Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Ingerasul meu,Lara Gabriela

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
372 mesaje • Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 20

Ingerasul meu,Lara Gabriela

Mesajde catalina manda pe 15 Mar 2012, ora 22:26

Dragi mamici,de 2 sapt citesc povestile voastre si plang cu gandul la ingerasul meu care e in ceruri de 2 luni.Am scris de 2 ori povestea mea dar nu am avut cuurajul sa o trimit.
Am aflat cu bucurie,dupa 3 teste pozitive,ca vom avea un bebe......am plans de bucurie si eu si sotul meu.
Am avut fffffff multe probleme,sarcina fff grea.Primele luni,greturi,varsaturi,stari de lesin zilnice pana la 16 sapt cand am simtit un fluturas miscand in stomac.Rh negativ,cand am aflat ca e fetita am aflat si ca am colul deschid.4 internari cu amenintare de avort, plus tratament acasa,odihna la pat,constipatie acuta,retentie de apa..Si problemele continua:suspecta de hepatita,analize,dar din fericire nu a fost hepatita.Apoi alte probleme,pe la 28 de sapt am fost diagnosticata cu colestaza de sarcina.Pt mamicile care au avut asta stiu cum e:INGROZITOR.Mancarimi insuportabile mai ales noaptea,ma plimbam prin casa pana la 2-3 noaptea si ma scarpinam pana imi addea sangele,eram plina de bube pe picioare si pe maini.Tot ce mi s-a dat a fost o crema care mai alina mancarimile pt 1 2 ore.
La controlul de la 32 de sapt doctorul mi-a spus ca am colul scurtat si m-a internat in spital,mi-a spus ca o sa stau acolo pana o sa nasc si ca incearca sa trecem cu bine de 36 de sapt.
Au urmat craciunul,revelionul in spital,sute de injectii,perfuzii.Dar acceptam totul cu zambetul pe buze,stiam ca fac totul pt fetita mea.Eram furioasa pe alte mame care se plangeau pt o injectie,mame care plecau acasa cu toate ca doctorul le spunea sa stea in spital.Oare ele nu se gandeau ca acele lucruri le fac bine bebelusului????
Induram totul pt mica mea,buburuza lui mami.Ea ma rasplatea cu miscari atunci knd vb cu ea,puneam mama pe burtik si ea dadea cu piciorusul,tati vb cu ea,ii spunea ca o iubim si o asteptam sa vina sa ne faca fericiti.Doamne cat o iubesc :(( :(( :(( :((
In ziua de 13 ianuarie 2012,vineri,la controlul de dimineata totul era bine,eram fericita,intram in 36 sapt deci mai era putin si urma sa o tin in brate pe iubita mea mica.La ora 1 am realizat ca fetita nu miscase deloc.Anunt asistenta de serviciu care,in loc sa anunte medicul de garda, ma asculta cu o palnie pe burta(lucru care il fac numai medicii) si imi spune ca e bine,ii aude bataile inimii.AM CREZUT-O. :(( :(( :((
Ora 5,cu toate ca am mangaiat burtica,i-am pus muzica,lucru care ii placea,tot nici o miscare.Merg din nou la asistenta,aceleasi lucru cu palnia,acelasi raspuns E BINE
AM CREZUT-O DIN NOU :(( :((
La ora 7 cand s-a schimbat tura noua asistenta m-a cheama la cabinet unde era doctorul de garda,m-a asc si el cu palnia dar nu a zis nimic,m-a luat la ecograf.Acolo a inceput cosmarul.Dupa 1 min scoate tel,suna celalalt doctor de garda si ii spune sa se pregateask de urgenta pt operatie.Asistenta ma duce la sala de nasteri,unde nimeni nu imi spune ce se intampla,eu nu am nici un gand,nu pot sa ma gand ca ceva e in neregula cu mica mea,asistentele trag de mine,una ma dezbraca,alta ma pune sa semnez ceva,anestezista ma inteapa de 3 ori in coloana pt ca tremuram si nu reusea sa imi faca anestezia.Pana sa adorm aud doar LICHIDUL E VERDE.Ma trezesc la terapie intreband doar daca e bine LARA,sotul intre timp aflase ce se intamplase,a venit la spital anuntat de colegele mele de salon,bucuros ca e tatic in sfarsit si cade cerul pe el cand neonatologul ii spune ca fetita era strangulata cu cordonul,nu misca.Au trimis-o la alt spital in coma pt ca ei nu aveau ce le trebuia sa o ingrijeasca.Seara nimeni nu mi-a spus adevarul,doar imi spuneau ca e bine dar ca au trimis-o in alta parte pt ca era micuta.Nu era adevarat,a avut 2,430,era un inger frumos,bruneta si cu picioare lungi ca tati :(( :(( :(( :((
A 2 zi am aflat ce s-a intamplat,am crezut ca mor,am vrut sa mor atunci.DE CE DUPA ATAT CHIN SE INTAMPLA ASTA?? :(( :(( .Sotul facea naveta intre mine si ea zilnic,ii spunea cat o iubim si cat o dorim langa noi.Dupa 6 zile m-au externat,in sfarsit ma duceam sa imi vad buburuza.A 2 zi am plecat dimineata sa o vad,nicio imbunatatire,traia doar cu aparatele si doar d-zeu putea face o minune pe noi.Inainte sa merg la ea am fost la urgenta pt ca idiotii de doctori nu imi dadusera antibiotic acasa si pt cA STATUSEM 4 zile cu sonda am facut infectie la rinichi.Dupa 2 ore la urgenta am urcat la ea cu inima cat un purice,o vedeam in sfarsit.Am intrat la terapie intensiva si pt ca nu era la locul ei sotul intreaba de ea.Asistenta spune doar S-A DUS.Nu am inteles sau nu am vrut sa inteleg,il intrebam pe sot unde s-a dus,de ce au mutat-o?M-a scos din spital si afara mi-a spus ca murise de 2 ore.Ingerasul meu nu si-a asteptat mamica,nu a vrut sa o vad asa.DE CE MAMI NU M-AI ASTEPTAT?
Dupa 2 zile am inmormantat-o pt ca o botezase sotul la spital.Atunci am facut cea mai mare greseala,nu am fost la biserica.Am hotarat ca e mai bine sa mi-o amintesc cum era in burtica,nu in cosciug.Imi pare rau mami ca nu mi-am luat ramas bun,te rog sa ma ierti ca nu am fost langa tine dar mi-a fost frica ca o sa inebunesc daca te vad cand te baga in mormantul ala rece :(( :(( :(( ~X( ~X(
A trait doar 7 zile.Imi e atat de dor de ea,nu mai suport sa vad mame cu bebelusi,le urasc ca ele au copii si eu nu.O urasc pe asistenta care nu si-a facut datoria si vreau sa o dau in judecata ca poate din cauza ei sunt asa distrusa acum.
Lumea nu intelege si imi zice,sunteti tineri faceti alti copii.Eu nu vreau alti copii,o vreau pe LARA :(( :(( :((
TE IUBIM SI NU TE VOM UITA NICIODATA @};- @};- @};-
Ultima oară modificat de catalina manda pe 1 Mai 2012, ora 10:39, modificat de 2 ori în total.
TE IUBESC ENORM MICA MEA
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000807018166
catalina manda

