(avea 23 saptamani atunci).
Daca as avea puterea sa schimb ceva,as da timpul inapoi si as schimba soarta micutilor nostri..pt k purtam o durere mult prea grea...Suntem alaturi de tine! 
lang sa-mi descarc povara atat cat pot si nu ma consoleaza decat gandul la viitoarea mea sarcina pe care abia mai am rabdare s-o astept.Iti doresc sa ai taria sa mergi mai departe si cu timpul toata durerea se va mai estompa .Incearca sa te inconjori de persoanele dragi tie care sunt sigura ca te vor sprijini si ajuta sa treci mai usor peste experienta asta oribila.
..cat de crunt este prin ceea ce treci tu...voi....acum... Povestea ta este atat de recenta incat stiu ca nimic din ce ti-am spune noi, nu te poate consola cu adevarat...defapt...nimic nu va putea consola pierderea micutilor Sofia Maria si a lui Alecsandros Cristos...poate doar timpul sa slefuiasca incet, incet, durerea ascutita pe care o simti(-ti) acum.....Dar NU va invinovatiti (desi in acest moment este unul dintre cele mai puternice ganduri!)...si lasati-va timp sa va intelegeti durerea...cititi articolele de pe site, cititi povestile de pe Forum, scrie(ti), comunicati...si plangeti, plangeti, plangeti.....
, pentru floricelele voastre...... 
Nu conteaza ca puiul meu a trait 2 zile si tu ai pierdut o sarcina la...cateva luni,durerea este simtita cu aceeasi intensitate.Noi suntem langa tine sa te ascultam de cate ori ai ceva de spus sau de scris.Ingerasii tai se joaca impreuna cu ingerasii nostrii,printre stele ,se ascund dupa nori,ploaia ii spala,soarele ii usuca......iar noua ne zambesc de acolo de langa DD.Te
cu mult drag.adriana
mi-e greu sa gasesc cuvintele care ar putea sa descrie parerea de rau. E atat de recent, atat de crud si de dureros, incat nici o consolare nu va poate ajuta cu ceva. Lacrimile o sa mai curga, frustrarea o sa va mai domine dar voi chiar ati facut tot ce ati puput , ati dat totul ca sa-i salvati. Ingerasii vostri, Sofia Maria si Alecsandros Cristos
, sunt mandri de voi si au incredere in parintii lor
. Fiti puternici, optimisti si aveti incredere in D-zeu! Va imbratisez cu drag, Rodica, mama ingerasului Andreas si a fetitelor Evi si Bia