"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
povestea mea poate nu e asa dureroasa ca a multor mamici de aici,dar e groaznica pt mine!sunt o mamica tanara.am o fetita d 3 ani si 8 luni,frumoasa si sanatoasa.cand am ramas insarcinata a 2 oara era in al 9 cer si ea.cand am aflat ca voi avea gemeni am fost mai mut decat fericita.imi era teama,dar aveam incredere k d-zeu ma va ajuta.la al 2 control mi s-a zis k unul din bebei s-a oprit din evolutie dar k celalalt e bine,chiar dak placenta avea o decolare intinsa(era jum desprinsa).asa ca luam un pumn de pastile,eram atenta la cea mai mica miscare a mea,si nu faceam nimic de frica sa nu-i fac rau.mergeam saptamanal la ecografie.in sapt a 8 mi-a zis k a inceput sa s prinda,dar k pericolul nu a trecut.mi-a aratat cum ii batea inimioara puiutului meu,mi-a aratat coloana,capusorul, manutele si piciorusele,perfect dezv pt varsta lui.eram multumita si fericita k makr el era bine.numai k dupa 5 zile,cand eram la munk,a inceput o hemoragie puternica,lucru d care ma avertizase doc,am chemat salvarea si am ajuns la spital.sangele curgea si nu puteam sa-i fac nimic;plangeam disperata si ma uitam la toti asteptand sa ma ajute cineva,sa-mi salveze puiul.au chemat doc d garda si mi-a zis k nu are c sa-i mai faca k a murit si va trebui sa ma cureteze.a fost groaznic procedeul,dar si maii groaznic a fost k bebele meu nu mai era.si nu stiam c o sa-i zic fetitei mele care abia astepta sa-i tina in brate si sa aiba"ghija" de ei.nu stiam c sa fac,cum sa reactionez.am plecat akasa.cand am ajuns fetita mea si-a alintat bebeii si m-a intrebat unde am fost.am incercat sa-i explic si a inceput sa planga cu tot sufletelul ei zicand k doamne doamne nu trebuia sa-i ia fratiorii,sunt ai ei si nu vrea sa-i dea.nu-i ajungea unul? asta a fost intrebarea la care nu am stiutsa-i raspund.am crezut k o sa treaca totul,dar dupa 4 zile a inceput sa ma simt rau si am ajuns iar la spital cu aproape 39 febra.dupa alte 4 zile d antibiotic puternic,d ma dureau si venele si muschii m-au curetat din nou.nu vreau sa mai ajung acolo!mi s-a zis "lasa draga k esti tanara, ai tot timpul sa faci copii!"dar nu asta ma macina, ci gandul k puii mei,DAMIAN-IONUT si BEATRICE-MARIA, pt ca asa hotarsem noi doua sa-i numim,nu erau cu noi.si acum,dupa 1 luna,ink ma mai uit la burtica si ma intreb daca nu cumva makr unul din ei nu creste acolo.poate doc s-au inselat,dar imi dau seama k nu e asa.am avut cosmaruri si ink mai am.visez mereu cand baiat,cand fata si ma gandesc k poate sunt copii mei.i-am iubit foarte mult,chiar dak nu au apucat sa-mi vada chipul,sa l pot spune cat d mult ii iubesc.unii ar zice ca exagerez,k nici n-am apucat sa-i vad,dar sa-i iubesc;insa eu i-am dorit si iubit din prima clipa si asa va fi mereu.
Draga Manu, imi pare rau ca ai ajuns in comunitatea mamelor de ingeri, insa ma bucur ca ti-ai facut curaj sa-ti scrii povestea aici, intr-un loc unde nimeni nu te va judeca si unde va exista intotdeauna o casuta calda pentru ingerasii tai DAMIAN-IONUT si BEATRICE-MARIA. Poate ca povestea ta nu este cea mai trista, nici cea mai dramatica, dar este A TA! Si pentru fiecare, problemele personale sunt cele mai importante. Si durerea ta este la fel de mare, chiar daca sarcina nu a fost asa inaintata ca sarcinile altor mamici. Bebeii au existat in burtica ta, e important ca tu STIAI ca sunt acolo, ca visai la ziua in care-i vei strange in brate si cand fetita ta se va juca cu fratiorii ei. In comunitatea Mamelor de Ingeri vei gasi tot timpul o imbratisare calda, un cuvant cald, o vorba frumoasa, o alinare venita din suflet fiindca toate mamicile de aici au trecut prin aceeasi drama. Sper sa vii in mijlocul nostru ori de cate ori simti nevoia si sa aduci aici, prinosul tau de dragoste si dor ingerasilor tai. Te cu drag! Pentru micutii Damian-Ionut si Beatrice-Maria, multe si !
Manu, Beatrice si Damian vor fi mereu copilasii tai mult iubiti, iar tu vei fi mamica lor. Acum, ei sunt ingerasii care va au in grija, va vegheaza pe voi si pe surioara lor. Bineinteles ca dor toate aceste lucruri, nici la mine inca nu au trecut (desi au trecut aproape 8 luni de cand fetita mea a devenit ingeras). Ai sa vezi si tu ca sunt zile in care esti foarte puternica si esti gata sa infrunti tot si zile in care te simti mica si neinsemnata cu inimioara plina de durerea pricinuita de pierderea ingerasilor...Pierderea copilasilor nostri este cel mai mare si mai dureros prag al maturizarii...cum imi spunea nasica mea...am devenit femei...Cam dureros mod de a ne maturiza din nefericire...
Nu ma insel cand iti spun ca vei gasi aici locsorul in care poti sa plangi si sa vorbesti despre copilasii tai in voie. Vei fi ascultata si vei fi primita oricand cu bratele deschise
Mult curaj draga mea ... trebuie sa fii curajoasa pentru cei doi ingerasi si pentru minunatia de fetita frumoasa care este alaturi de tine aici pe Pamant
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria Desene pentru un îngeraş:http://dennyg.daportfolio.com/
Draga noastra, imi pare rau pentru pierderea ingerasilor tai .Iti intelegem durerea deoarece majoritatea membrilor acestui forum au trecut prin aceasta durere crunta pe care ne-a dat-o soarta.Aici poti plange, poti vorbi deschis fara sa te judece nimeni, aici eu am gasit alinarea, aici eu ma simt alaturi de aceste persoane dragi mie care imi impartasesc durerea si care mi-au dat puterea de a merge mai departe.Oricati copii ai avea , dorul este destul de mare pentru copii pierduti si nimic nu-i poate inlocui. Te inteleg cand imi spui de fetita ta care pune intrebari deoarece si eu am un baietel de 5 ani care ma tot intreaba cand va veni surioara lui acasa de la Doamne, Doamne si cede-ma ca de multe ori nu stiu ce raspuns sa-i dau. Iti ofer scumpa mea Manu umarul meu pe care sa plangi atunci cand vei avea nevoie si iti doresc din toata inima mea multa sanatate si multa putere. Multe pentru ingerasii tai si multe calde.
Draga mea, mamica de ingerasi Imi pare rau pentru pierderea prin care ai trecut, e dubla, ai suferit de doua ori in interval atat de scurt, ai pierdut doua sufletele care cresteau in tine...si suferi, la fel ca noi toate si totusi dupa o luna de zile, ai avut curaj si tarie sa ne scrii, sa ne povestesti despre durerea ta, sa-ti deschizi sufletul in fata noastra. Si uite, eu imi deschid bratele, sa te primesc cum se cuvinte, sa iti spun cu toata sinceritatea ca stiu prin ce treci, ce te doare, ce nu iti da liniste, dar gandeste-te, te rog, ca acesti ingerasi nenascuti sunt langa Dumnezeu, sunt acolo sus si totusi aproape de tine,ii vei pastra mereu in gand si in suflet si cu siguranta ii vei aminti si micutei tale, ca fratiorii ei sunt ingerasi frumosi ce o sa-i poarte de grija si ea la randul ei in fiecare seara sa se roag pentru ei..... Ai doi ingeri, doi ingeri pazitori, care te vor veghea pururea din Ceruri, care iti vor ramane aproape chiar daca fizic nu-s aici cu tine.....inchide ochii si veseaza-i, deschide bratele si da-le o mangaiere..... Sunt aici langa tine, oricand vei avea nevoie de mine...si uitasem....bun venit in familia noastra, familia E.M.M.A Si pentru Beatrice si Damian o din tot sufletul.... Bia
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Te cu mult drag, bine ai venit printre noi desi ar fi fost cu mult mai bine sa nu cunosti aceasta durere fara margini. Cum bine ai spus in titlu chiar daca ei nu s au nascut sunt ai tai si vor fi mereu ai tai draga mea mamica de ingerasi DAMIAN-IONUT si BEATRICE-MARIA, de acum ei i ti vor fi ingeri pazitori, vor avea grija de fetita ta si o vor proteja. Tot ce ti pot spune acum este ca mi pare tare rau de pierderea ta si ca oricand vei avea nevoie una din noi sigur va fi aici. Cand eu am pirduto pe Tasha finuta mea vazandu ma fara burtica si intrebandu ma unde este bebe i am zis ca este la DD, ea mi a zis atunci : eu stiu de ce s a dus acolo, l a luat sa il faca ,mare si il trimite pe bebe inapoi. Copii sunt isteti, ei percep altfel lucrurile si mai tarziu ai sa vezi ce alinare vei gasi in vorbele fiicei tale. Te cu mult drag pt DAMIAN-IONUT si BEATRICE-MARIA pt fetita ta minunata
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
trebuie sa va multumesc din suflet tuturor mamicilor care v-ati facut timp sa-mi spuneti o vb d alinare!nu ma asteptam sa gasesc aici atata intelegere cata n-am gasit din partea apropiatilor.p masura c citeam,plangeam si simteam cum mi se usureaza sufletul, cum mi se ridica toata presiunea si durerea ce-mi apasa sufletul. iar cand am vazut baloanele albe cu numele puiutilor mei am realizat k ei totusi traiesc in lumea lor,a ingerilor, si cred k sunt fericiti! nu am crezut ca un site imi poate oferi linistea de care aveam nevoie si ma bucur foarte mult k makr asa am avut ocazia sa va cunosc.sunteti minunate toate si-mi pare rau k a trebuit sa suferim asa mult.cu siguranta d-zeu va avea grija si d noi. va ofer multe,multe , si multi si nu voi uita nici d bebeii vostri in rugaciunile mele.
te cu multa dragoste si eu am patit cv asemanator imi pare rau pt bebei tai si mie imi e greu sa trec peste asta si eu aveam 2 fetite si le iubesc si acum enorm d mult trebuie sa avem puterea de a lupta ank o data pt noi si eu ma lupt cu visele si ma uit la burtik sperand sa mai fie cv acolo insa nui asa mie greu sa stiu km venit aksa cu pantecele gol si mainile goale acum vreau sa lupt pt mn sa am din nou un bebe si te sfatuiesc s faci si tu la fel durerea e mare insa trebui sa luptam pt noi k altfel nimeni nu o va face,bucurate ca mai un copilas oferai toata dragostea ta pupici
Draga mea noi aici te intelegem perfect prin ce treci este ingrozitor , iti doresc multa putere , incredere si alinare anul acesta sa fie mult mai bun pentru noi mamicile de ingeras te si numai bine.
Ei Manu draga mea azi stiu ca este o zi grea pentru tine si tocmai pentru ca stiu i ti spun ca nu esti singura, noi familia EMMA suntem langa tine, te cu mult drag si azi i ti stergem lacrimile de pe obraz, stii tu azi DAMIAN-IONUT serbeaza alaturi de ingeri si sora lui. Pentru asta da i un zambet si nu lacrimi. Multe pt tau si o lumanarica arde pt el azi
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
Draga mea,este o fraza pe site care are f multa importanta:"Nici o talpa nu e atat de mica incat sa nu lase nici o urma pe pamant".Si eu sunt o mamica de inger si am pierdut bebelusul meu ca si tine la 2 luni de sarcina.Este adevarat ca sunt aici mamici care au patit mult mai rau decat noi,care au apucat sa isi tina ingerasii in brate sau care le-au murit la 8-9 luni.Dar sa stii ca si durerea noastra este la fel de mare.Cand afli ca esti insarcinata iti faci mii de planuri si de sperante.Chiar daca un bebe nu ajunge sa miste in burtica noi oricum il sitim acolo,il iubim si ne dorim sa se nasca sa ne umple de fericire.Asa ca trebuie sa stii ca noi,toate mamicile de ingeri,te intelegem si iti suntem alaturi.Mai mult sau mai putin toate am impartasit aceeasi durere.Eu nu am nici un copil.Pt mine ar fi fost primul.Si eu sufar foarte mult cu toate ca au trecut 9 luni de la pierderea ingerasului meu.Imi doresc la nebunie un copilas.Sper ca D-zeu ma va ajuta sa imi implinesc visul de a deveni mamica.E foarte important sa nu iti pierzi credinta in D-zeu.In aceste momente tindem sa Il renegam.Dar El e mereu alaturi de noi si din pacate cateodata santem sortiti sa trecem pri unele nenorociri ca sa ne apropiem din nou de El.Acum ingerasii tai sunt acolo sus si vegheaza asupra ta si a fetitei tale.Sa ii spui fetitei sa se roage la Doamne Doamne sa ii dea un alt fratior sau surioara.Iti doresc tot binele din lume si sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste aceasta durere.O sa vezi ca o sa fie bine si o sa mai ai un copilas. Te pup ,te si ma pentru tai.
Draga Manu , sper ca Doamne Doamne ti-a mai dat o minune si de aceea nu mai ai timp sa intri pe aici , sper ditn tot sufletul ca esti fericita si , cei doi ingerasi te vegheaza in fiecare clipa!! Te imbratisez cu drag ! Pentru ingerii tai mii de flori !!
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
imi pare rau draga mea, imi pare rau ca nimeni si nimic nu o sa poata sa iti inlocuiasca ingerasii...................... gandeste-te ca acum sunt un ceruri si vegheaza asupra voastra si asupra surorii lor. asa cum aio spus tu, chiar daca nu am nascut sunt si vor fi pt totdeauna copilasii nostrii.......... imi pare rau Alina
mamica unui baietel minunat, de cinci anisori, pe nume Vlad, a unui ingeras care a stat in burtica la mami doar 6 saptamini si a unui ingeras mai micut dar pe care ii vom iubi toata viata http://www.organizatiaemma.ro/node/638
Un an de dor, de lacrimi, de intrebari, ingerasul tau DAMIAN-IONUT te priveste din cer si te mangaie, te iubeste. Echipa EMMA azi a aprins lumanari pentru sufletelul lui pur. Te cu mult drag Zbor lin, ingeras DAMIAN-IONUT, zbor lin
Astazi, draga mamica, asa cum a spus si Marwana, echipa E.M.M.A. te si ne rugam la DD sa-ti dea putere si alinare. Mii de pentru ingerasii tai din cer!
Pentru ingerul tau mii de flori si o rugaciune plina de iubire
Pentru tine o calda imbratisare !!