Locaţie: oras bals judetul olt
Sus

Re: Ingerasul meu,Lara Gabriela

Mesajde corina_odolean pe 15 Mar 2012, ora 22:46

Of, draga mea..cata suferinta...

Te >:D< >:D< >:D< >:D< si-ti spun sincer " imi pare rau "....si-ti urez bun venit in familia e.M.M.A , familia parintilor de ingeri..desi sincer iti spun, mi-as fi dorit sa ne cunoastem in cu totul alte circumstante.mult mai placute...

Draga mea, suferinta ta este recenta...durerea este inca adanc in suflet...

Nu trebuie sa te simti vinovata ca nu ti-ai luat " ramas bun" de la iubita ta ....ai fost in stare de soc, dupa toate cele intamplate..., iar Lara, nu are cum sa fie suparat pe mamica ei draga, caci ai lupat pentru ea....ai luptat asa cum doar o mama lupta pentru puiul ei...iar ea stie asta..

Nu stiu daca ai reusit sa parcurgi tot site-ul E.M.M.A, dar eu te invit sa urmaresti si sa citesti urmatoarele articole : http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame ( pentru tine, pentru a intelege ce ti se intampla si starile prin care treci), http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati ( pentru sotul tau, caci si el sufera ) si bineinteles http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati ( pentru cei din jur , pentru a va intelege durerea ).

te asteptam draga mea aici, ori de cate ori simti nevoia sa plagi, sa vorbesti cu iubita ta O:-) si ori de cate ori ai nevoie de o calda si sincera >:D< >:D<

te >:D< si eu inca o data, iar iubitei Lara, ii trimit un cos de @};- @};- @};- parfumati..

