"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
imi simt sufletul gol si pustiit...azi realizez ca toate planurile si toate visele s-au naruit...miercuri eram un om mai mult decat fericit,inimioara copilului meu batea cu atata intensitate..era cel mai frumos sunet si sambata...sambata s-a oprit brusc si nu a mai vrut sa bata..cum sa merg mai departe?cum sa privesc inainte?..aceea viata care crestea in mine nu mai este..sunt goala...nu mai suport sa aud oamenii din jurul meu spunandu-mi ca a fost mai bine asa ca putea fi mai rau..ce poate fi mai rau decat sa te trezesti intr-o zi si sa realizezi ca bratele tale vor fi goale...
Ligia imi pare tare rau ca trebuie sa iti spun bine ai venit in familia E.M.M.A. dar imi pare bine ca ne-ai gasit ... In sufletul si mintea ta si a noastra sunt nenumarate intrebari fara raspuns ... dureri dor fara sfarsit ... as da orice sa iti pot raspunde ... insa nu pot ... pot doar sa iti zic ca m-am convins ca nimic nu e intamplator, toate se intampla cu un scop ... chiar daca Imi pare sincer rau pentru tine, pt ingerasul tau ... Iti doresc multa putere ... sa parcurgi etapele care urmeaza pas cu pas fara ca rautatile celor din jur sa te doboare ... pe de alta parte sunt convinsa ca suferinta ta aici va parea mai usoara, iar noi vom incerca sa iti fim alaturi .
Zbor lin iubit
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014
Regret nespus pierderea puiutului tau, te cu caldura si imi pare rau ca a trebuit sa cunosti si tu aceasta durere coplesitoare, durerea pierderii copilului drag. Sunt alaturi de tine, inteleg cat poate sa-ti fie de greu, din experienta iti spun ca pe acest forum, in aceasta comunitate a parintilor de ingeri am gasit in timp alinare. Sper sa gasesti in continuare puterea sa ne povestesti despre ingerasul tau, sa ne spui ce nume ar fi purtat.
Imi dau seama ca pierderea ta este foarte recenta si din acest motiv te indrum sa citesti cateva articole de pe site-ul nostru, te vor ajuta sa intelegi mai bine ce se petrece in aceasta perioada cu tine - http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame,
cu parintii vostri care din pacate in acest moment sufera de 2 ori, o data pentru voi copii lor si pentru nepotel/nepotica http://www.organizatiaemma.ro/node/526
Sunt alaturi de tine si iti trimit o din suflet. Zbor lin puiutului tau ingeras
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Iar celor apropiati tie, prietenilor, colegilor de servici le poti trimite un mail cu acest link http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati, ca sa poata invata cum sa-ti fie aproape fara sa te raneasca.
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Ligia,regret enorm prin ceea ca treci...e groaznic cand mai apare o noua mama de ...ma rog la Bunul Dumnezeu sa ti dea putere sa suporti mai usor pierderea micutului tau.Sunt alaturi de tine si calde care sa ti mai ia din durere.Aceasta mare familie te va ajuta sa ti mai alini durerea ...aici suntem numai mame care suferim dar care ne intelegem durerile si simtirile. pt mamica si pt zbor lin
Va multumesc tuturor pentru incurajari...acum incerc sa ma agat de absolut orice ar putea sa ma aduca la suprafata...dar este prea curand.Fiecare dimineata este un chin..ma intreb Doamne inca o zi?...Imi duc mainile din instinct pe burtica dar acolo nu mai este nimic...ma uit in jur si orice lucru imi aminteste de ingerasul meu.."Absenta sa este precum cerul, prezentã pretutindeni." As vrea sa ma ascund undeva unde sa fiu doar eu si durerea mea...
draga ligia imi pare rau stiu ca doare ,te inteleg ce simti eu iti ofer umarul meu pt a te sprijini atunci cand ai nevoie,suntem aici pt tine ,sa te ascultam,,,,,,suntem langa tine,,,,
Ma regasesc atat de mult in cuvintele tale...atat de mult! Imi pare foarte rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva si cata dreptate ai...absenta ingerasului tau e pretutindeni. Da-mi voie sa te strang strans in brate si permite-mi sa iti spun atat, da-ti tie voie sa suferi...Eu dupa ce mi-am pierdut puisorul am incercat sa imi inabus sentimentele, sa ma prefac ca nu sunt acolo, ca nu ma doare...si totul s-a intors inzecit asupra mea.
Iti doresc multa putere si puiutului tau zbor lin si linistit!
draga Ligia,ce as putea sa-ti spun pentru a te ajuta ?! nu pot sa-ti spun decat ca imi pare tare rau,dar mai mult decat atat vreau sa simti o calda si sincera din partea mea,doare,te doare sufletul tare te cred si incerc sa te inteleg ................. daca crezi ca te ajuta incearca sa-ti descarci sufletul aici pe aceasta pagina dedicata ingerasului tau,daca poti sa ne spui cum il cheama pe ingerasul tau ..........aici vei fi inteleasa si nimeni nu te va judeca,aici toti te vor incuraja sa-i pomenesti numele si sa vorbesti cu tau,este o durere cumplita dar inca odata iti spun ca noi suntem alaturi de tine si iti trimitem si ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Liliana-bunica de ingerasi David si Alexandra
draga mamica de ingeras e greu ,e dureros si nu o sa treaca niciodata dar aici poti sa inveti sa traiesti cu durerea in suflet si sa mergi mai departe . Te cu drag si-ti doresc putere si sa nu te inchizi in tine ci sa-ti exprimi sentimentele aici indiferent care sunt...caci noi te ascultam si te intelegem.
Of, imi pare atat de rau cand vad ca inca o mamica de isi plange puiul, ca suntem din ce in ce mai multe mamici de .
LAsa-ma sa-ti urez " Bun venit " in acesta mare familie, o familie in interiorul careia vei gasi mult sprijin, mult ajutor pentru tine si cei din jurul tau.
Trimit catre tine cele mai calde , iar catre tau mii de colorate.
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
zilele trec si in loc sa ma ridic simt ca ma duc tot mai jos..aseara am iesit din casa si mai rau mi-am facut...ma uitam in jurul meu la copii ,la mamicile fericite...si golul din interiorul meu se mareste...atat de mult mi-as fi dorit sa imi pot tine in brate ingerasul meu..pe Natalia,pt ca asa urma sa ii punem numele...as da orice sa pot da timpul inapoi...
Timpul nu mai revine draga mamica dar trebuie sa gasesti putere asa cum am gasit si noi si sa mergi mai departe si sa te gandesti ca Natalia e printre si ca e permanent cu tine pretutindeni. Te si sa ai puterea sa inveti sa traiesti cu durerea in suflet dar sa mergi mai departe prin viata asta.
ligia..stiu ca este foarte greu..eu ma gandeam cu spaima la momentul cand toate cele 5 mamici care au nascut odata cu mine..vor iesi cu carucioarele in brate timpul mai estompeaza din durere..incepi sa te obisnuesti cu ea..dar va fi mereu acolo eu nici in momentul de fata tresar cand vad lucruri care imi aduc aminte de Andreiul meu..si ..cu toate astea..nu avem ce face..trebuie sa acceptam ceea ce s-a intamplat si sa incercam sa mergem inainte cu gandul ca DD si ingerasii nostri ne vor veghea drumul in viiata ,fiindu-ne alaturi
Partenerul de dans al ficei mele este de aceiasi varsta cu ingerul meu , este nascut in acelasi an si in aceiasi luna si de cate ori il vad mi-l imaginez pe fiul meu si cum ar fi fost...mi-e atat de drag acel baiat pt, ca-mi aminteste asa de mult de ingerul meu si m-am invatat sa traiesc cu durerea si cu regrete asa ca te rog sa fii puternica si sa lasi durerea sa se alatizeze caci ea ...sigur...nu va trece niciodata. Te
Ligia sunt si eu alaturi de tine si ma rog sa te rdici , sa-ti gasesti aceasta putere in suflet si cu ajutorul ingerului tau sa poti merge mai departe !!
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
Va admir pentru taria de caracter de care dati dovada...a-ti trecut prin aceeasi suferinta ca si mine si totusi aveti puterea de a ma incuraja...stiu ca indiferent cat de mare ar fi necazul meu lumea nu se va opri in loc pentru mine,stiu ca trebuie sa gasesc in mine puterea de a merge mai departe,stiu ca trebuie sa accept ca ingerasul meu este acolo sus printre stele...stiu toate astea dar durerea este inca intensa..azi s-au implinit abia 7 zile decand ingerasul meu nu mai este..doar timpul pot sa sper ca va vindeca rana ramasa...