar mai ales la durere. Ma bucur ca am putut cu toate, mamicile de ingeri, sa fim alaturi de tine.Ca ne-ai impartasit povestea suferintei tale, in speranta ca iti vom mai alina din durerea sufleteasca.
Pentru sufletul
tale Roxana-Maria... sa fie asezat alaturi de toti ingerii, la loc luminat si linistit.
calduros si te rog primeste-ma si pe mine in randul prietenilor de suflet.
din tot sufletul. Of,daca ar fi mai usor macar sa gasim cuvinte sau o formula magica si care sa mai stearga putin din aceasta durere...sa lase doar amintirea vie si emotionanta a ingerilor nostri dragi....
si...poate ne vom si intalni...Timisoara e aproape...iar eu iti sunt acum ...aproape....Angela,mami de ingeras jucaus Calin Gabriel
pentru iubita ta ingerasa
Roxana,
si
.
si
Roxana,
si
.