Cu sufletul si gandul mereu alaturi de tine >:D< :x :*
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde catalina manda pe 15 Mar 2012, ora 23:17

Multumesc CORINA.de zile citesc povestile mamicilor de ingeri si plang cand vad cata suferinta e in sufletele lor.Le inteleg pt ca si eu sufar la fel.
Nu inteleg de ce DZEU ne pedepseste asa,nu am facut nici eu nici sotul vreun pacat atat de ingrozitor incat sa ne pedepseasca pt toata viata.Sotul a botezat-o pe LARA si s-a si spovedit la preotul care a botezat-o.Acesta,un om deosebit care si el la randul lui a avut o tragedie asemanatoare cu bebelusul lui,i-a spus ca noi platim pt pacatele stramosilor,ca asistenta care nu si-a facut datoria nu era trimisul LUI pe pamant.
Vreau sa o dau in judecata pe acea asistenta si spitalul,o consider responsabila pt tragedia mea.O sa vorbim cu un avocat sa vedem ce sanse avem.Daca nu avem sanse de castig nu o sa ne complicam intr-un proces chinuitor.
Ma doare cand imi amintesc nesimtirea medicilor.Nu a venit nimeni cat am fost in spital dupa cezariana sa imi spuna ce s-a intamplat,toata lumea ma ignora si asteptau sa plec cat mai repede,le era frica sa nu facem scandal in spital.Inainte sa fiu mutata in salon,doctorul care mi-a supravegheat sarcina i-a promis sotului ca ma va duce intr-o rezerva singura,nu la etajul unde sunt mamele cu copii.Cand m-au mutat de la terapie,surpriza,m-au dus la etajul cu copii,eram sg in salon,am plans 2 ore si mi-am rugat sotul sa vina de urgenta pt ca nu ma baga nimeni in seama,sonda era plina si nu puteam sa am ridic din pat.A venit sotul si s-a dus sa vorbeasca cu medicul meu sa vada de ce nu ma muta singura la alt etaj asa cum promisese.Acest DOMN mai ca l-a dat afara din cabinet pe sot si i-a zis sa vb cu doctorul care m-a operat pt ca eu nu mai sunt pacienta lui.Oare acest om nu are suflet?
Imi pare rau ca m-am nascut in romania,daca eram in alta tara poate ingerasul meu era bine :(( :(( :((
TE IUBESC ENORM MICA MEA
catalina manda

Sus

Mesajde maryna pe 16 Mar 2012, ora 01:20

doamne cata durere...imi pare atat de rau pt tine...cata suferinta....nu stiu ce sa iti scriu nu exista cuvinte care sa aline o astfel de suferinta....primeste de la mine o calda imbratisare....aici pe emma esti inteleasa si nu vei auzi cuvinte de genul "esti tanara....o sa faci altul...sau alte prostii de genul asta...aici vei gasi mereu pe cineva........ >:D< >:D< >:D<

pt ingerasa lara o multime de (*) (*) (*) [-o< [-o< [-o< si @};- @};- @};- @};- @};-
zbor lin ingeras dulce si frumos
maryna

Locaţie: romania,bacau
Sus

Mesajde catalina manda pe 16 Mar 2012, ora 10:06

Draga Maryna,multumesc pt urare.Imi pare atat de rau ca ne cunoastem in asemenea circumstante,dar in acelasi timp ,ma bucura faptul ca exista un asemenea site unde lumea ma intelege si nu ma crede nebuna daca plang din cand in cand pt ca imi e dor de LARA.
Am citit povestea ta si la randul meu te inteleg,stiu prin ce ai trecut, >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
TE IUBESC ENORM MICA MEA
catalina manda

Sus

Mesajde corina_odolean pe 16 Mar 2012, ora 10:11

Da draga mea si eu de multe ori m-am intrebat “ Oare cu ce am gresit pe lumea asta de DD mi-a luat unul din ceea ce aveam mai de pret pe acest pamant “ si multe alte intrebari de acest fel..
Doare..stiu asta...iar faptul ca nu ai fost tartat ca un om si ca nimenti nu-ti raspundea la intrebarile despre fetita ta..accentueaza acesta durere si furie...
Asta din pacate se intampla in spitalele din Romania , iar asta incearca sa schimbe E.M.M.A – acesta mentalitate a cadrelor medicale...care nu te trateaaza ca un om ci ca pe un nimeni..
Te >:D< >:D< si te sfatuiesc sa faci ceea ce simti tu ca este mai bine pentru sufletul tau...

