ingeras Albert
draga mea proaspat mamica de ingeras....ti-am citit durerea, cu fiecare cuvant citit am retrait toate aceste momente prin care am trecut si eu.....plang impreuna cu tine, sufar impreuna cu tine, dorul este imens...durerea este nemasurata...parca din ce in ce mai mare...stiu...cunosc fiecare clipa care a fost si care va urma.....iti simt sufletul ingreunat, suferind, inundat in lacrimi si...din pacate nu pot sa fac nimic sa te ajut...decat sa incerc sa te alin prin cuvinte...este o incercare grea prin care din pacate a trebuit sa treceti si voi...este greu de inchipuit, de crezut ca se poate sa se intample asta...desi....cu o zi inaite totul era perfect normal....din pacate ce ma enerveaza cel mai tare este ca..." nu exista vreo explicatie concreta...ca poate tensiune, ca poate emotii, ca poate...poate ...ca asa a fost sa fie...etc..." eu vreau o explicatie concreta, logica, medicala sau religioasa, dar vreau sa aud ceva concret...m-am saturat de pareri...impresii....

.....Doamne de ce ne iei copilasii????????.......plecarea lui Albert e recenta.......trairile tale sunt normale.......sunt alaturi de tine , sunt aici si iti ofer umarul meu.......familia EMMA te va ajuta sa mergi inainte......iar ingerasul tau te vegheaza acolo de Sus.......sa nu te indoiesti de asta......
Imi pare rau mamica draga pentru durerea pe care o simti si tu, la fel ca celelalte mamici sunt si eu alaturi de tine . Am citit povestea ingerasului ALBERT si
alaturi de tine. Nicio durere nu e mai mare decat aceea sa nu-ti poti tine puiutul in brate,sa nu-i auzi plansul, sa nu-l duci acasa, sa nu-l imbraci cu hainutele pe care le-ai luat cu atata dragoste, ... . E greu, enorm de greu si e normal sa-ti plangi copilul, sa suferi, sa tipi, sa urli, sa-ti spui durerea. EMMA, marea noastra familie, a parintilor de ingeri, te va ajuta, impreuna ne ajutam sa mergem mai departe. Te
strans, mamica draga si sunt alaturi de tine.
ALBERT, zbor lin printre norisorii pufosi si
colorate.
pentru tine!

,nu-mi gasesc cuvintele.
colorate si zbor lin pentru tine inger drag,ALBERT!
durerea ta e recenta, totul s-a petrecut de curand, e normal sa ai starile astea confuze, si eu le-am avut, si inca le mai am,,,cu toate ca baietelul meu a plecat de aproape 7 luni,pot spune ca durerea e la fel, doar ca am inceput intr-un fel sa invat sa traiesc cu ea..stiu ca ti-e greu, foarte greu,si ma rog la Dumnezeu sa-ti dea putina linare, mangaiere si putere de a merge inainte. Te imbratisez si te rog,rezista, nu te lasa,fii tare!!!
Zbor lin micutule Albert.sensiblur scrie:Va multumesc pentru cuvintele voastre, am zile mai bune si zile mai proaste, am zile cand imi doresc sa imi iau activitatea - sa ma intorc la munca sa ma simt utila si am zile cand as vrea sa prind radacini in pat.........iar cea mai mare dilema e ca unerori sunt nerabdatoare sa treaca cele 3 luni (restrictia mediculului) si sa ne apucam sa lucram la un nou copilas....apoi ma apuca vina, ca e prea repede, zici ca ma grebesc sa l uit pe Albert.....si nu vreau asta..........Nu stiu ce vreau sunt atat de confuza.......

Mirela Mimi scrie:OFFF Doamne.....nu stiu ce sa-ti spun , doar ca asa mi s-a intamplat si mie si tot recent...12 august 2012 , bebe nascut mort ALIN CONSTANTIN -37 saptamani!!!! Stiu , doare , doare enorm si va durea eten pierderea ingerasilor nostri.......nici nu pot sa scriu sincer, plang si-s trista........fii tare te rog si hai sa invatam sa trecem peste asta impreuna!!!!!!
Dumnezeu va avea grija de noi , mamici de inger!!!!! Cu drag si caldura Mirela-Tulcea .

draga mea......ce greu este....