din tot sufletul, draga mamica de ingerasi! Iti spun cu inima stransa "Bine ai venit intr-un loc deloc dorit, dar in care dorul nu mai e inabusit..."
Imi pare tare rau pentru pierderea ta si, desi am trecut si eu prin asta, crede-ma tot gasesc cuvintele goale in astfel de momente....
dupa doar 6 ore....iar apoi, dupa o perioada extrem de grea si plina de intrebari, a venit pe lume al doilea baietel, viu si sanatos, si care va implini in curand 2 anisori....
si
pentru ingerasii tai iubiti!
cu toata caldura sufletului meu si cu durere iti spun bun venit printre parintii de ingeri. Imi pare rau ca si tu cunosti aceasta durere cumplita.

si sa-ti spun ca-mi pare rau ca si tu cunosti acest dor, acesta durere..
tai dragi..
inca o data..de data aceasta cu o
speciala , care transmite optimism si multa putere.
tai dragi le trimit un covor mare de
colorate.
Daniel, zbor lin
gemeni ... de acolo de sus stiu ca va vegheati parintii
si eu. E foarte bine cand gasesti pe cineva care sa te inteleaga si mai ales sa te asculte. Sa gasesti o casa ingerilor tai si sa poti sa ii plangi.
Gabriela e tare mandra de mami ei .

...

dar in acelasi timp cu regretul si durerea contientizand realitatea....si tu esti mamica de ingerasi
, cu siguranta o vei primi sau un sfat
tai, multe
si 
si eu, Liana, si-mi pare nespus de rau ca esti mamica de ingerasi. Ma bucur insa ca ti-ai facut curaj sa ne spui povestea lor si sper ca aici, intre noi, vei gasi putina alinare.
si din suflet iti spun ca imi pare rau ca a trebuit sa treci de 2 ori prin aceeasi durere, e ingrozitor si numai odata ...
la DD si la
tai sa-ti aduca o raza de lumina si ei vor veghea pana cand DD iti va lumina viata.

, pupici
, fetelor ma lasati fara cuvinte, am niste emoti cand va citesc

pentru ca ai gasit undeva in sufletul tau curajul si iubirea de a scrie randurile de mai sus
zbor lin

alaturi de tine cu sufletul.
iubiti