O zi linistita iti doresc, iar Larei ii trimit un frumos @};-

Mereu alaturi de tine.. >:D< :x :*
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde feli_mami-de_inger pe 16 Mar 2012, ora 11:01

Catalina sunt fara cuvinte,doar cu lacrimi in ochi....!! :(( :(( Durerea pe care o simti acum nu ti-o poate diminua nici o vorba acum,dar ne simti intelegerea,faptul ca stim cum e... =(( =(( =((
Cu timpul se va mai estomapa, insa niciodata nu vei uita buburuza ta....te imbrtisez!
Drum lin in inaltul cerului instelat,micuta ingeras Lara! (*) (*) (*) (*)
4 ingerasi in Cer si o 2 fetite pe Pamant .. Iit multumim,Doamne!

Diana,te iubesc enorm!
Amma Nectaria, luptatoarea mea, mami si tati vor fi alaturi de tine si vei fi bine!

ingerasii mei,veti fi mereu in sufletul meu! O parte din el e Sus langa voi!
feli_mami-de_inger

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde catalina manda pe 16 Mar 2012, ora 11:50

Va multumesc tuturor pt intelegere.E bine cand ai cu cine sa discuti,persoane care iti cunosc suferinta si care stiu prin ce trec.Acum va trebui sa astept 2 ani dupa operatia de cezariana sa ma refac pana voi putea incerca sa am alt bebelus.Intr=un fel e mai bine asa pt ca acum nu ma simt in stare sa acord toata iubirea mea altui bebelus.Ma rog doar ca LARA mea sa aiba grija de viitorul ei fratior sau surioara si totul sa fie bine la urmatoarea sarcina.
Va >:D< >:D< >:D< >:D< pe toate si va multumesc pt vorbele frumoase.
Sper ca ingerasii nostrii se joaca impreuna acolo sus.
TE IUBESC ENORM MICA MEA
catalina manda

Sus

Mesajde corina_andrusca pe 16 Mar 2012, ora 12:14

CATALINA DRAGA TE INTIMPIN SI EU C-O CALDA SI SINCERA >:D< ...... =(( :((
TI-AM CITIT POVESTEA ASNOAPTE, CU LACRIMI IN OKI AM VRUT DE 2 ORI SA-TI SCRIU, DAR NU-MI VENEAU DECIT 4 CUVINTE ''''IMI PARE FOOOOOOARTE RAU''' PT PIERDEREA SCUMPEI TELE FETITE..... :((
DESI CUVINTELE NU-SI PREA AU ROSTUL, SI SUNT MULT PREA MICI SI NEINSEMNATE IN FATA DURERII SI-A DORULUI TAU......TE INTELEG PERFECT CIND SPUI ''''CA-TI PARE RAU CA TE-AI NASCUT IN ROMINIA, DACA ERAI INTR-O ALTA TARA, COPILUL TAU AR FI TRAIT ACUM'''''......... :(
DE MULTE ORI SI EU AM SIMTIT ASTA.......DAR DIN PACATE ASTA E TARA IN CARE TRAIM, ASTIA SUNT ''''OAMENII''', CARE N-AR TREBUI SA SE NUMEASCA OAMENI PE MIINILE CARORA NE DAM VIATA NOASTRA SI-A COPIILOR NOSTRI.....SI UITE CE SE ALEGE DE TOT CE ATING EI......DUPA CE-AU DEPUS NISTE JURAMINTE.........UITE CE SUFLETE AU CADRELE NOASTRE MEDICALE ~X( x( II URASC, II DETEST..........SI MI SE RUPE SUFLETUL CIND VAD CA INCA UN COPIL SE RIDICA LA CER DIN CAUZA LOR........ASA CUM SI ANDREIUTUL MEU NA AVUT SANSA SA TRAIASCA........ =(( :((
ITI SUNT ALATURI CU TOT SUFLETUL SI ITI DORESC DIN INIMA MULTA SANATATE, PUTERE, CREDINTA, SPERANTA SI MUUUUULTA LINISTE SUFLETEASCA, SI INTRA AICI IN FAM. E.M.M.A. ORI DE CITE ORI SIMTI NEVOIA....PT MN A FOST COLACUL DE SALVARE, SI NU DOAR PT MN...........E SINGURUL LOC UNDE POT SA SCRIU, SA VB INGERASILOR MEI........SA PLING, FARA SA FIU JUDECATA .......SI SUNT NUMAI OAMENI MINUNATI CARORA MEREU LE VOI FI ^:)^ RECUNOSCATOARE PT TOT BINELE CARE MI L-AU FACUT INCURAJINDU-MA MEREU CU GINDURI BUNE SI SINCERE.
PT FRUMOASA TA INGERASA LARA~~GABRIELA INALT O [-o< *-:) VESNICA :x :* (*) SI MULTI @};- @};- GHIOCEI PARFUMATI PRECUM SUFLETELUL EI....ZBOR LIN PUI MIK SI JUCATI-VA FRUMOS CU TOTII ACOLO SUS IN IMPARATIA DOMNULUI..... :x
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde catalina manda pe 16 Mar 2012, ora 13:41

