Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Zazi, ingerul nostru a plecat la Doamne Doamne

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
830 mesaje • Pagina 1 din 44 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 44

Zazi, ingerul nostru a plecat la Doamne Doamne

Mesajde roxanacaz pe 15 Aug 2011, ora 08:15

A venit la noi cu o misiune. A stat langa noi cat a a avut de stat, ne-a bucurat viata, ne-a invatat ceea ce probabil ca trebuia sa ne invete si a plecat acolo Sus, unde trebuia sa fie dintotdeauna, pentru a-i ajuta si pe altii. A fost si este ingerul nostru si nu il vom uita niciodata. Durerea e prea mare pt a o putea exprima in cuvinte dar am venit aici, la voi, pt ca am nevoie de oameni care inteleg acum ce simtim...

Razvan Ionut (Zazi) , 01.07.2008 - 13.08 2011

Sunt cu el mami, fratiorul Andi, tati, bunicii si multi altii si toti va trebui sa invatam sa traim fara zambetul lui dar cu sufletelul sau in sufletele noastre. Nu stiu cum, dar el o sa ne invete...

Imagine
By roxanacaz at 2011-08-14
https://www.facebook.com/roxana.cazaciuc?sk=photos
Ce faci puiu? Nu vrei mei? M-am pierdut de fratii mei... Cum arata? Sunt galbui! Cum ii cheama? Pui, pui, pui...
roxanacaz

Locaţie: bucuresti
Sus

Re: Zazi, ingerul nostru a plecat la Doamne Doamne

Mesajde livia pe 15 Aug 2011, ora 16:12

Roxana >:D< si nu am cuvinte sa ti alin durerea.....stiu doar ca sunt alaturi de tine si ca regret ca ne am cunoscut in astfel de conditii...regret ca a mai aparut o mamica de ingeras...regret ca ai pierdut o minunatie de puiut dar el vesnic va fi ingerasul tau...totdeauna va fi alaturi de tine...
Aici in familia EMMA vei gasi mamici minunate ce ti inteleg durerea si care vor fi alaturi de tine in momentele mai grele.ma rog ca Bunul Dumnezeu sa ti dea multa putere sa poti trece peste aceasta tragedie [-o<
ZAZI ZBOR LIN PRINTRE STELE SI NORISORI @};- (*)
livia

Sus

Mesajde roxanacaz pe 15 Aug 2011, ora 16:50

Iti multumesc ca estilanga mine, cuvintele par sa aiba niciun rost, doar sufletul nostru srie ce e acolo... Trebuie sa fiu tare pt fratiorul lui, Andi, care are 7 ani si intelege si sufera... Dar azi am simtit ca razvan e langa mine si ma mangaie si ma alina... Miercuri va fi inmormantarea si nu stiu cum o sa ma descurc, nu stiu cum o sa fac fata. Maine il vor duce la capela si stiu ca lumea ma va judeca dar eu nu pot fi acolo, pur si simplu nu pot!!! Va avea sicriul alb si il va avea langa el pe Mickey, plusul pe care il iubea si pernuta lui galbena favorita... Noua ne raman "ursul care plange" (asa ii spunea el), ursul cu caare a dormit inca de la botez, ursul "la multi ani" (tot numele dat de el) si Soricul - un ditamai soarece cu care a dormit in patutul lui pana sambata... Iar fratiorul lui vrea sa ii pastreze toate jucariile si plapumioara lui preferata - "mic" (Veleste mic!!!, asa imi spunea seara de seara). Ma doare tare tare sufletul si as vrea sa nu mai doara si stiu cat s-a chinuit in ultimele momente si ma doare si mai tare... Cum imi gasesc eu puterea de a merge mai departe? Nu stie nimeni... nu stiu nici eu... as vrea sa uit dar nu sa IL uit...Iubitul meu, Zazi al meu, Mickey al meu, Magarunea al meu!!!!
Ce faci puiu? Nu vrei mei? M-am pierdut de fratii mei... Cum arata? Sunt galbui! Cum ii cheama? Pui, pui, pui...
roxanacaz

Sus

Mesajde marwana pe 15 Aug 2011, ora 21:18

Roxana cu durere in suflet iti spun bun venit in familia parintilor de ingeri. Regret enorm pierderea baietelului tau Razvan Ionut, Zazi al vostru drag.
Acum nimeni si nimic nu iti poate lua durerea, acorda-ti timp durerii, traieste travaliul durerii pentru ca ai nevoie de asta.
Este greu sa accepti plecarea la ingerasi a lui Zazi, nimeni nu are dreptul sa te judece, sa iti puna intrebari. Aici fii sigura de asta. Iti intelegem durerea pentru ca si noi traim zilnic cu ea.

Cum pierderea ta este atat de recenta si banuiesc ca nu ai avut timp sa citesti articolele de pe site te indrum sa o faci. Aici vei gasi cateva articole care te vor ajuta sa intelegi mai bine starile prin care treci http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame , sotului tau ii poti arata articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati , si el sufera chiar daca se ascude sa nu vezi. Barbatii au fost invatati sa nu isi arate lacrimile fiind o dovada a slabiciunii, aceasta conceptie este gresita.
Pentru ca Andi are deja 7 anisori si el sufera, in felul lui, el trebuie ajutat sa inteleaga aceasta pierdere si cum poate accepta plecarea fratiorului la ingearsi http://www.organizatiaemma.ro/suport/copiii .
Celor apropiati tie le poti trimite acest link http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati , pentru ca ei se vor astepta ca dupa putin timp sa iti treaca aceasta durere, sa uiti, sa fii vesela, sa mergi inainte ca si cum nimic nu s-a intamplat. Aceste articole ii vor ajuta sa iti fie aproape atunci cand ai nevoie, ii vor ajuta sa te sustina si sa accepte pierderea ta, sa respecte memoria ingerasului tau drag.

Sunt alaturi de tine si te >:D< cu sufletul.
Zbor lin ingearas drag, zbor lin Zazi [-o< O:-) @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde ama pe 15 Aug 2011, ora 21:52

:(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((
inima mea bate doar pt tine MARIO.......
http://www.facebook.com/album.php?aid=3 ... 630d247931
ama

Locaţie: resita
  • YIM
Sus

Mesajde hany pe 15 Aug 2011, ora 22:08

off Doamne .............. :(( :(( :(( :((
..DENNISUCA A MEU TE VOI IUBI MEREU..
hany

Locaţie: cluj napoca
  • YIM
Sus

Mesajde ramona_s pe 15 Aug 2011, ora 22:52

>:D< Roxana! :(( Sunt alaturi de tine! Zazi, ingerasul cu zambetul de aur, somnic usor!!! [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
ramona_s

Locaţie: bucresti
Sus

Mesajde Bianca_C pe 15 Aug 2011, ora 22:57

Roxana....draga noastra....

Echipa E.M.M.A te primeste cu o calda >:D< si iti spunem, din tot sufletul, ca ne pare tare rau pentru pierderea micutului tau ingeras; suntem alaturi de tine cu gandul si inima, vom face tot ce putem sa iti oferim sprijin atunci cand simti ca nu mai poti, ca nu ai cu cine povesti si ca nu ai cui sa-i spui cat de tare de doare si cat de dor iti este.

Ingerasului Zazi.... [-o< si @};-
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde AndreeaG pe 15 Aug 2011, ora 23:17

Roxana draga te >:D< si te rugam sa fi tare, sa ai incredere in cei din jur care te sustin...nu am cuvinte...acum O:-) tau nu mai sufera, si are grija de voi.Roaga-te la el sa te intareasca.
Zbor lin ingerasule! @};-
AndreeaG

Locaţie: timisoara
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 16 Aug 2011, ora 06:54

Te >:D< , Roxana. Imi pare rau ca O:-) Zazi a plecat la cer, imi pare rau ca trebuie sa simti si tu durerea crunta a pierderii!
Sunt alaturi de tine si ma rog sa iti dea DD putere si alinare!
Pentru Ingerasul tau @};- , (*) si *-:) !
Zbor lin, Zazi O:-) , zbor lin!
Angela-Ema

Sus

Mesajde corina_odolean pe 16 Aug 2011, ora 08:18

Roxana, draga mea, am lacrimi in ochi privindu-l pe baiatelel tau frumos si stiind ca nu mai este.

I-ati timp draga mea, pentru a-l plange, fa ceea ce simti, nu conteaza ce spun cei din jurul tau.

Este greu..stiu..mai ales ca puiul cel mare sufera dupa fratiorul lui...stiu cat de greu este sa-i explici ca fratele lui nu mai este...simti ca trebuie sa te imparti in doua...trebuie sa ai grija de durerea ta , dar si de a puiului tau .

Gandul este alaturi de tine, te >:D< >:D< >:D< tareee, te strang in brate si plang alaturi de tine..

Zazi, puiut mic, zbor lin in imparatia cerurilor..... [-o< %%- @};- (*) *-:)
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde roxanacaz pe 16 Aug 2011, ora 08:36

Azi ma doare deja mai tare... Mai tare ca unii nu reusesc sa ma inteleaga, desi eu incerc sa le inteleg si durerea lor. Mama ma judeca, noi (tati, eu, andi) am hotarat sa nu ne imbracam in negru. Razvan a fost de o veselie suprema, vesnic cu zambetul pe buze, iubea culorile, iubea verdele... Preotul ne-a inteles si ne-a spus ca putem fi cum vrem. Si mama ma judeca si imi scoate ochii ca ce-o sa zica lumea, ca ma vor barfi etc. Eu nu pot sa duc si asta in spate acum Nu pot si gata si ma doare parca mai rau si mai rau si mai rau. Nici pe mama nu vreau s-o supar, tocmai s-a operat de un cancer la tiroida, nu stie daca mai sunt metastaze inca, nu stie daca va mai trai si cat. Dar ma creddeti voi ca nu mai pot sa duc si durerea altora??? Cui sa spun?? Cui sa-i urlu asta??? Cine ma intelege??? Doare si nu mai stiu cum sa fiu tare pt andi care vede tot, simte tot...
roxanacaz

Sus

Mesajde roxanacaz pe 16 Aug 2011, ora 08:46

Trebuie sa mai scriu, trebuie sa mai sppun.... Am stiut cu o zi inainte ca-l voi pierde. Vineri dupa amiaza am adormit putin pe canapea. Si l-am visat - el dormea in patul lui la pranza. Am visat ca era noapte si eu eram in sufragerie si butonam la telefon. Stiam ca era usa deschisa la inytrare si la un moment dat mi-am dat seama ca zazi a fugit afara. Si am iesit in salturi, am coborat cele 3 etaje, pe alee erau toate becurile stinse si el nu mai era si nu l-am gasit si m-am trezit si nu am mai putut sa-l caut. Si am simtit groaza pe care aveam sa o simt a doua zi in realitate.... Si el a stiut, sunt sigur!!! A murit pt ca s-a lovit la gat si i s-a rupt traheea si, cu cateva zile inainte, mi-a spus: Mami, tai gat!!! Si a totvorbit despre moarte, mami, nu mori, mami, mori... nu mai stiu exact. A stiut mititelul si a incercat sa imi spuna, sa ma pregateaca... Chiar a fost un inger venit doar putin printre noi si a stiut ca trebuia sa plece... Sufletul meu....
roxanacaz

Sus

Mesajde lacrima pe 16 Aug 2011, ora 08:57

Roxana,cu durere in glas iti spun ca-mi pare rau si sunt alaturi de tine in suferinta ta...
Vreau sa te >:D< si sa plangi in bratele mele oricat...
Lasa lumea sa vorbeasca,fa ceea ce simti.Nu inseamna ca daca nu te imbraci in negru nu
suferi sau doar asa aratam cat demult ne doare.Durerea e in sufletul nostru,e ascunsa
undeva adanc,nu se vede si nu poate fi masurata.
Care era culoarea preferata a lui Zazi? Cred ca i-ar place s-o vada pe mamica lui de acolo
de sus,de unde ne priveste pe toti imbracata in acea culoare.

Zbor lin Zazi! O:-)
mamica ingerasei Gloria
mamica ingerasilor gemeni Nirvana si Suraj
mamica ingeras Optim(a)
lacrima

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 16 Aug 2011, ora 09:11

Roxana , draga mea .....E tragic e cumplit , e ....

te imbratisez cu drag , cu durere si lacrimi si lasa-ma sa-ti iau din durere ca sa fii puternica DOAR PENTRU ZAZI , ai atat !!

Sunt sigura ca a venit aici cu un scop , sunt sigura ca tu il vei afla si intelege intr-o zi acum draga mea , e timpul doar sa lasi durerea sa iasa sa curga !!

Nu trebuie sa iei durerea nimanui , AI DEJA DUREREA TA , fiecare trebuie sa-si duca durerea si sa o lase sa iasa !!

Nu poti fii puternica pentru nimeni Si nimeni nu are dreptul sa-ti ceara asta !
Plangi cat poti si urla da vine pe cine vrei si mai ales pe Dumnezeu el te intelege si te iubeste oricum si ZAZI la fel !
ZAZI e frumos , e frumos cum numai ingerii pot fii pe pamant !!
Draga e timpul sa-ti plangi baiatul aici pe pamant si sa te imbraci asa cum simti , durerea din suflet nu ti-o va lua doliu daca te imbraci in negru , niciul fel de alta imbracaminte , DUREREA RAMANE !
Imbraca-te cum simti , nu are importanta ce spune nimeni nici chiar mama ta !!

Ii trimit lui ZAZI pupici dulci si cele mai frumoase flori , si-l rog sa fie alaturi de voi in fiecare clipa si sa va tina in brate , in aceste momente cumplite !!

DU-te la inmormantare , indiferent cat iti e de rau , iti spun sigur ca mai tarziu o sa-ti para rau ca nu ai facut lucrul asta !!

Indiferent ce vei hotara ZAZI va intelege si nu va fi suparat pe tine , te iubeste enorm , neconditionat !!

Noi suntem aici si te sustinem din tot sufletul si ne rugam cu toata dragostea pentru tine si familia ta !!
Dumnezeu si ZAZI sa va intareasca si sa va aline suferinta pentru clipele grele prin care treceti :x :* @};- @};- O:-) [-o<
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde maryna pe 16 Aug 2011, ora 09:58

roxana,imi pare nespus de rau pentru pierderea ta..... >:D< daca vrei sa tipi,fa-o...nu te opri....nu te mai gandi la ceilalti.......cei din jur trebuie sa te inteleaga....daca nu o fac...nu ii baga in seama.....acum ai nevoie de intelegere,de dragoste...aici le vei gas pe amandoua,dar mai ales intelegere.....
pentru zazi...zbor lin printre (*) (*) (*) O:-)
maryna

Locaţie: romania,bacau
Sus

Mesajde corina_odolean pe 16 Aug 2011, ora 10:01

Of, draga mea..si eu am simtit ca Iusti se va duce de langa noi...tot cu o seara innainte..

Sunt anumite legaturi pe care altii nu le inteleg si nu le simt...

Te inteleg..este greu...stiu...Imbraca-te cum simti...doliu nu se tine prin haine...doliul este in suflet...acolo se simte..nu pe haine..

Si chiar daca acum mama ta poate se va supara, mai tarziu sunt sigura ca te va intelege...iti va intelege si iti va respecta alegerea..

Draga mea...scrie...scrie daca asta iti face bine...vorbeste cu noi...suntem aici o "armata " de mamici si O:-) care te asulta si te sustin...

Gandul imi este astazi langa tine si familia ta... Va >:D< >:D< >:D< si va sustin.

Zazi, un curcubeu de (*) (*) (*) (*) colorate pentru tine astazi.
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

• YIM
Sus

Mesajde livia pe 16 Aug 2011, ora 11:10

Sunt alaturi de tine Roxana si vreau doar sa ti spun ca mai tarziu vei regreta ca nu te ai dus la inmormantare...ca nu ti ai luat ramas bun....eu regret ca nu am tinuto pe micuta mea macar o noapte la capela...ca am aduso la biserica de la spital si apoi a urmat inmormantarea...acum tu faci cum simti si baietelul tau cred ca te va intelege...sigur el stie cat suferi...Dumnezeu sa va aiba in paza [-o<
livia

Sus

Mesajde Loredana M pe 16 Aug 2011, ora 11:35

>:D< ...te imbratisez si credema ca nu pot sa iti spun nimic doar ca IMI PARE RAU....
Zazi este un ingeras frumos ce cred ca va umplut viata de bucurie cu zambetul lui....
Durerea este prea mare.. :((
Zbor lin Zazi...ai grija de familia ta si ajut-o pe mamica ta sa poata duce aceasta durere....
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
Loredana M
Moderator

• YIM
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
830 mesaje • Pagina 1 din 44 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 44
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro