cu multa caldura si pt
tau
si multa
si

si sa-ti spun cu tristete " Bun venit "in aceasta mare familie a parintilor de ingeri .
ori de cate ori vei avea nevoie.
inca o data ,iar
tau ii trimit un cos de
si multa
.

cu drag!
Cred ca sufletu tau este......
Nu pot decat sa te imbratisez cu drag si sa iti doresc multa putere si credinta! Sunt sigura ca ingerasul tau se roaga pentru tine si te iubeste nespus de mult! Fii tare pentru el! Pentru ca atunci cand va veti reintalni sa te imbratiseze cu mandrie ca are o mamica puternica!
si
pentru
tau!
....este greu...insa timpul ne va invata sa traim cu aceasta durere...asa mi-au spus si mie mamele de ingeri...si cred ca asa este...nu vom putea nicicand uita...nu avem cum...dar pentru ingerasii nostri trebuie sa fim puternice...si sa mergem mai departe...drumul nostru nu s-a sfarsit...putem oare merge mai departe fara ingerasii nostri????cu multa multa credinta in Dumnezeu vom reusi!!!!este adevarat cu multa durere in suflete si lacrimi si dor....
cu drag!
Claudiu-Florentin multe
,
,
si
vesnica!!!!Inger drag roaga-te pentru familia ta!!!fa-o puternica pe mami!!!!!
draga alina....iti inteleg si impartasesc durerea....imi pare enorm de rau ca ti-ai pierdut puiul....indiferent care este motivul...tu il iubesti si el stie asta....vede...simte..la fel cum uneori ii simti si tu prezenta...este greu..iti este dor...doare al naibii de rau...cunosc sentimentul asta....din pacate toate il cunoastem dar am invatat incet incet, una de la cealalta sa il transformam in iubire...altele au reusit...eu sincer inca mai lucrez la asta....inca plang amarnic de dorul sofiei...

Of, draga mea..
si pe mine ma dor acele amintiri in care puiul meu suferea, iar eu nu-l puteam ajuta cu nimik..
draga mea si te astept aici, ori de cete ori simti nevoia sa vorbesti despre puiul tau drag.
colorate pentru tine, dragule..

.
.

CLAUDIU-FLORENTIN MULTA
!!!
COLORATE SA TE JOCI CU ELE!
SI
PENTRU UN INGER SPECIAL!!!!!
CALDA!!!!
....imi pare nespus de rau! Regret ca a trebuit sa cunosti durerea aceasta cumplita
.
si iti spun cu tristete in suflet bun venit in familia parintilor de ingeri, din partea intregii echipe E.M.M.A.!
si
pentru Ingerasul vostru din cer!
Claudiu-Florentin, zbor lin si lumina vesnica!
Alina! Imi pare rau pentru durerea ta! Este greu sa-ti vezi copilul in suferinta!
pentru
tau frumos!
pe care i-l iubesc mult dar trebuie sa fiu tare in continuare ca si pana acum pentru baietelul pa care i-l mai am pe nume Vladut pentru ca si el sufera cand ma vede pe mine suparata. Claudiu meu frumos si dulce
sa sti ca eu te iubesc mult si-mi lipsesti enorm si nu o sa te uit niciodata.

Alina!
Claudiu

pentru ingerul tau drag.