Florentina He scrie:Ma numesc Florentina si pentru 5 luni am fost cea mai fericita si implinita femeie din lume. Am ramas insarcinata dupa 6 ani cand nici macar nu ma mai asteptam.Mersesem la medic pentru ceea ce credeam eu ca e o raceala iar cand acesta mi-a spus ca defapt e vorba de o sarcina am simtit ca plutesc , ca insfarsit am un sens in viata.
Am facut toate analizele recomandate , toate ecografiile si totul era bine .Bebele meu era sanatos si se dezvolta normal .La ecografia de 22 de saptamni am primit lovitura : "RESTRICTIE PRECOCE ASIMETRICA DE CRESTERE INTRAUTERINA". Am sperat ca e o greseala ,am consultat si alti medici insa diagnosticul s-a confirmat ba si mai rau mi s-a spus ca este vorba si de o anomalie cromozomiala. Acum astept sa treaca cele 2 saptamni (asta daca sarcina nu se oprestedin evolutie) ca sa pot face aminocentaza ca sa-mi spuna exact despre ce fel de anomalie e vorba ca sa pot face intrerupere de sarcina si prin asta sa devin CRIMINALA propriului meu copil.
Tot ce imi doresc e sa mor si eu odata cu el .