ma bucur ca in sfarsit ti-ai facut curaj, chiar daca nu ai finalizat povestea ingerasilor tai Briana si Robert stiu ca o vei finaliza intr-o zi. Eu iti sunt alaturi
sper ca sti asta ... stiu si continuarea ... dar te astept sa o continui intr-o zi cand vei avea puterea. Pentru a face asta in dreapta sus a postari tale sa dai pe modificare
Robert si Briana Multa putere tie
cu sufletul si-ti spun bun venit in famlia parintilor de ingeri unde cu siguranta vei gasi un strop de alinare.

...
sa se joace cu ele...

..
draga mea, iar cand te simti pregatita te asteptam sa continui povestea
tai iubiti.
pentru scumpii tai copilasi.
iar pentru
ingerasii tai multe
si
. Precis se joaca acum impreuna cu Stefan si Ana gemenii nostrii

......putere sa mergeti mai departe.....sinteti cu adevarat minunate , va multumesc din suflet ptr vb frumoase.....am nevoie , este greu..mult prea greu.....am crezut ca cu timpul durerea se va diminua si imi va fi mai usor sa vb dar e din ce in ce mai greu sa o fac........ma doare sa vb.....m-am inchis in mine si este greu.....dar poate cu timpul voi fi altfel , voi trece mai usor ...nu stiu......dar acum nu pot.......a fost greu sa termin povestea mea dar a trebuit.....pt mine si ptr voi , ptr ingerasii mei care stau alaturi de mine in fiecare secunda........inca o data .....va multumesc.......
ptr toti
vostri dragi.....va imbratisez cu drag.
, sunt alaturi de tine si iti doresc multa putere , alinare si credinta .
.
.
......la fel va doresc si voua , puterea sa mergeti mai departe....ingerasii sa va aline si sa va vegheze pasii , sa va fie aproape in fiecare clipa......stiu ca asa este.......ei sint cu noi mereu si ei ne ajuta sa mergem mai departe......va
cu drag.
.......sa va jucati cu ele .
ma bucur mult pt.ca Paula ti-a indrumat pasii in acest loc minunat
unde iti poti plange durerea fara ca cineva sa te judece.

cu siguranta au grija.....de noi au grija ei....
dragi si iubiti......... Cami...
......neintelegerile dintre noi parca nici nu au fost....au fost altele mult mai dureroase.....de aceia am decis sa ma alatur voua aici pe EMMA.....aici ma simt... in largul meu......sa pot vb cu puiutii mei ....Doamne ...e bine, ma descarc si imi face bine , si sa stii ca intradevar datorita copilului pe care il am acasa am ridicat fruntea sus si am luptat cu durerea mea, altfel......nu stiu ce s-ar fi intimplat cu mine....sincer....sigur as fi clacat de tot si as fi facut vreun gest necugetat....si acum imi vin in gind lucruri urite si ma uit la Razvan....ptr el ma lupt ...in fiecare zi , imi plinge inima in mine cind Razvan ma intreaba :mami de ce fratiorii mei sint ingerasi ??.....de ce nu mai sint in burtica la tine ?????....oare cum sa mai raspund la aceste intrebari ????...in noaptea de inviere mergind de mina cu el sa aprindem luminari ptr ingerasii nostri m-ia spus asa frumos ....mami tu chiar nu mai ai nimic in burtica ????......eu as vrea sa-i nasti pe fratiorii mei.......cu lacrimi in ochi ...i-am spus ca fratiorii lui nu mai sint ...au murit...a fost prima data cind i-am spus ca mami ia nascut si au murit ptr ca au fost prea mici , sa uitat la mine si a spus...au murit ???....de ce ????....este mare si intelege....este foarte greu pt mine sa pot sa-i raspund, mereu imi spune ca sint rea si nu vreau eu sa-i mai aduc fratiori.....ca prietenul lui George uite cum mamica lui a adus-o pe surioara lui acasa....eu de ce nu i-am adus acasa pe fratiorii lui....cum sa fac fata eu cind zilnic ma cuprinde nebunia....nu stiu cit voi mai rezista asa......sper sa pot sa trec peste aceste zile in care imi vine sa mor....au trecut 5 luni....si este la fel ca in prima zi....acum rid fortat , incerc sa ma prefac ca totul este bine , ptr cei din jurul meu....ei nu imi pot intelege durerea si ma condamna cind vb despre ei , cind spun ca mai vreau sa incerc inca o data....poate asa se va mai diminua durerea pe care o port in suflet in fiecare zi....stiu ca nimic nu va umple golul lasat de puiutii mei dar simt ca un nou simburel va reusi sa ma aduca pe linia de plutire......dar....nu stiu ce va fi de acum inainte , doar Dzeu stie...el le stie pe toate , noi doar asteptam sa vedem ce va mai fi.................... VA
........
.....
PTR VOI DRAGII NOSTRI.....