Scumpa si draga mamica a ingerasului Teodora Maria,te imbratisez si te sarut cu mare drag. Imi foarte rau de pierderea ingerasului tau
Gandeste-te acum ca ea se afla intr-o lume mai buna, intr-o lume in care zburda si zambeste alaturi de toti ingerasii
Tu sa fii curajoasa mamico!>:D< Sa ai curajul sa zambesti si sa te bucuri de fiecare zi pe care o traiesti alaturi de toti cei dragi tie si sa te pregatesti pentru momentul cand o noua minune iti va umple burtica

, iti spun "bun venit" in marea familie E.M.M.A cu lacrimi in ochi.... dar ma bucur ca ti-ai facut curaj, ma bucur ca esti aici langa noi
, dar uite-ma aici deschizandu-mi bratele sa te cuprind si sa-ti ofer toate gandurile mele.
, dar inchide ochii si incearca sa ti-o imaginezi, exact asa cum ti-ai dorit-o, si atunci vei zambi si atunci micuta ta iti va trimite o raza de soare sa-ti mangaie chipul si sa-ti stearga lacrimile.
.
,... imi vine in minte chipul tau ....chipul tau trist
, atunci cand ne povesteai despre micuta ta...
cat si Cristina
au fost primele care ti-au aratat ca aici nu mai esti singura
, ca aici nu mai trebuie sa te abtii si poti sa-ti plangi ingerasul in voie.
si de

, nu trebuie sa-mi multumesti.....ci eu tie
, pentru ca prin venirea ta printre noi, imi mai alin sufletul, agatandu-ma pentru a zilioana oara, de gandul ca, dand nastere acestei Organizatii, moartea micutei mele, Emma, a avut un sens...Fara acest gand....ma prabusesc...
....Toate Mamele de Ingeri vorbesc aceeasi limba.....Si memoria tuturor ingerasilor, impreuna cu a micutei tale, Teodora Maria, va fi pastrata mereu vie si va fi mereu onorata, asa cum merita si cum se cuvine....

si
!
si sa aiba grija de mamica ei sa o vegheze de acolo de sus.
)
chiar as vrea asta, pentru ca stiu ca esti o femeie puternica si poti daca iti doresti si nu te lasa niciodata, scrisul ajuta, zambetul alina dureri si lacrimile, uneori pot spala sau doar clati pentru o clipa suflete.....tu alegi care dintre aceste trei variante iti face cel mai bine....
si iti doresc tot ce e mai bun si mai frumos pe Pamant......din suflet pentru suflet.....
si
, de care sa va puteti bucura.
si asi da orice sa te fi tinut in brate, sa ma bucur de zambetul tau, sa te vad cum faceai primi pasi si multe altele.
.
frumos si nu te uita niciodata.
Teo
cu mult drag
pt
Teodora Maria

mea si maingaierea pe care ti o trimit sa ti aduca putina liniste in suflet. Te pup scumpa mea si ma rog sa treci cu bine peste saptamana ce va veni, in special sambata cand va fi cea mai grea zi.