Corina_Andrusca imi pare atat de bine ca am gasit familia EMMA,ca lumea ma intelege cand simt nevoia sa plang.Nu pot sa nu ma gandesc la mica mea,asa ii spuneam,MICA MEA.Am iubit-o,am asteptat-o atat de mult in viata mea.
Stau si ma intreb:oare acea asistenta care a fost atat de indiferenta cand i-am spus ca fetita nu misca ARE CONSTIINTA?Cat am stat in spital nu a venit sa ma vada,sa isi ceara scuze,nimic.Oare mai poate dormii noaptea stiind ca poate din cauza ei un copil a murit??????
Cum poate avea grija de alte mame cand a facut ce a facut? :(( :((
Il acuz si pe doctorul meu de neglijenta.Cu toate ca eram de 1 luna in spital inainte sa nasc si eram in ultimul trimestru de sarcina NU MI-A FACUT NICIO ECOGRAFIE.Colegele mele de salon care erau la alti doctori,si care ca si mine erau de mult internate,li se facea ecografie din 2 in 2 sapt.
Retraiesc zilnic ce mi s-a intamplat atunci si uneori ma simt vinovata pt ca nu am simtit ca fetita mea e in pericol.Cu o zi inainte sa nasc a fost fffffff agitata,de dimineata pana seara a miscat atat de mult in burtica,parca incerca sa imi spuna ceva.Cred ca in acea zi s-a strangulat cu cordonul si saracuta incerca sa scape de el :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((
incerca sa imi spuna ca nu e bine......IMI PARE RAU mami ca nu am stiut ca nu esti bine IARTA-MA TE ROG :(( :(( :(( :((
TE IUBESC ENORM MICA MEA
catalina manda

Sus

Mesajde corina_andrusca pe 16 Mar 2012, ora 13:48

OFFFFFFF DRAGA MEA CITA VINA, CITA DURERE, CIT DOR...........CITE INTREBARI SI NICI-UN RASPUNS.......CITE REGRETE SI-ATITA FURIE.......... =(( >:D< >:D< >:D< TE INTELEG ATIT DE BN.......E DIFERITA FIECARE POVESTE.......DAR DUREREA, DORUL, REGRETELE, VINOVATIA, FURIA SI INTREBARILE SUNT ACELEAS LA FIECARE DINTRE NOI MAMELE DE INGERI......... =((
DACA AR STA IN PUTEREA NOASTRA SA SKIMBAM CUMVA CE SA INTIMPLAT AM FACE-O, DAR............ :-o
NU PUTEM NICI MACAR RASPUNSURILE LA AMALGANUL DE INTREBARI KINUITOARE SA NI-L DAM, DAR SA SKIMBAM CEVA.... :((
>:D< >:D< :* :* %%- @};- [-o< PT TN SI LINISTEA SUFLETULUI TAU :x
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde catalina manda pe 16 Mar 2012, ora 14:02

