Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Sunt mama Ilariei Maria Dinu- nascuta la 24 septembrie 2010

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
51 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3

Sunt mama Ilariei Maria Dinu- nascuta la 24 septembrie 2010

Mesajde Gabriela Dinu pe 6 Mar 2011, ora 14:28

Fetita mea era asa de micuta cand am nascut-o: avea doar 33 de saptamani, 37 de cm si 1,200Kg.
Am ramas insarcinata in luna februarie 2010, dorindu-mi enorm de mult sa fie fetita.
Mai am un baietel, pe nume Mihnea, care a fost inebunit de fericire cand a inteles ca mami si cu tati ii vor face cadou o surioara.
Eram o familie implinita, fericita si realizata- asa credeam noi...
Sarcina mea a decurs aproape normal(in afara retentiei de lichide cu care m-am confruntat inca de la inceputul sarcinii) pana in luna august 2010, cand implinise 6 luni. Dupa aceea a urmat cosmarul...
M-am confruntat cu probleme legate de tensiunea indusa de sarcina, cu kilogramele luate in exces(ex. 12 Kg intr-o saptamana), cu amortirea mainilor si a picioarelor; o luna si jumatate sarcina mea a fost un calvar. Nu m-am plans, nu m-am alarmat si nu m-am speriat- stiam ca trebuie sa fiu tare si sa nu cedez, pentru noi, pentru familia noastra.
Pe data de 19 septembrie mi-a fost foarte rau si de atunci in fiecare zi pana pe 24 septembrie, cand doctorul meu cardiolog m-a urcat in salvare si am ajuns la Spitalul Judetean Constanta. Am aflat ca am preeclampsie severa si sindrom H.E.L.P.,iar la ora 23,45 in aceeasi zi, nasteam prin cezariana al doilea copil, adus pe lume prematur, la doar 7 luni si jumatate de sarcina, fetita mult asteptata pe care am numit-o Ilaria.
Contactul meu cu ea nu a avut loc decat a patra zi de la nastere, deoarece eu m-am aflat in acest timp la sectia de terapie intensiva.
Stiam ca traieste dar stiam ca este si pe marginea prapastiei.
Imi spusese sotul meu ca respira cu ajutorul oxigenului dar ma incurajase ca o sa fie bine, ca nu ni se poate intampla tocmai noua sa o pierdem pentru ca ne-o dorisem atat de mult.
Contactul cu ea, a patra zi, a fost nemaipomenit! Am vazut un omulet care avea trasaturile sotului meu, era brunetica, avea parul inchis la culoare si nasucul carn- era asa de proportionata, parca era o papusica de portelan!
Am inceput sa ma mulg din doua in doua ore ca sa o hranesca asistentele, cu laptele meu- si spre deosebire de primul copil pe care l-am alaptat artificial( la 33 de ani), acum( la varsta de 38 de ani) imi hraneam fetita cu laptele meu.
Au urmat complicatiile: A cincea zi de la nastere au inceput sa i se declanseze infectiile(luate din spital), iar noi am inceput sa ne traim propriul cosmar. I s-au administrat antibiotice, i s-a introdus plasma, sange, masa eritrocitara etc, i s-au facut denudari peste denudari, dar in zadar.
Tot a cincea zi de la nastere, am decis s-o botezam. A venit preotul Capelei Spitalului Judetean Constanta si a botezat-o Ilaria Maria.
La 24 septembrie 2010, Dumnezeu a vrut-o langa El.
Acum am ramas mai saraci, mai goi si mai pustiiti, dorindu-ne ca ea sa fie bine acolo unde este si sa ne vegheze cu spiritul sau.
As fi dorit o surioara in viata, pentru copilul meu, nu o surioara ingeras.
Ilaria Maria va fi singura surioara pe care am putut sa i-o daruiesc lui Mihnea si singura fetita pe care am putut sa i-o dedic sotului meu.
Datorita complicatiilor pe care le-am suferit la nasterea micutei mele Ilaria, in viitor nu va mai fi posibil o a treia sarcina.
Ea va ramane mereu in familia noastra, va fi mereu diferita si unica.
Va fi ingerul nostru pazitor! O vom iubi vesnic si ne vom imagina cum creste acolo sus!
Te iubim, draga noastra Ilaria!
Mamica ta va fi alaturi de tine zi si noapte, pentru a-ti transmite dragostea si gandurile sale bune! >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< @};- @};- @};- @};-
Gabriela Dinu

Locaţie: Constanta
Sus

Re: Sunt mama Ilariei Maria Dinu- nascuta la 24 septembrie 2010

Mesajde ALIS pe 6 Mar 2011, ora 14:47

Te >:D< si sunt alaturi de tine.
@};- @};- @};- ptr O:-) tau.
ALIS

Locaţie: craiova
Sus

Mesajde Doina pe 6 Mar 2011, ora 15:11

Draga mamica de ingeras Gabriela te >:D< si ma bucur ca ai sris aici povestioara voastra pentru ca stiu si sunt sigura ca iti va face bine, aici mamicile sunt ca eroii pentru mine ;;)
Imi pare rau pentru ca ati suferit si ingerasii sunt minunati si extraordinari totusi faptul ca noi avem ingerasi acolo in Ceruri ne aduce foarte multa suferinta. =((
Mi se pare ca fetita ta a suferit exact ca si Ana, adica si ei i s-a dat plansma si sange si asta pentru ca din oarecare motive a intrat in CID (coagulare intravasculara diseminata). Au urmat intrebarile si de ce daca am fost sanatosi etc etc. Nimic....doar ca acum umbland la medici (altii mai obiectivi decat cei cu care am nascut bineinteles) am aflat ca poate a fost o infectie care a provocat socul Anei si apoi moartea ei... :(( :(( :((
Nu vreau sa hranesc senimentul de dispret pe care-l simt fata de medicii care sunt superficiali si din cauza aceasta nu am sa mai vorbesc despre acest lucru ci doar sa vorbesc despre ingerasele noastre scumpe care sunt intr-un loc atat de minunat, fara suspine si o sa ne vegheze vietile. >:D<

iti trimit @};- @};- @};- @};- pentru ingerasa ta cu nume deosebit

pentru Imagine de ingerasa
Mami de ingeras scump Ana Irina
http://ingerasulanairina.blogspot.com/
Doina

Locaţie: cluj napoca
Sus

Mesajde mady pe 6 Mar 2011, ora 17:07

buna gabriela
primeste o imbratisare si din partea mea >:D<
imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat..inca o mamica de inger ni se alatura...inca un ingeras se ridica la cer..
scumpa mea,ma bucur ca ai avut puterea sa ne spui povestea ta..iti suntem alaturi
te intelegem prin ce treci..pe acest forum EMMA vei gasi alinare..vei putea sa spui tot ce ai pe suflet,fara a fi neinteleasa..aici poti sa-ti plangi dorul dupa Ilaria
scumpa mea..te imbratisez inca odata si ma rog ca DD sa-ti mai aline din suferinta care ti-a acaparat sufletul indurerat [-o<
sunt cu gandul...alaturi de tine @};- [-o< >:D<
Imagine
mady

Locaţie: chitila
Sus

Mesajde corina_odolean pe 6 Mar 2011, ora 18:11

Gabriela, mamica de O:-) mica lasa-ma sa te >:D< >:D< si sa-ti urez un " Bun venit" in acesta mare familie a parintilor de ingeri.

Aici vei gasi alinare, intelegere, o vorba buna , un gand bun si o [-o< pentru Ilaria.

Imi pare rau.- cuvinte simple dar care pentru noi parintii de ingeri inseamna foarte mult...

Ma [-o< la Bunul DD si la iubitii nostrii O:-) sa-ti dea putere si forta sa treci prin acesta durere, penste aceasta imensa pierdere.

O >:D< >:D< >:D< pentru tine si Mihnea, iar pentru O:-) ta iubita un brat imens de @};- @};-
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 6 Mar 2011, ora 18:33

I mi pare nespus de rau pentru pierderea ta, a voastra mai bine spus. A ti pierdut o minune de printes dar a ti castigat un inger protector.
Doamne este atat de greu...si doare atat de tare.
Aici vei gasi alinare, aici fetita ta Ilaria Maria va trai prin cuvintele tale, aici va fi sarbatorita de fiecare din noi.
Te >:D< cu drag.
Zbor lin ingeras drag Ilaria Maria

Te indrum sa citesti aceste articole :
http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame te vor ajuta sa gasesti putere,
-sotului tau ii poti arata articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati pentru ca si el sufera, si pe el il doare chiar daca incearca sa para puternic
-iar apropiatilor tai, familiei, colegilor de serviciu le poti trimite un mail cu acest link http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati de aici vor invata cum sa respecte durerea prin care treci si cum sa nu te raneasca.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 6 Mar 2011, ora 18:36

Iar aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/copiii gasesti articole pentru al ajuta pe fiul tau Mihnea, si el are nevoie de ajutor pentru ca si el sufera.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 6 Mar 2011, ora 20:48

Gabriela >:D< bine ai venit in familia EMMA. Din pacate citesc ca inca o mamica de prematur isi pierde puiul si asta imi mareste durerea, tristetea ... Imi pare sincer rau ... azi nu am putere sa iti spun mai mult ...

Zbor lin micuta O:-) Ilaria.
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde ramona_copil pe 6 Mar 2011, ora 21:32

Imagine
Mama va canta http://www.youtube.com/watch?v=RSZ4T_ll_SM
Zbor lin ingerasi. Mami si tati va iubesc pe toti 5
https://picasaweb.google.com/115966029651162300820
ramona_copil

Locaţie: arad romania
  • YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 6 Mar 2011, ora 21:51

Draga mea mamica d eingeras , te imbratisez cu drag , si imi pare nespus de rau pentru micuta ta ingerasa Ilaria !!

Off, e atat de greu de fiecare data , sa imbratisez din nou o proaspata mamica de ingeras !!
>:D< =((

Inima mea plange alaturi de tine , dragostea pentru fiica ta nu se va stinge niciodata ,dar sper ca macar cu timpul sa inveti , impreuna cu noi , sa mergi mai departe !!'

Pana atunci plang alaturi de tine durerea pierderii micutei tale ingerase !!

PEntru frumoasa ta printesa mii de flori !!

:* O:-) @};- @};- @};- [-o<
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde nicoleta pe 6 Mar 2011, ora 22:08

Buna, Gabriela noastra scumpa!
Regretam faptul ca ai avut parte de o asa pierdere grea, insa ne bucuram ca ai avut putere sa vorbesti despre durerea ta.
Faptul ca ai putere sa vorbesti despre un necaz, te ajuta sa fi mai puternic, efectiv iti misca pasii spre optimism, spre putere si sperante.
Sa sti, draga mea ....ca fetita Ilaria Maria va ramane mereu a voastra, doar ca traieste intr-o lume pura, buna, fara urat si fara rele.
Fetita voastra va ocroteste si se roaga pentru voi, iar in somnul vostru vine si va mangaie ajuatnd ca voi sa va odihniti si sa visati frumos.
Te imbratisez si sa ai mare grija de tine pentru ca micuta ta sa fie linistita vazand ca mamicuta ei atat de iubitoare este bine.
Te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi sperand ca vei simti un zambet pe chip.
Milioane de @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- si sa ai incredere in frumos si bine!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde Angela pe 6 Mar 2011, ora 22:45

Gabriela, Dumnezeu sa va intareasaca si sa va aline sufletul. Fetita voastra draga va trai vesnic in sufletele voastre! Tot ce putem spera noi cei ramasi pe Pamant, este ca lor le este mai bine, intr-o lume fara de suferinta...........dar cat de dor ne este si ne va fi vesnic!
Te >:D< cu tot sufletul, iar pentru micuta ta Ilaria Maria @};- (*) si [-o<
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Mesajde nicoleta pe 7 Mar 2011, ora 04:30

Buna, scumpa noastra prietena!
Iti doresc sa ai parte de o saptamana calda si linistita, sa ai puterea de a spera mereu la bine si de a crede in frumos.

Draga mea, am calculat vibratia celor doua nume Ilaria si Maria, sa sti ca amandoua sunt pline cu lumina, iar pentru asta fetita voastra ar fi fost foarte iubita si aici pe pamant, ar fi avut mult noroc si ar fi fost foarte prietenoasa.

Asadar in Cer toti ingerasii se invart pe langa ea, pentru ca sufletul ei straluceste si emana dulceata dulce-dulce!

Te imbratisez cu dragoste, Sfanta Maicuta sa te ocroteasca!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde adina pe 7 Mar 2011, ora 08:23

Draga mamica , imi pare nespus de rau pentru pierderea ta , noi cele de aici te intelegem ce simti , prin ce treci este foarte greu si foarte dureros , nimic nu e mai dureros decat sa iti pierzi copilul . Draga mea aici fiecare dintre noi te intelege , aici daca vrei sa ii scrii fetitei tale tot ce simti pentru ea nu te va judeca nimeni , fiecare am trecut si trecem prin aceasta crunta realitate , Dumnezeu si ingerasii sa iti de-a putere sa poti merge maideparte , numai bine draga mea.
Ingerasei tale zbor lin (*) (*) , multa lumina *-:) , multe @};- @};- si multe [-o< .
Doamne ajuta [-o< .
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde ama pe 7 Mar 2011, ora 08:28

imi pare nespus de rau pt pierderea printesei tale,e greu iar cuvinte nu am ,dar sa stii ca aici suntem toate cu aceeasi durere imensa si vei avea tot timpul spijinul moral de a merge mai departe...................

iti doresc multa putere si credinta :x
te >:D< cu drag

printesei tale mii @};-
inima mea bate doar pt tine MARIO.......
http://www.facebook.com/album.php?aid=3 ... 630d247931
ama

Locaţie: resita
  • YIM
Sus

Mesajde mady pe 7 Mar 2011, ora 20:26

Maine este ziua ta,mamico
Suntem mamici de ingeri si chiar daca sufletelele noastre nu sunt fizic alaturi de noi…ei sunt tot timpul in inima noastra

Acum cateva clipe..am vorbit cu ingerasul tau.…si m-a rugat sa-ti transmit un mesaj:

Mami,
Te iubesc, pentru mine esti unica…esti minunata , mamico
…si iubirea ta este plina de tandrete..si de accea este atat de usor sa te iubesc asa mult

Si pentru ati arata si eu cat de mult te iubesc..ti-am scris si o poezie :

Azi,din gradina Raiului,eu am adunat ,
Tot ce-i mai frumos , mai bun si mai curat ,
Sa iti trimit de ziua ta , maicuta draga
Si sa-ti soptesc , ca te-oi iubi o viata-ntreaga

LA MULTI ANI,MAMI!!!!!!!!....''

Imagine
mady

Locaţie: chitila
Sus

Mesajde Gabriela Dinu pe 7 Mar 2011, ora 22:10

Va multumesc tuturor, voua, mamicilor de inger, sotii si mame de comori in viata!
Maine, de ziua tuturor, va doresc sa aveti incredere in voi, sa luptati pentru ceea ce credeti si sa sperati...da, sa sperati in mai bine, pentru ca aceste evenimente sa nu se fi intamplat degeba.
Veti sti intotdeauna sa pretuiti viata!
Sunteti de trei ori femei(sotii, mame si mame de ingeri), si asta nu-i usor. Sunt alaturi de voi si va multumesc din inima!
La multi ani! :x @};- @};- @};- %%-
Gabriela Dinu

Sus

Mesajde Gabriela Dinu pe 7 Mar 2011, ora 22:34

Doina scrie:Draga mamica de ingeras Gabriela te >:D< si ma bucur ca ai sris aici povestioara voastra pentru ca stiu si sunt sigura ca iti va face bine, aici mamicile sunt ca eroii pentru mine ;;)
Imi pare rau pentru ca ati suferit si ingerasii sunt minunati si extraordinari totusi faptul ca noi avem ingerasi acolo in Ceruri ne aduce foarte multa suferinta. =((
Mi se pare ca fetita ta a suferit exact ca si Ana, adica si ei i s-a dat plansma si sange si asta pentru ca din oarecare motive a intrat in CID (coagulare intravasculara diseminata). Au urmat intrebarile si de ce daca am fost sanatosi etc etc. Nimic....doar ca acum umbland la medici (altii mai obiectivi decat cei cu care am nascut bineinteles) am aflat ca poate a fost o infectie care a provocat socul Anei si apoi moartea ei... :(( :(( :((
Nu vreau sa hranesc senimentul de dispret pe care-l simt fata de medicii care sunt superficiali si din cauza aceasta nu am sa mai vorbesc despre acest lucru ci doar sa vorbesc despre ingerasele noastre scumpe care sunt intr-un loc atat de minunat, fara suspine si o sa ne vegheze vietile. >:D<

iti trimit @};- @};- @};- @};- pentru ingerasa ta cu nume deosebit

pentru Imagine de ingerasa

Iti doresc sa te refaci si sa fii puternica!
Nu trebuie sa eviti sfaturile si terapia unui psiholog profesionist. Te va ajuta enorm de mult. Ai pierdut-o pe Ana din vina medicilor sau pur si simplu Dumnezeu a dorit-o langa el, pentru ca voi sa fiti mai puternici aici, pe pamant. Stiu ca este greu, ca urmeaza invinuirile, teama de alta sarcina, dorinta sa aveti cat mai multe amintiri cu ea, fricile referitoare la ea(oare ii este frig, are destula mancare, destula atentie acolo etc)...Dupa pomenirea de 40 de zile vei avea timp mai mult si pentru tine. Pentru ritualul tau de despartire, pentru travaliul tau sufletesc. Te rog sa nu te limitezi doar la acest forum daca doresti cu adevarat sa te vindeci.
Te sarut cu mare drag si-ti doresc tot binele din lume!
O imbratisez cu drag si pe Ana care sper sa fie in cercul de prieteni ai Ilariei, fiind apropiate de varsta. Eu sunt capricoarna de exemplu si am foarte multi prieteni in balanta, ele de ce nu s-ar intelege?!
Mii de imbratisari !
Gabriela Dinu

Sus

Mesajde Iza pe 7 Mar 2011, ora 23:44

scumpa mamica de Inger Ilaria Maria,
Da-mi voie sa te imbratisez si sa iti spun un sincer Imi pare rau...Ma regasesc oarecum in povestea ta, pentru ca, la fel ca si tine, am nascut prematur, la numai 33 de saptamani, o fetita pe nume Iarina si care a plecat in Lumea Ingerilor dupa 5 zile...
Au trecut de atunci aproape 10 luni, timp in care am trecut prin nenumarate stari: de furie, de tristete, de chin, de vinovatie, apoi au fost stari confuze, cand nu ma recunosteam pe mine ca persoana...dar au fost si stari pozitive, optimiste cand sufletul meu imi spunea ca fetita mea este bine acolo sus si astfel, imi adunam puterea de a merge mai departe.
Imi pare rau sa stiu ca si tu treci prin asta, iar durerea este nemarginita. Nimeni si nimic nu iti va scoate puiul din suflet si o vei purta cu tine oriunde vei merge. Ilaria Maria va trai prin tine si iti va fi alaturi pana la sfarsit. Nicicand sa nu te indoiesti de asta. Iar daca esti putin atenta in jurul tau, vei descoperi zilnic mesaje de la ea.
Te imbratisez inca o data si-ti reamintesc ca esti o mamica binecuvantata, cu puteri nebanuite.
Pentru tine, draga mea...un brat de @};- @};- @};- , iar pentru micuta ta O:-) ...un curcubeu de (*) (*) (*) delicate si catifelate...
"If you have no voice: SCREAM !
If you have no legs: RUN !
If you have no hope: INVENT !"

(Cirque du soleil - "Alegria")
Iza

Sus

Următorul

Scrie un răspuns
51 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro