primeste te rog o imbratisare virtuala dar calda si sincera din partea mea
Biancai multe
si zbor lin printre stelute ingeras scump 
.....poate ca spun asta fiind un pic subiectiva, gandindu-ma ca eu port acelasi prenume de "Bianca", de care sunt atat de mandra si parca simt cum fiecare cuvant al tau, ma doare si ma cutremura, parca durerea ta nu ma lasa sa stau de-o parte si sa nu-ti raspund.
....sunt aici langa tine, astazi si maine........
si
pentru Biencutza ta.
Ma bucur ca ti-ai deschis sufletul si ai spus povestea Biencutei. Off scumpo, inteleg atat de bine situatia prin care treci. Si faptul ca lapticul nu vrea sa-ti paraseasca sanii, la mine au trecut 3 luni de cand am pierdut-o pe Denisa si inca am laptic. Incearca sa fii puternica sa nu uiti ca Biencuta ta stie cat de mult a iubit-o mamica ei. Ca ea ii vegheaza de acolo, de sus, pe mamica si pe taticul ei si nu vrea sa vada ca ei sufera cand ea este fericita printre ingerasi.

care sufera alaturi de alte mame de ingeri.
si daruiesc
si o
pt. ingerasul tau Bianca Maria
Steluta
si sa spun ca IMI PARE RAU PENTRU INGERASA TA,BIANCA!
si
draga mamica , multe
calde si multa , multa sanatate.
....O, Doamne.....este atat de recenta pierderea ta si atat de rascolitor este mesajul tau
.......m-am regasit in el si citindu-l, am retrait momentul in care am aflat ca Emma mea, are probleme grave la inimioara.....am retrait spaima impletita cu speranta, care mi-au invadat si au pus stapanire pe sufletul meu si pe gandurile mele, pe tot parcursul sarcinii.......am retrait cautarile incrancenate a unor medici care sa o poata ajuta.....am retrait disperarea cu care ma rugam zilnic sa se intample o minune......am retrait visele pe care mi le faceam.... Mi-am amintit cum asteptam sa ma trezesc din cosmar...sentimentul ca am sufletul anesteziat.....si cat de confuza eram si eu....

!
pentru sufletul tau frumos.
.....spune-mi despre ea, o sa fiu aici sa citesc si sa incerc sa iti raspund, cand am timp....