cu drag!
si
!
Manu, Beatrice si Damian vor fi mereu copilasii tai mult iubiti, iar tu vei fi mamica lor. Acum, ei sunt ingerasii care va au in grija, va vegheaza pe voi si pe surioara lor. Bineinteles ca dor toate aceste lucruri, nici la mine inca nu au trecut (desi au trecut aproape 8 luni de cand fetita mea a devenit ingeras). Ai sa vezi si tu ca sunt zile in care esti foarte puternica si esti gata sa infrunti tot si zile in care te simti mica si neinsemnata cu inimioara plina de durerea pricinuita de pierderea ingerasilor...Pierderea copilasilor nostri este cel mai mare si mai dureros prag al maturizarii...cum imi spunea nasica mea...am devenit femei...Cam dureros mod de a ne maturiza din nefericire...
... trebuie sa fii curajoasa pentru cei doi ingerasi si pentru minunatia de fetita frumoasa care este alaturi de tine aici pe Pamant

pentru ingerasii tai si multe
calde.
din tot sufletul....
cu mult drag, bine ai venit printre noi desi ar fi fost cu mult mai bine sa nu cunosti aceasta durere fara margini. Cum bine ai spus in titlu chiar daca ei nu s au nascut sunt ai tai si vor fi mereu ai tai draga mea mamica de ingerasi DAMIAN-IONUT si BEATRICE-MARIA, de acum ei i ti vor fi ingeri pazitori, vor avea grija de fetita ta si o vor proteja. Tot ce ti pot spune acum este ca mi pare tare rau de pierderea ta si ca oricand vei avea nevoie una din noi sigur va fi aici. Cand eu am pirduto pe Tasha finuta mea vazandu ma fara burtica si intrebandu ma unde este bebe i am zis ca este la DD, ea mi a zis atunci : eu stiu de ce s a dus acolo, l a luat sa il faca ,mare si il trimite pe bebe inapoi. Copii sunt isteti, ei percep altfel lucrurile si mai tarziu ai sa vezi ce alinare vei gasi in vorbele fiicei tale.
cu mult drag
pt
DAMIAN-IONUT si BEATRICE-MARIA
pt fetita ta minunata
, si multi
SI ATI DORESC UN AN NOU FERICIT.MA
LA DUMNEZEU SA AIBE GRIJA DE INGERASII TAI.TE PUP.
cu multa dragoste si eu am patit cv asemanator imi pare rau pt bebei tai si mie imi e greu sa trec peste asta si eu aveam 2 fetite si le iubesc si acum enorm d mult trebuie sa avem puterea de a lupta ank o data pt noi si eu ma lupt cu visele si ma uit la burtik sperand sa mai fie cv acolo insa nui asa mie greu sa stiu km venit aksa cu pantecele gol si mainile goale acum vreau sa lupt pt mn sa am din nou un bebe si te sfatuiesc s faci si tu la fel durerea e mare insa trebui sa luptam pt noi k altfel nimeni nu o va face,bucurate ca mai un copilas oferai toata dragostea ta
pupici
si numai bine.
cu mult drag si azi i ti stergem lacrimile de pe obraz, stii tu azi DAMIAN-IONUT serbeaza alaturi de ingeri si sora lui. Pentru asta da i un zambet si nu lacrimi.
pt
tau si o lumanarica arde pt el azi

si ma
pentru
tai.

cu mult drag
si ne rugam la DD sa-ti dea putere si alinare.
pentru ingerasii tai din cer!