Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Povestea ingerasului Ianis Gbriel

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
12 mesaje • Pagina 1 din 1

Povestea ingerasului Ianis Gbriel

Mesajde Antonia pe 20 Mar 2013, ora 23:06

Povestea noastră a început in luna Martie 2010, când făcându-mi un test de sarcina ,am aflat ca am in burtica un suflețel pe care noi il așteptam cu mare drag.Sarcina a fost una ușoară fără probleme.Pe data de 8-11-2011 (SF. Mihail si Gavril),si-a făcut apariția micul nostru îngeraș, un băiețel de 3.200kg sănătos tun (la prima vedere), totul a decurs foarte bine pana la vârstă de 4 luni încet, încet am observat ca piticul nostru nu isi putea tine capu-sorul (sincer am crezut ca este mai puturos) însă la vârstă de 6 luni piticul nostru era la fel, nu isi putea tine capu-sorul si nu putea sta in fundulet. Bineînțeles am început sa mergem cu el in mai multe spitale pentru investigați , iar intr-un sfârșit am aflat o veste tragica , si anume ca îngerașul nostru suferea de o boala genetica GM1 GANGLIOSIDOSA , însemnând o boala genetica fără tratament . Este foarte greu sa primești o asemenea veste , sa te uiti la copilașul tău si sa sti ca nu il poți ajuta cu nimic. la vârsta de 13 luni piticul nostru a făcut prima criza (criza declanșată de boala) am mers cu el de urgenta la spitalul din Bacău (orasul unde noi locuim) , si din cauza tensiuni mărite am plecat de urgenta la Iasi , dar nici acolo nu am putut face nimic după o săptămână de spitalizare la iasi Ianis al nostru pe data de 25-12-2012 a devenit un îngeraș in ceruri . Imi este foarte greu sa trăiesc fără îngerașul meu si mi-as dori foarte mult sa il mai pot atinge măcar odată.
Ianis mami si tati te >:D< si nu uita ca te iubim foarte mult te :x si ne este dor de tine . Multumim din suflet organizatiei Emma pentru mesajele si gandurile frumoase >:D<
Antonia

Locaţie: romania
Sus

Re: Povestea ingerasului Ianis Gabriel

Mesajde marwana pe 20 Mar 2013, ora 23:38

Antonia cu durere iti spun bun venit in familia E.M.M.A. Regret ca traiesti aceasta experienta grea, pierderea micutului tau baietel Ianis Gabriel. Totusi pe undeva ma bucur ca ai gasit putere in inima ta sa ne spui povestea voastra. Ai facut primul pas mic din lungul drum pe care il ai de parcurs.

Sigur ca este foarte greu sa traiesti si sa mergi mai departe fara baietelul tau drag, noi suntem aici si te vom ajuta.

Pentru inceput da-mi voie sa iti fac cunostinta cu articolele de pe site-ul E.M.M.A. Citindu-le iti vor fi de mare ajutor.
- pentru tine draga mea, sa intelegi mai bine starile prin care treci, vor fi momente in care vei simti ura, vina, vei plange, de aici vei intelege ca tot ceea ce simti este datorita durerii mari ce o simti acum - http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame
- pentru sotul tau, care are misiunea de a te proteja si astfel poate da impresia ca el sufera mai putin, in realitate sufera la fel de mult ca tine doar ca societatea noastra le spune barbatilor ca nu au voie sa planga, ca ei trebuie sa fie puternici - http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati
- pentru voi amandoi, de cele mai multe ori o astfel de experienta face un cuplu mai puternic, sunt insa si cazuri cand durerea este atat de mare incat duce la despartire, articole de aici va vor ajuta sa va intelegeti unul pe altul - http://www.organizatiaemma.ro/suport/cuplu
- parintii vostri sufera si ei, vad durere pe chipul vostru si si-au pierdut nepotelul,pe Ianis Gabriel, articolele de aici le poti printa si da parintilor, vor intelege cum sa va fie alaturi http://www.organizatiaemma.ro/node/526
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Re: Povestea ingerasului Ianis Gbriel

Mesajde marwana pe 20 Mar 2013, ora 23:45

Cei apropiati voua se vor astepta sa va reluati viata ca si cum nimic nu s-a intamplat. Ei pot fi bine intentionati dar din nestiinta pot spune cuvinte care dor. Aceste articole le poti trimite pe mail http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati vor invata cum sa fie alaturi de voi, cum sa va inteleaga .

