Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

ingerasul nostru TEODORA MARIA (15.08.2008)

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
120 mesaje • Pagina 1 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 7

ingerasul nostru TEODORA MARIA (15.08.2008)

Mesajde mihaela2000 pe 20 Mai 2009, ora 16:56

Buna. Ma numesc Mihaela si se pare ca am prins curaj sa scriu si eu povestea noastra.
Povestea noastra incepe in decembrie 2007 cu un test de sarcina pozitiv si cu cei mai fericiti parinti. A fost o sarcina destul de grea, cu internare in spital in luna a 3 a, cu stat acasa sa nu pierd sarcina, cu mers la doctor in fiecare luna luna iar din luna a 7a din 2 i 2 saptamani, dar aceste noua luni au avut si partea lor frumoasa am aflat ca este fetita, am simitit-o in burtica, am ascultat muzica si am vorbit cu ea tot timpu defapt decand am aflat ca sunt insarcinata,insa in din saptamana 39 a inceput cosmarul.
In 9 august m-am dus la spital cu dureri de spate si doctorita care era de garda a hotarat sa ma interneze sa imi investigheze rinichii, ca de acolo spunea ea vine durerea si nu sunt dureri de nastere. In acea zi mi s-a dat 4 injectii si bine inteles au disparut durerile, si asa am luat cate 3 injectii pe zi pana martea cand au hotarat sa-mi dea drumu acasa cu toate ca eu in acea zi le-am spus ca bebelusa mea nu misca, dar mi s-a raspuns de doctorita in salonul caruia eram ca tin patul ocupat si daca nu nasc pana in 25 august sa vin atunci iar la spital, ghinionul a facut ca doctorul la care eram sa fie in concediu.
Bine inteles ca pana joia am fost in fiecare zi sa-mi asculte bebelusa dar ii batea inima.
Joia in 14 august m-au luat aceleasi dureri ca sambata si am hotarat sa mergem la spital iar.Acolo iar control aceeasi dilatatie ca sambata alt doctor au spus esti de nascut dar sa ascultam si inima la bebe, dar nimic doar liniste, liniste si un pare rau doamna bebe este mort, ii spun ca nu a mai miscat de marti dar am fost la ecograf cu o zi inainte si a fost totul in regula, iar el spune se mai intampla asta este esti tanara faci altu.
M-au dus in travaliu am nascut a doua zi o fetita de 3.600 pe care nu am vazuto si regret foarte mult acest lucru.
Au urmat 5 zile de stat in spital, de venit acasa cu mana goala si cu vise spulberate si cu rezultatul de la autopsie: deplasare de placenta si bebe s-a inecat cu sange, de la ce s-a deplasat placenta nu se stie. Aceasta este povestea ingerasului nostru TEODORA MARIA
Vreau sa-i multumesc Biancai pt acesta organizatie, eu am aflat de ea dupa ce am nascut, dar nu am avut curajul sa scriu pana acuma. Iar acum Simona ma incurajat si se pare ca am reusit.
Inca o data multumesc Bianca ca datorita tie am inteles ca nu sunt singura, nu sunt diferita de nimeni,si este normal tot ce se intampla cu mine.
mamica ingerasuli teodora
Mami si tati te iubesc pui mic si nu te uita nici odata
mihaela2000

Locaţie: romania, sibiu
Sus

Re: ingerasul nostru TEODORA MARIA (15.08.2008)

Mesajde cristina_iancu pe 20 Mai 2009, ora 17:34

>:D< :* Scumpa si draga mamica a ingerasului Teodora Maria,te imbratisez si te sarut cu mare drag. Imi foarte rau de pierderea ingerasului tau >:D< Gandeste-te acum ca ea se afla intr-o lume mai buna, intr-o lume in care zburda si zambeste alaturi de toti ingerasii O:-) Tu sa fii curajoasa mamico!>:D< Sa ai curajul sa zambesti si sa te bucuri de fiecare zi pe care o traiesti alaturi de toti cei dragi tie si sa te pregatesti pentru momentul cand o noua minune iti va umple burtica >:D<

Te imbratisez cu drag >:D<
@};- @};- @};-
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde Bianca_C pe 20 Mai 2009, ora 17:43

Draga mea Mihaela >:D< , iti spun "bun venit" in marea familie E.M.M.A cu lacrimi in ochi.... dar ma bucur ca ti-ai facut curaj, ma bucur ca esti aici langa noi :*
Micuta Teodora e un ingeras frumos astazi, sunt convinsa de asta, asa cred ca ti-o imaginezi si tu.....e langa ingerii nostri, e parte din Ceruri si Dumnezeu o iubeste nespus de mult :x
O alta poveste trista a ta ca mamica, a Teodorei si a familiei tale :-< , dar uite-ma aici deschizandu-mi bratele sa te cuprind si sa-ti ofer toate gandurile mele.
Stiu ca e greu si doare nespus de mult, stiu ca plansul e mereu in inima si pe chipul tau..... toate avem ceva in comun pentru care plangem si de care ne este dor; dar primul pas l-ai facut, esti aici, ai scris povestea si vei vedea cum mamicile o sa te primeasca cu intelegere si vorbe calde, pentru a te ajuta sa treci mai usor, nu sa uiti...ci doar sa inveti sa accepti ca micuta Teodora locuieste in marea casa a lui Dumnezeu si-i bine, sunt convinsa.
Cred ca ti-e greu cand sti ca nu ai apucat sa o vezi...... :-s , dar inchide ochii si incearca sa ti-o imaginezi, exact asa cum ti-ai dorit-o, si atunci vei zambi si atunci micuta ta iti va trimite o raza de soare sa-ti mangaie chipul si sa-ti stearga lacrimile.
Vei vedea ca lumea de pe acest forum......o sa inteleaga tot ceea ce vei scrie tu de-a lungul timpului si te vor sustine si sfatui si o sa le pese...fiecaruia in parte :') .
Poate ca, aici pe Forum, ne-am adunat noi, oameni putin mai special decat altii ( sper sa nu spun prostii ), oameni care simt si iubesc, oameni care stiu sa ajute cand e nevoie fara sa ceara nimic in schimb.
Asa ca de astazi inainte, voi fi aici, langa tine, draga mea Mihaela >:D<
Iti doresc tot binele din lume........credinta si curaj pentru a merge mai departe ( cu micuta ta in gand si in suflet )
All my love :x
Bianca C ( mamica lui Patrick )
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde steluta pe 20 Mai 2009, ora 20:35

Draga mea draga!!! :x
Imi pare bine ca ai reusit sa-ti scrii si tu povestea in lumea noastra , lumea EMMA....dar in acelasi timp imi pare rau si imi plange sufletul acum citind povestea Teodorei O:-) ,... imi vine in minte chipul tau ....chipul tau trist :( , atunci cand ne povesteai despre micuta ta...
Dupa cum vezi , feed backul este imediat atat Bia mica :) cat si Cristina ;;) au fost primele care ti-au aratat ca aici nu mai esti singura >:D< , ca aici nu mai trebuie sa te abtii si poti sa-ti plangi ingerasul in voie.
Sunt alaturi de tine si abia astept sa ne revedem!!! iar Teodorei mii de [-o< si de @};-

Cu mare drag
Steluta (*)
Puteti sustine Organizatia E.M.M.A.
fara sa va coste nimic! Cum? Cititi pe: http://www.organizatiaemma.ro/directionare_impozit
steluta

Locaţie: sibiu, romania
Sus

Mesajde Loredana M pe 20 Mai 2009, ora 22:41

>:D<
Buna draga mea....
Aici iti sunt si eu alaturi...stiu ce simnti...durerea este mare fffff mare...
Eu l-am vazut pe micul meu David...ce regret este fapul ca nu l-am atins ..desi imi doream foarte mult,de vazut l-am vazut era blond..si frumos..
Cred ca toate avem un regret..si doare...
Incearca sa fi vesela pt micuta ta...care este alaturi de tine in orice clipa..si se bucura de zambetele tale si se intristeaza la lacrimilie tale...
E greu e fff greu sa zambesti...dar eu asa ma incurajez...ca atunci cand zambesc eu zambeste si David...incearca poate functioneaza :D
Multi pupici si imbratisari...
Loredana
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
Loredana M
Moderator

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca pe 21 Mai 2009, ora 16:06

Draga Mihaela >:D< , nu trebuie sa-mi multumesti.....ci eu tie :x , pentru ca prin venirea ta printre noi, imi mai alin sufletul, agatandu-ma pentru a zilioana oara, de gandul ca, dand nastere acestei Organizatii, moartea micutei mele, Emma, a avut un sens...Fara acest gand....ma prabusesc... =((

Imi pare nespus de rau pentru pierderea ta dar ma bucur ca ai fost deschisa la sfaturile Simonei, ca ai prins curaj si ca te-ai hotarat sa iti descarci sufletul aici, printre noi, cele care intelegem mai bine decat oricine altcineva, ce inseamna sa-ti pierzi copilasul.....
Sper ca te va ajuta si ca vei reusi, pas cu pas, sa parcurgi mai usor, anevoiosul drum al vindecarii, sprijinita fiind de celelalte mamici si de prietenele de aici, care au mereu o vorba calda si plina de compasiune.....Si, da: nu esti singura in durerea ta si nu esti diferita! Tot ce gandesti si toate starile prin care ai trecut, treci...si vei mai trece, sunt normale :-< ....Toate Mamele de Ingeri vorbesc aceeasi limba.....Si memoria tuturor ingerasilor, impreuna cu a micutei tale, Teodora Maria, va fi pastrata mereu vie si va fi mereu onorata, asa cum merita si cum se cuvine....

Te imbratisez cu multa compasiune si iti trimit un manunchi de flori, pentru micuta Teodora Maria... @};- @};- @};- @};- @};- @};-
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde Liliana pe 21 Mai 2009, ora 19:53

Mihaela, am prgatit si pentru ingerasul tau drag, micuta Teodora Maria, o pagina in albumul EMMA, un loc in care o vei putea regasi printre amintirile tale, un loc unde te vei putea retrage uneori pentru a te reintalni cu ea... un balonas alb cu numele ei te va intampina... va fi simbolul sufletelului ei inaltat la ceruri...
Aici http://www.organizatiaemma.ro/node/471, iar in calendarul EMMA am notat in luna august ziua in care o vom comemora si vom aprinde candele in amintirea ei...
http://www.organizatiaemma.ro/node/416

Sa revii aici, Mihaela, de cate ori vei simti nevoia sa vorbesti despre Teodora..
Sa vii aici de cate ori vei simti nevoia sa plangi, de cate ori vei simti nevoia sa fugi de lumea care nu intelege..
Aici vei fi inteleasa...

Cu mare caldura,
Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde mihaela2000 pe 23 Mai 2009, ora 16:28

Buna, dragi mamici de ingerasi.
Vreau sa va multumesc din suflet pt sustinerea si incurajarile voastre si pentru caldura cu care ma-ti primit aici si regret ca nu am avut curaj sa scriu mai repede.
Multumesc Simo ca ai insistat sa scriu si multumesc Liliana pentru pagina facuta pentru puiu meu.
O sa revin sa mai scriu, dar acum am putina treaba si am vrut sa va raspund la mesaje.
Mamica de ingeras TEODORA.
mihaela2000

Sus

Mesajde Suchardine pe 23 Mai 2009, ora 18:43

Heeeeeeeeeeeeeeei, draga mami de ingeras Teodora-Maria!
Bine te-am regasit!
Iti stiu povestea de la intalnirea Mamelor de Ingeri de la Sibiu de pe 31 martie. Imi aduc aminte ce marcata erai atunci si cat de mult ai plans!
Voiam sa-ti spun ca ma bucur tare mult ca ti-ai facut curaj sa iti scrii povestea aici si ca este foarte important pentru procesul tau de vindecare sa te afli intr-un loc unde nu ti se va spune niciodata: "Lasa, esti tanara, faci altul!" sau "Asa a vrut Dumnezeu"... Asa cum spunea si Bianca de atatea ori, n-ar fi acelasi copil, indiferent cati copii vei avea. Nu va mai fi Teodora-Maria, nu de zambetul EI te vei bucura!
Sper insa, ca fiind aici, printre persoane care sufera la fel ca tine, printre persoane care au auzit aceleasi clisee, nu te vei mai simti nici singura nici atat de trista!
Sper ca toate informatiile pe care le vei gasi aici sa te ajute pe parcursul vindecarii tale treptate si ori de cate ori vei simti nevoia, sa vii aici si sa impartasesti cu noi durerea fiindca orice durere impartita va deveni mai suportabila!
te imbratisez cu mult, mult drag si sper ca intr-o buna zi sa ne revedem! >:D< :*
Ingerasului Teodora-Maria multe @};- @};- si [-o< [-o< !
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Sus

Mesajde mihaela2000 pe 8 Iun 2009, ora 14:19

ceau Ana, si la toate mamicile care mi-au scris si le multumesc frumos pentu aceasta.
Simt atat de multe si nu pot sa ma exprim.
Stiu sigur ca imi este foarte dor de Teo si in acelasi timp si bucuroasa ca dupa ce am scris povestea ei pe site, dupa o saptamana am visat-o. Avea parul negru si pielea ca a mea, eu sper ca ochii ca a sotului (verzi) si era cu tatal meu care si el este decedat de 11 ani.
De cand am visat-o parca am devenit alt om, cu toate ca eu tot timpul spuneam ca este cu tata, acum mi sa confirmat (eu asa ma consolez).
Ana ai dreptate ca ori cati copii voi avea nici unul nu este Teo.
De 2 saptamani mi se spune ca m-am schimbat, ca parca zambesc iar, asta datorita acetui forum, pe care chiar daca nu scriu tot timpul, citesc.
Nu scriu pentru ca nu imi gasesc cuvintele, nu stiu de ce.
Pentu toti ingerasii cate o rugaciune, mentru mamicile lor multa sanatate.
Teo mami si tati te iubesc si nu te uita niciodata
Mihaela mamica de ingeras Teodora
mihaela2000

Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 9 Iun 2009, ora 17:49

Draga mamica de ingeras cu parere de rau iti spun bine ai venit printre noi.Chiar daca durerea pierderii copilasului tau te-a adus aici,eu ma gandesc ca aici vei gasi multe mamici care inteleg prin ceea ce treci si iti vor alina sufletul cel greu incercat.
Ma bucur ca ai prins curajul de a scrie povestea ta si ai toata sustinerea mea.
Cand simti ca iti este greu, cand simti ca nu esti inteleasa , te asteptam aici langa noi, alaturi de noi sa poti trece mai usor prin aceasta suferinta care este destul de grea si nu poate sa treaca.
Scumpa mea , iti doresc multa sanatate si pentru micuta ta Teo multe [-o< si sa aiba grija de mamica ei sa o vegheze de acolo de sus.
Te imbratisez cu drag.
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 9 Iun 2009, ora 23:58

Draga mea Miha >:D<
Ma bucur sa citesc ce ai scris mai sus....ca de putin timp parca te-ai regasit, parca ai invatat inca odata sa zambesti datorita acestui Forum....chiar sunt atat de fericita cand aud acest lucru....inseamna ca ai facut un pas important pentru tine care te va ajuta pe mai departe, sunt convinsa de asta.....chiar daca nu vei scrie mereu aici, stiu ca citesti tot ce iti scriem noi, si daca nu poti si nu ai cuvintele potrivite pentru a o face, nu-i niciun bai, noi ne gandim la tine, iti dorim tot binele si mereu ne vei gasi aici ori de cate ori vei avea nevoie.............te vom primi cu bratele deschise mereu sa imparti durerea ta cu noi si gandul tau catre micuta Teodora ( sau Dora cum imi place mie sa-i spun :') )
As vrea ca intr-o zi sa imi poti scrie "Bia, am invatat sa rad, mai mult decat un simplu zambet"... :p chiar as vrea asta, pentru ca stiu ca esti o femeie puternica si poti daca iti doresti si nu te lasa niciodata, scrisul ajuta, zambetul alina dureri si lacrimile, uneori pot spala sau doar clati pentru o clipa suflete.....tu alegi care dintre aceste trei variante iti face cel mai bine....
Iti trimit din indepartari o sincera >:D< si iti doresc tot ce e mai bun si mai frumos pe Pamant......din suflet pentru suflet.....
Pentru micuta ta [-o< si @};- @};-
Bia
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
Bianca_C

Sus

Mesajde mihaela2000 pe 15 Iun 2009, ora 18:05

Buna Daniela si Bia si multumesc ca va-ti facut timp sa imi si scrieti. Sper sa pot zambi si mai mult de cat atat, dar poate cu timpu, incet vad ca incep sa se aseze si pe la noi lucrurile, dupa 5 luni de somaj mi-am gasit si de lucru si astept data de 8 iulie in care domnul doctor sa ne dea unda verde pt un alt pui mic.
10 luni pui mic de cand nu esti,10 luni grele in care m-am schimbat complect, in care pot sa spun ca am devenit alt om si in care de cate ori mi-a fost greu am simtit ca cineva acolo sus are grija de mine.
Azi iti aprind o lumanare, iti spun o rugaciune si iti trimit cele mai frumoase flori pt. cel mai frumos ingeras.Teo
Mami, tati si buni te iubesc si nu te uita niciodata.
mihaela2000

Sus

Mesajde Bianca_C pe 15 Iun 2009, ora 23:38

Draga mea >:D<
Puiul tau mic o sa fie langa tine si peste inca 10 luni, tu si taticul ei nu o sa uitati niciodata, orice s-ar intampla....ea va ramane langa voi si voi doi, parinti iubitori ce sunteti, o sa va amintiti de ea cu drag si dor :x
Sper ca data de 8 iulie sa vina cu vesti bune si peste putin timp sa imi poti spune "Bia, astept un bebe!!!"...asta vreau sa aud de la tine si ai sa vezi ca lucururile se vor aseza incetul cu incetul, trebuie doar putina rabdare si credinta in Dumnezeu...sunt sigura ca Dumnezeu va iubeste pe amandoi ca oameni si ca parinti si ca o sa va dea in dar un bebe sanatos si frumos, un fratior sau o surioara pentru micuta voastra Dora :') , de care sa va puteti bucura.
Sunt langa tine, draga mea....ma voi ruga sa-ti fie bine la noul job pe care l-ai gasit, ma voi ruga sa te ajute Cel de Sus sa "iti dea" un bebe si sa-ti fie bine, pentru ca meriti :*
Iti doresc tot binele si iti trimit o calda imbratisare >:D<
Bia
Bianca_C

Sus

Mesajde mihaela2000 pe 15 Iul 2009, ora 18:16

Azi desi sunt 9 ani de cand sunt cu tati nu pot sa uit ca sunt
11 luni de cand nu mai esti?
11 luni de intrebari oare cum era?
11 luni de cand :(( si asi da orice sa te fi tinut in brate, sa ma bucur de zambetul tau, sa te vad cum faceai primi pasi si multe altele.
Dar in loc de toate aceste lucruri iti aprind o lumanare si iti trimit multe @};- @};- @};- @};- .
Mami si Tati te iubesc mult O:-) frumos si nu te uita niciodata.
Bia mutumesc mult pentru incurajari si sper sa fi si tu bine si putrnica pentru zilele care urmeaza.
Mihaela mamica O:-) Teo
mihaela2000

Sus

Mesajde marwana pe 20 Iul 2009, ora 10:58

Draga Mihaela
Citesc a nu stiu cata oara povestea ta si abia azi reusesc sa ti scriu. I mi pare rau pt pierderea ta, te inteleg perfect si sunt si revoltata in acelasi timp de modul in care suntem tratate, de modul in care medicii spun: '' esti tanara faci altul'' de parca am fi roboti, de parca ar fi usor si la un simplu pocnet din degete vine alt bebe.
Ma bucur ca ni te ai alaturat si ai inteles ca nu esti singura, ca Teodora Maria are un locusor al ei aici pe forum dar si in cer alaturi de toti ingerasii de unde te vegheaza si are grija de tine in fiecare clipa.
Te >:D< cu mult drag
[-o< pt O:-) Teodora Maria
Si poate i ti va fi mai usor sa stii ca iubita ta a prins aripi intr o zi sfanta, ziua sf Marii care ne intelege mai bine decat oricare alta pt ca si ea si a pierdut fiul pt ca noi sa fim mai buni, mai iubitori, mai intelegatori.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde mihaela2000 pe 21 Iul 2009, ora 15:15

Buna marwana
Intradevar pote pentru uni este usor sa spuna esti 'tanara faci altul', la mine a trecut aproape un an de cand Teo nu mai este si cand ma gandesc ca trece anul si putem sa incercam din nou sa facem un bebe imi este frica sa nu se intample iar ceva pentru ca foarte multe explicatii nu ne-au dat, de la ce s-a deplasat placenta, dar dorinta de a tine un bebe in brate este mare.
Multumesc pentru cuvintele frumose pe care mi le-ai scris.
Mihaela mamica ingerasului Teo.
mihaela2000

Sus

Mesajde mihaela2000 pe 8 Aug 2009, ora 19:33

Acum un an am avut primele dureri, si eu si tati am crezut ca te vom vedea si te vom tine in brate, am plecat fericita la spital, dar acolo au spus ca am o problema la rinichi si m-au internat pe patologic si de acolo a inceput saptamana de cosmar in care le spuneam ca ceva nu este in regula iar ei spuneau ca iti bate inimioara sa nu-mi fac probleme.
De ce oare nu m-au dus in travaliu sa nasc ? :(( :((
Imi este dor de tine pui mic si saptamana care vine este asa de grea.
Mami si tati nu te uita niciodata.Te iubimi mult.
Multe rugaciuni si @};- @};- @};- @};-
mihaela2000

Sus

Mesajde marwana pe 8 Aug 2009, ora 20:31

Fii puternica scumpa mea Mihaela, inarmeazate cu mult curaj si gandeste te ca puiul tau mic este acum bine, este in sanul domnului si asta sigur nu poate fi ceva rau, durerea nu cred ca va trece vreodata, dorul va fi incomesurabil dar scumpa Teodora Maria are grija de sufletele voastre pline de iubire si dor, ea va vegheaza zi si noapte, stie cat de mult o iubiti si cat de mult va ganditi la ea. Sunt langa tine acum, voi fi in fiecare zi si sper ca >:D< mea si maingaierea pe care ti o trimit sa ti aduca putina liniste in suflet. Te pup scumpa mea si ma rog sa treci cu bine peste saptamana ce va veni, in special sambata cand va fi cea mai grea zi.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
120 mesaje • Pagina 1 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 7