Uneori suntem atat de neputinciosi in fata sortii.......
Nu imi imaginam vreodata ca mi se va intampla asta mie.Orice altceva putea sa mi se intample si nu ma dobora asa cum a facut-o acesta pierdere.. ~X( ~X( ~X(
Iubesc copii,intotdeauna i-am iubit,primul meu job dupa facultate a fost sa am grija de 2 copilasi.Am plecat in Anglia cu un contract unde timp de un an am avut grija de 2 copii minunati pe care i-am iubit si inca pastrez legatura cu parintii lor.M-am atasat atat de mult de ei,de JOSEPH de 2 ani si de micuta LARA de 6 luni,incat fetitei mele i-am pus numele LARA.
TE IUBESC ENORM MICA MEA
catalina manda

Sus

Mesajde madalina hutanu pe 16 Mar 2012, ora 18:22

Catalina draga mea,

mamica scumpa imi pare nespus de rau pentru pierderea micutei tale Lara.Iti inteleg perfect durerea,de aceea iti trimit un "umar" virtual pe care sa plangi...imi pare rau ...imi pare rau... :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( iarta-ma dar mi-au pierit vorbele...nu stiu nici ce sa-ti zic...stiu doar ca te inteleg perfect si sunt alaturi de tine....

mii de (*) colorate, @};- @};- @};- @};- , [-o< [-o< [-o< si *-:) vesnica ingerasei tale dragi, LARA GABRIELA

Te >:D< cu drag
La cosa importante è non smettere mai di credere che si può sempre ricominciare.Te vom iubi mereu,mereu...Fabian
madalina hutanu

Locaţie: iasi romania
  • YIM
Sus

Mesajde catalina manda pe 16 Mar 2012, ora 19:03

Va multumesc mult dragele mele,va multumesc pt intelegere si pt ca nu ma judecati ca imi plang ingerasul.
va >:D< >:D< >:D< >:D<
TE IUBESC ENORM MICA MEA
catalina manda

Sus

Mesajde marii25 pe 17 Mar 2012, ora 14:15

Imi pare rau, Catalina! >:D<
Imi pare rau pt ca sistemul nostru sanitar ne-a facut puisorii nostri ingerasi...
Iti doresc....ce imi doresc si mie si tuturor mamelor de ingeri.....
multa credinta si nadejde in Dumnezeu! Ingerasa ta frumoasa te iubeste si
se roaga pentru tine si taticul ei, neincetat!
@};- @};- @};- @};- @};- pentru tine!
(*) (*) (*) (*) (*) (*) pentru O:-) ta!
Maria, mamica ingerasului David si a puiului Darius
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
http://youtu.be/OJnoMsPtruo
marii25

Locaţie: toplita
Sus

Mesajde ametzita pe 17 Mar 2012, ora 14:31

nici nu mi-am dat :(( :(( seama cat de multe lacrimi am varsat cititnd povestea ta plina de durere.....este groaznic ca de mult suntem neglijate de catre cei in mainile carora ne lasam viata si nu doar a noastra, ci si pe cea a copilasilor nostri...avem incredere...ile umplem buzunarele de bani si ei...niciodata nu sunt multumiti, sa-si faca macar odata meseria pentru care au depus un juramant...un juramant in fata omenirii si a lui Dumnezeu....
n-au suflet, sunt imuni la orice tip de suferinta si ne trateaza cu indiferenta...se spala repede pe maini si gata.....ma intreb oare ce s-ar intampla daca sotiile/fiicele/surorile lor ar fi in situatia noastra???????????la fel le-ar trata??...mare pacat....
pe buna dreptate unele gravidute se feresc cat mai mult sa mearga la dr.....si slava domnului cunosc destule...
imi pare rau catalina pentru suferinta ta...iti ofer oricand un umar >:D< >:D< pe care sa-ti plangi puiutul...pe Lara...ca si eu zilnic o plang pe Sofia, ii plang dorul....imi plang amaraciunea, durerea....apasarea.....sufar enorm...mi-e greu....nu stiu ce sa fac....
AMALIA, mama ingerasei SOFIA IOANA....plecata mult prea devreme ....
...Ma prefac puternica, ma imbarbatez cand mi-e greu si ma fac ca ma tin singura in brate,
si-mi sterg lacrimile sa redevin puternica....
ametzita

Locaţie: husi
Sus

Mesajde tuchi pe 17 Mar 2012, ora 16:04

Draga Catalina,
Imi pare rau sa ne cunoastem in asemenea ipmrejurari si , pe de alta parte imi pare bine ca ne-ai gasit pentru ca aici nu ti se va spune niciodata "lasa ca esti tanara, faci altul" si toate textele cu care deja cred ca te-ai confruntat. Aici ai parte de intelegere, de suflete care poarta aceleasi rani ca si ale tale. De aici ne trimitem dragostea pentru ingeri nostri fara sa fim judecate. Esti binevenita in familia noastra, din ce in ce mai numeroasa.
E bine sa plangi ca sa nu aduni prea multa tensiune in inima ta. E bine sa zambesti la aduceri aminte, atat cat poti; astfel zambeti ingerului tau care va fi mai linistit si impacat. Micuta v-a ales sa-i fiti parinti stiind ca nu va avea de poposit prea mult aici. Ati ajutat-o sa-si implineasca menirea de a veni pe pamant chiar si pentru atat de putin timp; acum ea mereu va va ajuta si va trai prin voi. O veti ajuta sa traiasca prin voi.
Te imbratisez cu drag.
@};- Pentru fetita ta din cer, Lara Gabriela.
Mihaela, mama ingerasului Alexandra-Maria
tuchi

Locaţie: romania, iasi
  • YIM
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 17 Mar 2012, ora 21:11

Imi pare rau, Catalina! Imi pare rau ca fetita ta Lara a plecat la cer! =(( Iti spun un trist bun venit in familia E.M.M.A. si ma bucur ca ti-ai facut curaj sa ne spui povestea Ingerasului tau Lara Gabriela. Aici nu mai esti singura in durerea ta si nu te judeca nimeni cand plangi.
Am citit randurile tale cu inima stransa....cata durere! Te >:D< , mamica de Ingeras!
O parte din povestea ta mi-a adus aminte de sarcina mea. Spuneai: "pe la 28 de sapt am fost diagnosticata cu colestaza de sarcina.Pt mamicile care au avut asta stiu cum e:INGROZITOR.Mancarimi insuportabile mai ales noaptea,ma plimbam prin casa pana la 2-3 noaptea si ma scarpinam pana imi addea sangele,eram plina de bube pe picioare si pe maini.Tot ce mi s-a dat a fost o crema care mai alina mancarimile pt 1 2 ore.". Si eu am inceput sa am mancarimi ingrozitoare pe tot corpul tot in jur de 27-28 de saptamani si am tinut-o asa pana am nascut. Chiar este ingrozitor! Ma scarpinam, ca si tine, pana imi dadea sangele. Ma scarpinam uneori cu periuta de unghii, ca era mai aspra.Si mie mi-au prescris medicii talc mentolat, dar efectul era de moment. Am citit tot ce se putea despre mancarimi in timpul sarcinii si m-am gandit ca as putea avea colestaza de sarcina. Am intrebat medicul (care zicea ca am o alergie la hormonii de sarcina) daca nu se poate sa am colestaza de sarcina, dar el a infirmat spunand ca analizele nu indica asa ceva. Nu stiu nici pana in ziua de astazi din ce cauza am avut acele mancarimi, dar stiu ca au fost foarte, foarte greu de suportat. :(
Este greu de acceptat ca dupa atata chin fetitele noastre s-au ridicat la cer.....dar trebuie sa invatam sa traim cu durerea aceasta. Multa putere, Catalina!
Mii de @};- @};- @};- @};- @};- @};- pentru Ingerasa ta din cer!
Zbor lin, Lara Gabriela, zbor lin!
Angela-Ema

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde catalina manda pe 18 Mar 2012, ora 00:16

Draga Angela,ti-am citit povestea si ma regasesc atat de mult in ea.Am asteptat 8 luni ca ingerasii sa ne faca viata mai frumoasa dar nu a fost asa.Eu pe langa colestaza am avut atatea probleme,se termina una incepea alta.In legatura cu colestaza,eu am fost de 3 ori la un dermatolog si el mi-a pus diagnosticul de colestaza in urma unor analize.SI EU MA SCARPINAM CU PIATRA DE CALCAIE,sotul cand ma vedea imi plangea de mila,devenisera insuportabile mancarimile,adormeam la 3 dimineata din cauza lor.Si mie mi s-a spus ca e de la hormoni pt ca eu am luat UTROGESTAN toata sarcina,e un hormon.
Sper ca acolo sus ingerasii nostrii se joaca fericiti.
Multumesc ca m-ati primit in familia EMMA.VA >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
TE IUBESC ENORM MICA MEA
catalina manda

Sus

Următorul

Scrie un răspuns
372 mesaje • Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 20
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro