imi pare tare rau ca trebuie sa iti spun bine ai venit in familia E.M.M.A. dar imi pare bine ca ne-ai gasit ...
dor fara sfarsit ... as da orice sa iti pot raspunde ... insa nu pot ... pot doar sa iti zic ca m-am convins ca nimic nu e intamplator, toate se intampla cu un scop ... chiar daca
Imi pare sincer rau pentru tine, pt ingerasul tau ... Iti doresc multa putere ... sa parcurgi etapele care urmeaza pas cu pas fara ca rautatile celor din jur sa te doboare ... pe de alta parte sunt convinsa ca suferinta ta aici va parea mai usoara, iar noi vom incerca sa iti fim alaturi
.
iubit
cu caldura si imi pare rau ca a trebuit sa cunosti si tu aceasta durere coplesitoare, durerea pierderii copilului drag.
din suflet.

...ma rog la Bunul Dumnezeu sa ti dea putere sa suporti mai usor pierderea micutului tau.Sunt alaturi de tine si
calde care sa ti mai ia din durere.Aceasta mare familie te va ajuta sa ti mai alini durerea ...aici suntem numai mame care suferim dar care ne intelegem durerile si simtirile.
pt mamica si pt
zbor lin

imi pare rau
stiu ca doare
,te inteleg ce simti
eu iti ofer umarul meu pt a te sprijini atunci cand ai nevoie,suntem aici pt tine ,sa te ascultam,,,,,,suntem langa tine,,,,
si o
pt sufletelul tau,,,,,,
din partea mea,doare,te doare sufletul tare te cred si incerc sa te inteleg .................
tau,este o durere cumplita dar inca odata iti spun ca noi suntem alaturi de tine si iti trimitem
si
cu drag si-ti doresc putere si sa nu te inchizi in tine ci sa-ti exprimi sentimentele aici indiferent care sunt...caci noi te ascultam si te intelegem.
isi plange puiul, ca suntem din ce in ce mai multe mamici de
.
, iar catre
tau mii de
colorate.

si ca e permanent cu tine pretutindeni.
si sa ai puterea sa inveti sa traiesti cu durerea in suflet dar sa mergi mai departe prin viata asta.