Sunt alaturi de tine.
Zbor lin drag ingeras, zbor lin Ianis Gabriel
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde TaniaS pe 21 Mar 2013, ora 00:36

Dumnezeu sa te mangaie mamica scumpa! >:D<
Mamica Claudiei-Teodora si a ingerasului Matei-Daniel, cum i-a zis mama mea Soare-Clopotel...si a lui Filip-Andrei
TaniaS

Locaţie: Zalau
  • YIM
Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 21 Mar 2013, ora 09:34

Draga Antonia cu durere iti spun ca imi pare tare rau pentru pierdera ingerasului tau, IANIS GABRIEL. Suntem aici sa te ascultam fara sa te judecam, suntem aici pentru a nu te simti singura. La fel si ingersul tau IANIS este alaturi de ingerii nostri care cu siguranta l-au primit in cer cu toata dragostea de care doar ei sunt plini. Te imbratisez,mamica draga! Zbor lin IUSTIN GABRIEL....
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde corina_odolean pe 21 Mar 2013, ora 10:07

Antonia, primeste si de la mine o calda si sincera >:D< , alaturi de regretul pentru pieredrea ingerasului tau Ianis Gabriel.

Imi pare rau draga mea, ca trebuie si tu sa cunosti aceasta mare durere, acest mare dor. Noi vom fi aici, ori de cate ori vei simti ca nu poti merge mai departe, ori de cate ori vei simti nevoia de o >:D< , si ori de cate ori vei avea nevoie de un umar pe care sa-ti plangi dorul.

Zbor lin in lumea ingerilor Ianis Gabriel @};- (*) @};- (*)
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde caresse pe 21 Mar 2013, ora 16:53

Si eu ma alatur durerii tale si vin cu o imbratisare calda si stransa !
Sa ai putere, curaj,rabdare si multa intelepciune !
O:-) Ianis,zbor lin si de acolo de sus,sa ai grija de familia ta !
[-o< [-o< [-o<
(*) (*) (*)
@};- @};- @};-
caresse
Moderator

Sus

Mesajde Alexutza_23 pe 21 Mar 2013, ora 17:25

Te imbratisez cu drag si iti doresc multa putere! >:D<
Scump ingeras, zbor lin si multe (*) @};- !
Cea mai fericita mamica! Iti multumesc, Doamne!
Alexutza_23

Locaţie: romania, botosani
Sus

Mesajde dreamweaver pe 26 Mar 2013, ora 10:42

>:D< >:D<
Zbor lin IANIS (*) [-o< @};-
dreamweaver

Locaţie: suceava, romania
  • YIM
Sus

Mesajde dreamweaver pe 4 Mai 2013, ora 18:43

>:D< >:D< >:D<
dreamweaver

Locaţie: suceava, romania
  • YIM
Sus

Mesajde caresse pe 18 Noi 2015, ora 13:24

Pentru Ianis Gabriel, un ingeras de 4 anisori ... La multi ani eterni, O:-) Ianis .... (*) (*) (*) (*)
Zbor lin,pui mic !
[-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
caresse
Moderator

Sus

Mesajde caresse pe 29 Dec 2015, ora 15:56

Ianis Gabriel... inger frumos, ai implinit in zi sfanta 3 anisori eterni ... (*) (*) (*) (*) (*)
Zbor lin,pui mic!
[-o<
caresse
Moderator

Sus

Scrie un răspuns
12 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro