si ati dori multa, multa putere si alinare in suflet , imi pare nespus de rau pentru pierderea ta , Dumnezeu si ingerasul tau te vor ajuta sa treci pente aceasta mareee greutate , vreau sa iti urez bun venit in aceasta mareee familie de mama de inger , aici cand vrei sa plangi toatalumea te va intelege , cand vrei sa vorbesti cu ingerasul tau toata lumea iti va fi alaturi , iti doresc numai bine si multa alinare in suflet , Doamne ajuta
.
.
si
colorate sa se joace impreuna cu ingerasii nostri.
si multa putere pentru a putea merge mai departe.
iti inteleg durerea.... din pacate....nu cred k vom afla niciodata raspunsul intrebarii pe care o avem mereu pe buze..in suflet si in minte...
nostri, sunt acolo sus si ne vor veghea mereu....vesnic

E ora la care acum 16 zile puiul meu m-a parasit
. Durerea e de 16 ori mai mare si fiecare zi fara tine e unchin.
Ingerasul meu imi pare rau ca nu am avut puterea sa te strang macar o data in brate

draga mea....

! Stiu ca durerea este imensa, dar sterge-ti pentru o clipa lacrimile si ridica ochii spre cer si... uite, acolo sus pe norisor este iubitul tau Luca, rade si se joaca cu ceilalti
, e veselie mare ! uite, a intors privirea spre pamant si a trimis pentru tine un zambet cald, plin de iubire si iti spune ca este bine! este fericit si nimic nu il mai doare!
Luca-Andrei printre norisori si

si
pentru tine puiul meu. sper ca verisorul tau are grija de tine si ca va e bine acolo impreuna ingerasilor. Mami te iubeste ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff mult
:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:

si-mi pare sincer rau pentru pierderea ta.
inca o data, iar puiului tau drag ii trimit un cos mareee de
colorate.

ma intristeaza sa vad inca o mama care sufera , nu cred ca este durere mai mare , si daca este sa nu o cunoastem , ca de multe ori inainte de a mi se intampla aceasta tragedie , spuneam , as innebuni sa -mi moara copilul , dar nu am innebunit...am devenit mai puternica , pt ca se spune ca D- zeu da cat putem duce...mi-ar fi placut enorm sa-mi strang copilul in brate si sa ma bucur de zambetul lui nu sa devin puternica dar asta e soarta noastra , soarta mamelor de ingeri... Te inteleg , insa aici suntem alaturi de tine , daca ai nevoie de sprijin , de cineva care sa te asculte , aici e locul unde poti rosti numele copilului tau, unde i te poti adresa...Suntem cateva mamici din Iasi care ne intalnim la cateva luni si discutam despre ingerii nostri , despre felul in care ne simtim, daca te vei simti pregatita pentru ca stiu la inceput pare un pic ciudat ..te primim cu bratele deschise..
iar ingerasului tau iubit