, zbor lin ingerasa micuta
.
plang alaturi de tine, povestea micutei Maria Alexandra este atat de frumoasa si trista. Bine ai venit in familia EMMA locul in care inimile frante de durere gasesc un picut de alinare. Ii poti povesti si sotului despre forum, si el poate scrie aici. Te
strans si cu toata inima. 
Maria Alexandra
si...un curcubeu de stele sclipitoare!
cu multa caldura si imi pare tare rau ca nu pot face mai mult pt tine.
imi pare rau ca aici ti-e si tie locul ... citeam randurile tale si ma supara incompetenta medicului care ti-a supravegheat sarcina dar ma bucura faptul ca ai dat peste un medic bun cu care ai nascut ... citeam si epntru o clipa am uitat ca sunt pe EMMA si speram in finalul fericit al povestii voastre. Am sa iti spun ca aici ne vei gasi si iti vom fi alaturi si acii iti va fi mai usor sa duci povara acestei imense dureri. Pentru ingerasa ta mii de 
.!!!

un zbor lin printre
iar tie multa putere si tarie cu drag 
.
pentru fetita ta frumoasa de pe norisori........acum ungerasii nostri se joaca impreuna...........
Alina iti trimit si eu imbratisari calduroase

tot timpul cat am citit mesajele astea am avut pielea de gaina.cat de bine imi fac aceste ganduri si cuvinte din partea voastra!!!va multumesc !
e greu si tot asa va fi...poti fi convinsa ca te priveste, i ti mangaie obrajii plini de lacrimi si ti spune sa nu mai plangi, i ti spune ca te iubeste.Deja ai primit primul semn de la ea, vei mai primi sa fii sigura. Sunt sigura ca ai facut tot ce a tinut de tine sa fie bine.

si
pentru ingerasa ta!
din suflet...
calda....